Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Schrijver Gezocht

Geplaatst op:
31 juli 2012 09:12
Categorie:
Tekst & Vertaling
Subcategorie:
Technisch Schrijven
Opdracht ID:
9897
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 70 p.u.
Locatie:
5611, Drenthe

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste Freelancers,

Al enkele jaren ben ik bezig om een eigen roman te schrijven. Hoewel ik al veel dingen heb uitgewerkt is het voor mij lastig om een goed begin te maken. Ik zoek iemand die voor mij tegen betaling het boek wilt gaan schrijven, ik lever de informatie per hoofdstuk en de samenvattingen per deel.

Ongeveer een half jaar geleden heb ik ook een advertentie geplaatst, helaas is daaruit niets voortgekomen. Aanvankelijk is het de bedoeling om er een start mee te maken, mocht ik het werk goed genoeg vinden dan kan het hele boek geschreven worden.

Het geschreven werk hoeft technisch niet in orde te zijn, zolang het maar goed geformuleerd en pakkend is. Het bewerken van de tekst kan als het boek in zijn geheel klaar is. Voor mij is het belangrijk dat ik wat voor me heb en zie hoe mijn ideeën tot stand kunnen komen. Omdat ik enkele marketing technische aspecten in het boek wil verwerken is het voor mij belangrijk dat de schrijver creatief om kan gaan met 'restricties'.

Mijn budget is beperkt maar ik weet zeker dat we hier uit kunnen komen. Omdat ik full time werk is het werken en communiceren op afstand het prettigst. Daarnaast zal ik per maand en vast deel van mijn inkomen apart houden om het werk tot stand te laten komen.

Let wel: het budget is beperkt, een hoge borg is dan ook niet wenselijk. Het is een project voor langere tijd waarin zowel de schrijver als ik veel tijd in wil besteden. Maar ik kan geen full time inkomen beloven. Ik zelf ben erg jong maar daarom niet minder enthousiast of professioneel. Wel vind ik het prettig om te kunnen communiceren op een informele manier.

Naast het zakelijke aspect moet het ook leuk blijven. Het boek zal uiteindelijk onder mijn bedrijfsnaam gepubliceerd worden.

Alvast bedankt voor je interesse!
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (14)

André André 31-07-2012
Astrid Astrid 31-07-2012
Dieuwke Dieuwke 01-08-2012
referentiesterren
1 referentie
Andries Andries 03-08-2012
Robin Robin 05-08-2012
Robin Robin 05-08-2012
Vincent Vincent 10-08-2012
Thea Thea 10-08-2012
Jildou Jildou 12-08-2012
Ashley Ashley 13-08-2012
referentiesterren
1 referentie
Irma Irma 14-08-2012
Yvonne Yvonne 31-07-2012
El Comandante ***** El Comandante ***** 31-07-2012
referentiesterren
2 referenties
Marko Marko 31-07-2012
referentiesterren
3 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Controleren Scriptie op Spelling en Grammatica
Beste freelancer,    Ik ben bezig met mijn scriptie en wil graag dat iemand hier naar kijkt. Zou je mij willen helpen door mijn scriptie te controleren op grammatica, spelling en zinsopbouw?    Ik hoor graag van jullie.
20 jul
Op Regelmatige Basis Uittypen van Interviews
Beste freelancers,    Voor projecten ben ik op zoek naar freelancers die kunnen helpen bij het uittypen van voornamelijk interviews en vergaderingen. Indien de samenwerking goed bevalt staat de deur open voor een langdurige samenwerking.    Daarbij ben ik bereid een vergoeding te geven van 50 eurocent to 1 euro per audio minuut…
19 jun
Ervaren Transcribent Gezocht
Beste freelancers,    Wij zoeken hele goede en ervaren transcriptiemedewerkers, omdat wij diverse bestanden hebben die uitgewerkt moeten worden en dat wordt teveel.    Er zijn dus extra handjes nodig die mee kunnen werken om de deadlines te halen. Alles gaat in overleg en je hoeft alleen te doen wat mogelijk is en wat je wilt doen. …
8 jun
Uitschrijven Transcripties Nederlands- en Franstalig
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand met sterke ervaring in het uitschrijven van transcripties. Ik heb (+ -) 400 minuten aan audio-materiaal, gesproken in het Nederlands en Frans. Het is dus een mix, wat maakt dat een goede kennis van de Franse taal noodzakelijk is. De reden waarom ik dit door iemand anders wil laten doen is omdat…
7 jun
Nederlandse Tekst Controleren op Spelling
Beste freelancers,    Ik wil graag een Nederlandse tekst van 27.000 woorden laten checken op spelling, grammatica en juist gebruik van leestekens.    Het dient zeer nauwkeurig uitgevoerd te worden.    Wie kan mij helpen? Ik ben zeer benieuwd naar de voorstellen.
12 mei
Proeflezer Gezocht voor Twee Reisboeken
Beste freelancers,    Ik heb twee reisboeken geschreven die grammaticaal moeten worden nagekeken. Beiden zijn vlot leesbare verhalen, waar geen ingewikkelde wetenschappelijke termen in worden gebruikt. Het zijn dan ook boeken voor een jong publiek.    Het eerste boek bevat 52.238 woorden; het tweede 97.690.     Het…
11 mei
Tekstcorrectie Managementroman van 90.000 Woorden
Beste Freelancers,    Over een paar weken heb ik mijn managementboek inhoudelijk klaar. Dit zal ca 90.000 woorden bevatten. Ik denk zelf dat de tekstuele kwaliteit (zinsbouw, spelling) al vrij goed is, maar daarin zal ik mezelf wel overschatten. Immers, bij herlezing blijf ik dingen tegenkomen en bovendien is spelling en grammatica mijn…
4 mei