Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Supply Chain Opdracht

Geplaatst op:
5 maart 2014 09:24
Categorie:
Overige Services
Subcategorie:
Logistiek
Opdracht ID:
15584
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 90 tot € 105 p.u.
Locatie:
Dordrecht, Zuid-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste Freelancers,

Hierbij zoeken wij voor onderstaande opdracht een pragmatische supply chain consultant.
Locatie: Dordrecht & Zeeland (twee vestigingen), mogelijk ook UK (3e vestiging)
Branche: scheepsbouw
Vakgebied: supply chain

Opdracht
Opdrachtgever wenst voor zgn. yard consumables als PBM’s, bedrijfskleding, smeermiddelen, lasartikelen, bevestigingsmaterialen, met een totale inkoopomzet in NL van ca. € 10 à € 15 mio./jaar, de supply chain en tevens de inkoop op orde te brengen.
Kenmerken van de huidige (ongemanagede) situatie m.b.t. deze categorieën:
1. er is geen synergie in place tussen de verschillende werven
2. er is geen logistieke organisatie, voorraden zijn ongemanaged, er is geen planning/forecasting, er zijn geen artikelnummers
3. er zijn geen operationele processen beschreven
4. inkoop wordt gedaan bij vele verschillende leveranciers, vaak tegen listprijs en door vele medewerkers
5. er wordt wel gebruik gemaakt van een ERP-systeem (voor het bestel- t/m betaalproces), maar deze artikelen zijn daarin nog niet ingevoerd.

Momenteel wordt een nulmeting, incl. spendanalyse, procesanalyse, e.d. uitgevoerd. Deze zal in april afgerond worden en zal moeten resulteren in een plan van aanpak met een globale beschrijving van de verbeterprojecten, een business case en goed inzicht in de kosten en revenuen die (bij implementatie van de verbetervoorstellen) in de tijd verwacht kunnen worden.
Deze nulmeting zal gepresenteerd worden, waarna een go/no go beslissing genomen gaat worden, met prioriteitsstelling in de voorgestelde projecten.
Jouw inzet zal vereist zijn voor de implementatie van de verbetervoorstellen uit de nulmeting. Derhalve is het vereist dat je aangeeft akkoord te kunnen gaan met de conclusies van de nulmeting.

Jouw profiel
Het verbeteren van logistieke processen in een dergelijke industriële omgeving, met vele vormen van sterke tegenwerking, kent geen enkel geheim voor je.
Sterker nog: het stimuleert je om te scoren. Je werkt resultaatgericht en bent bereid om jouw vergoeding deels afhankelijk te maken van de door jou behaalde resultaten.

Vergoeding
Zoals gezegd, is het mogelijk dat een deel van jouw vergoeding resultaatafhankelijk zal zijn.
Graag ontvang ik bij jouw reactie jouw voorstel voor jouw vergoeding.

Belangstelling?
Laat het uiterlijk 21 maart weten en stuur svp ook het volgende mee:
o jouw uitgebreide CV,
o jouw voorstel voor vergoeding
o jouw beschikbaarheid, ingaande medio april a.s.
Alleen reacties waarin deze punten zijn opgenomen, worden in serieuze behandeling genomen.

Alvast bedankt!

Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (1)

Hans Hans 05-03-2014

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Freelance Heftruck Docent Gezocht
Beste freelancers,    Ik zoek een heftruck docent die een eendagstraining kan geven op locatie van onze klant.  Als dit bevalt zijn er ook VCA opleidingen te geven en andere veiligheidtrainingen.    De cursist krijgt altijd eind van de dag een bewijs / certificaat. Zijn hier nog aanvullende eisen aan gesteld vanuit de wetgeving…
25-03-2016
Freelance Cursus Instructeur Gezocht (Heftruck / Hoogwerker)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelance instructeur voor cursus veilig werken met de heftruck / hoogwerker in de regio Venlo / Nijmegen / Eindhoven.    Heb jij ervaring binnen dit vakgebied? Dan komen wij graag met je in contact.    
16-02-2016
Research Analayse to find Supplier of Hair
Dear Everyone,    I am looking for someone to help me find the real virgin unprocessed hair.  I have a supplier but it has been after numerous time proven again she is not reliable.  The supplier does have the resources to great hair and I am looking for someone to help find the original supplier behind my supplier so my business…
14-11-2014
Chauffeur met Mooie Auto Gezocht (Leeuwarden)
Beste professionals,    7 augustus ga ik trouwen en ik zoek een mooie auto inclusief chauffeur voor ongeveer 200 euro voor zes uurtjes.    Vanaf Leeuwarden rijden we naar het gemeentehuis (circa 22 km) en daarna weer terug naar Leeuwarden. Ik schat ongeveer 60 kilometer totaal op die dag. Chauffeur loopt ook gedeeltelijk mee met…
04-07-2013
Freelance Docent Heftruck VCA
Gezocht freelance docent die in overleg opleidingen kan verzorgen op het gebied van Heftruck Hijsen Hoogwerker VCA.     
23-01-2011
Koeriers gezocht
Deze opdracht voldoet niet aan de criteria van Freelancematch.nl omdat het geen kantoor opdracht is. De opdracht is verwijderd.   
24-08-2010