Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Simultaan Vertaler Spaans-Engels Gezocht

Status:
Gesloten
Geplaatst op:
30 maart 2012 14:07
Opdracht ID:
8506
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 80 p.u.
Locatie:
Amsterdam, Noord-Holland

Opdrachtomschrijving

Wij zijn op zoek naar een simultaan vertaler Spaans-Engels, voor een dag op de Filmacademie in Amsterdam met de Catelaanse filmmaker Jose Luis Guerin.

Interesse voor / kennis van film strekt tot aanbeveling.

Datum: 19 April, van 10 tot 6.

We're looking for a simultaneous translation from Spanish to English (lectures by the Catalan film director Jose Luis Guerin).

Date: 19 April. Location: Film Academy Amsterdam
Lees verder +
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Reacties van freelancers:

Dora
Veldhoven
Spaans is mijn moeder taal, engels is mijn tweede taal en Ik ben bereikbaar die dag om te werken. Ik kan mijn CV sturen via email of facebook. Op deze...
Heleen
Amsterdam
Hallo, ik werd viavia geattendeerd op het feit dat u iemand zoekt voor deze opdracht. Ik zou het graag doen. Ik heb veel ervaring met simultaantolken (Sp-Nl-En) over culturele en...
El Comandante *****
strijdt waar nodig
referentiesterren
Hoi Mieke, El Comandante heeft met plezier samengewerkt met verschillende studenten en oud-studenten van de NFTA. Behalve diepgewortelde liefde voor cinema heeft El Comandante eveneens een stevige Spaanse achtergrond (ben...

Vergelijkbare opdrachten

Omschrijving Locatie Budget
Beedigd Tolk Engels Gevraagd (24 maart)
Beste freelancers,    Voor het passeren van leverings- en hypotheekakte ben ik op zoek naar een beëdigd tolk Engels.    De werkzaamheden dienen uitgevoerd te worden in Mill (Noord Brabant) op 24-03-2017.    Wie kan mij helpen?
Mill € 20 tot € 80 p.u.
Vertaler van Nederlands naar Engels voor Medisch Folder
Beste freelancers,    Ik wil graag een medische folder over een behandelingen laten vertalen van Nederlands naar Engels.  Mijn voorkeur gaat naar native speaker.     Wie kan mij helpen?
Reuver € 20 tot € 80 p.u.
Vloeiend Deens Sprekende Transcribenten Gezocht
Beste freelancers,    Native speakers Deens gezocht voor het transcriberen of uitwerken van interviews van spraak naar tekst.    Het gaat om grote hoeveelheid werk en wij zoeken iemand die per direct beschikbaar is.  Graag reageren met e-mail en telefoonnummer.
Rotterdam € 20 tot € 80 p.u.
Vertaler Engels Gezocht (Branding Vertalen)
Beste freelancers,    Voor een kledinglijn zijn we opzoek naar een professionele vertaler Engels om onze branding te vertalen.    Het budget is nader overeen te komen en meer informatie kan ik u toesturen.    Bij interesse hoor ik graag van u.
Zwolle € 20 tot € 80 p.u.
Vertalen van Engels naar Nederlands (Burn-out)
Vertalen van Engels naar Nederlands. Onderwerp: burn-out    Dit is een driedelige opdracht:  - Vertaal een video naar het Nederlands, duur: 52 min.  - Vertaal een YouTube video naar het Nederlands, duur: 20 min  - Vertaal een tekst naar het Nederlands: 2955 woorden    Graag alle Nederlandse teksten aanleveren in Microsoft…
Rijswijk € 150 tot € 200
Vertaling Vragenlijst Nederlands naar Spaans (5000 Woorden)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een vragenlijst voor mijn onderzoek kan vertalen van het Nederlands naar het Spaans.    Het gaat om 5000 woorden en de deadline is uiterlijk 14 april.    Ik hoor het graag wanneer je interesse hebt!
Amsterdam € 200 tot € 500
Vertalen Productbeschrijving van Engels naar Nederlands
Beste freelancers,    Ik heb een product beschrijving in het Engels en wil die graag naar het Nederlands vertaald hebben. (zie bijlage).    Het is belangrijk dat dezelfde beleving wordt gecreëerd in het Nederlands.    Wie kan mij helpen?     
Voorschoten € 15 tot € 25