Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Stijlvolle E-commerce Website voor Antiquariaat Laten Bouwen

Geplaatst op:
11 december 2014 15:36
Categorie:
Websites & Applicaties
Subcategorie:
Webshops & Ecommerce
Opdracht ID:
17708
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 500 tot € 3000
Locatie:
Amsterdam, Noord-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zijn een antiquariaat en wij zouden graag onze boeken overzichtelijk en mooi in beeld brengen. De plaatjes hebben wij al en er komen er voortdurend meer bij.

Wij zijn op zoek naar een freelancer die onze huidige joomla website kan uitbouwen tot een e-commerce website en een mooie huisstijl kan ontwerpen. De "look" van de website moet passen bij ons vakgebied en staat ver van websites zoals bol.com etc. Toch zoeken we wel een soortgelijke functionaliteit qua zoek- en filtersysteem.

Desnoods beginnen we weer opnieuw met een ander cms systeem (wordpress/drupal of iets anders).
Sleutelwoorden van wat we zoeken als website: Overzichtelijk, uitnodigend, niet te druk, modern, visueel adembenemend (wij hebben talloze mooie afbeeldingen).

Kanttekening: wij gebruiken een databaseprogramma dat speciaal ontwikkeld is voor antiquariaten (ABC InfoSystem) en vanuit dat programma is het mogelijk om titels en plaatjes te uploaden naar onze huidige website (joomla met K2 module). Dit zal met wat maatwerk ook mogelijk zijn bij een ander cms.

Wij zoeken iemand (of een klein team) die met zorgvuldigheid onze beoogde website wil helpen ontwikkelen en die in staat is om onze boeken op een spectaculaire manier online weet te presenteren.
Iemand die op de hoogte is van de laatste webdesign mogelijkheden.
Heldere communicatie is een must.
Jeroen 
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (9)

Mike Mike 11-12-2014
referentiesterren
3 referenties
Ashwin Ashwin 14-12-2014
Wim Wim 11-12-2014
referentiesterren
10 referenties
Mike Mike 11-12-2014
Niels Niels 11-12-2014
stefan stefan 11-12-2014
referentiesterren
3 referenties
Douwe Douwe 11-12-2014
Wiebe Wiebe 11-12-2014
referentiesterren
24 referenties
Robin Robin 14-12-2014

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Kleding Webshop Maken (Omgeving Nieuwegein)
Beste freelancers,    Ik wil graag een webshop laten bouwen. Het gaat om een kleding webshop. Om je een idee te geven hoe ik het graag zie kun je eens een kijkje nemen op de website ballinamsterdam.nl. Dit is een beetje zoals ik het voor ogen heb. Niet heel ingewikkeld lijkt me. De webshop zal in eerste instantie lang niet zoveel artikelen…
16 aug
Hulp bij OpenCart Webshop (Hosting)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die mij kan helpen met mijn OpenCart webshop. Mijn OpenCart webshop heeft problemen sinds de verhuizing naar andere hosting.    Thuiswerken is bij deze opdracht mogelijk en aanvullende informatie kan ik u toesturen.    Ik hoor graag van u.
11 aug
WooCommerce Booking Accomodation en WPML Conflicten
Beste freelancers,    WooCommerce Booking Accomodation en WPML conflicten:    1. Er zijn meer producten published dan daadwerkelijk zichtbaar  2. Sommige vertalingen lijken nieuwe producten, nemen geen kalender over  3. E-mails niet in juiste taal  4. kleine puntjes    Kan iemand bovenstaande punten oplossen?…
6 aug
SEO Vriendelijke Teksten Schrijven voor Webshop
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die SEO vriendelijke teksten kan schrijven voor een webshop. Later eventueel voor andere projecten.    Het gaat om teksten voor alle pagina's, de artikelen hebben veelal dezelfde teksten. Gaat hierdoor om c.a. 15 te schrijven teksten.    Ik hoor graag wat er…
2 aug
Freelancer Gezocht voor Inrichten Magento Template
Beste freelancers,    We hebben een nieuwe template gekocht voor onze magento 1 shop. De template moet naar onze wensen ingericht worden (denk aan het plaatsen van fotos in de slyder teksten etc) Is een Magento 1 shop.    Graag een reactie bij interesse in deze opdracht.
1 aug
WooCommerce Template Update Specialist Gezocht
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een WordPress WooCommerce template update specialist. Het gaat om het updaten van een custom North theme.    Thuiswerken is bij deze opdracht mogelijk.    Bij interesse horen we graag van u.
31 jul
Expert voor WooCommerce en WPML
Hallo freelancers,    Ik ben een WordPress site aan het maken, ben zelf vormgever maar heb weinig ervaring met WooCommerce en geavanceerd WPML. Is dat iets waar jij veel ervaring mee hebt? Dan kan ik je hulp goed gebruiken!    In mijn site heb ik een shop al redelijk opgezet maar wil graag filters en een search functie. Daarnaast…
23 jul