Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Schrijver voor Web- en Blogteksten Gezocht

Geplaatst op:
1 februari 2013 09:59
Categorie:
Tekst & Vertaling
Subcategorie:
Webtekstschrijver
Opdracht ID:
11539
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 10 tot € 60 p.u.
Locatie:
3812, Drenthe

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancer, 

Ik zoek iemand die structureel en langdurig de voor ons geschreven unieke web en blogteksten kan maken. De taalfouten en zinsconstructies verbeteren en dus zorgen dat de kwaliteit van de webtekst in orde is.

We zijn een softwarebedrijf dat zich bezig houdt met CRM en webwinkels. Het is dus wel handig dat je dit soort jargon begrijpt en kunt omzetten in essentieel.

Voorbeelden:
  • Ruwe door ons gemaakte tekst die inhoudelijk wel klopt, maar waar verder geen tijd aan is besteed om het lekker leesbaar te maken.
  • Kant en klaar artikel dat puur op taal en constructie afgemaakt moet worden.
  • Eerder gemaakte teksten die samengevoegd moeten worden tot 1 artikel, of juist opgesplitst naar meerdere artikelen (bv hoofdstukken of blogposts).
  • Eerder gemaakte teksten die moeten worden herschreven omdat ze een ander doel of doelgroep moeten dienen.
  • Engelstalig artikel dat vertaalt moet worden naar goed Nederlands.
  • Eerder door derden geschreven teksten die ter inspiratie moeten dien en voor nieuwe content.
  • Rekening houdend met door ons aangegeven zoekwoorden en SEO vriendelijk geschreven uiteraard.
Zelf content bedenken is niet of maar zeer beperkt nodig.

Ik ben erg benieuwd wie zich gaat melden. We gaan kritisch kijken naar de prijs/kwaliteitsverhouding. Vanwege het volume verwachten wij zeer scherpe aanbiedingen.

In uw offerte krijg ik graag een indruk van uw ervaring in bovenstaande. Ervaring met SEO vriendelijk schrijven is een pré. 

Vriendelijke groet. 


Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (5)

Ties Ties 01-02-2013
referentiesterren
2 referenties
Michiel Michiel 01-02-2013
referentiesterren
3 referenties
Kim Kim 01-02-2013
Wim Wim 01-02-2013
referentiesterren
10 referenties
Christine Christine 01-02-2013

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Tekstschrijver Gezocht (Herschrijven Website)
Beste freelancers,    Ik wil graag mijn website laten herschrijven. Wij hebben een nieuwe website die qua tekst wat pakkender opgepakt moet worden.    Het gaat om: 12 portfolio pagina's / 100 - 125 woorden. 5 kleine blog / nieuws berichten 150 - 250 woorden. Bent u diegene die ik zoek? Dan hoor ik graag van u.
12 sep
Webtekst Herschrijven - Online Marketing Bureau
Beste freelancers,    Ik ben opzoek naar iemand die mijn tekst opzetjes voor mijn website kan herschrijven.  Het moet een pakkende tekst worden, mag leuk geschreven hoeft niet te informeel te zijn.  Mijn website is voor mijn nieuwe online marketing bureau, dus een beetje know-how in dit vakgebied is een pré. Ik heb echt maar…
8 sep
Contentschrijver voor Website in Ontwerp Fase
Beste freelancers,    In samenwerking met een tekstschrijver willen wij het design hierop aanpassen..    Graag wil ik de details en informatie over het product/dienst verder bespreken om een beter beeld te vormen.    kunt u ons helpen? Dan hoor ik graag van u.
1 sep
Vertalen 4 Productpagina's over Fietskoffers
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelance vertaler die voor mij 4 productpagina's over fietskoffers met ongeveer 250 woorden per pagina kan vertalen. Van Nederlands naar Duits.    Bij interesse hoor ik het graag.   
31 aug
Webtekstschrijver voor Biologische Snacks
Beste freelancers,    Voor onze bestaande website www.***.nl wil ik de teksten van de pagina's laten verbeteren.    Wij zijn producent van biologische snacks gericht aan catering en horeca (let op: dus niet aan de consument!). Op termijn gaan we ook leveren aan de retailers.    Wij zoeken iemand die goed is in het…
31 aug
Schrijven over GDPR, Privacywetgeving, Bescherming Data
Beste freelancers,    Voor onze website en marketingcampagne zijn wij op zoek naar een schrijver die content kan schrijven die wij kunnen gebruiken voor blogartikelen, e-mails, case study's en checklists.    Onderwerpen die meegenomen dienen te worden zijn: GDPR Privacywetgeving Bescherming persoonsgegevens Diefstal van data…
16 aug
Webtekst Schrijver Gevraagd voor Bestaande Website
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een vlotte en vooral ervaren webteksten schrijver voor het herschrijven van onze teksten op onze reeds bestaande website.    Het moet professioneel en het uitgangspunt is dat de webteksten SEO vriendelijk zijn.    Wie kan ons helpen?
11 aug