Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Schrijven van een Ondernemingsplan (Visspeciaalzaak)

Geplaatst op:
12 mei 2015 08:20
Categorie:
Analyse & Advies
Subcategorie:
Businessplan schrijven
Opdracht ID:
19450
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 500 tot € 1000
Locatie:
Almelo, Overijssel

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar iemand die een ondernemingsplan wil schrijven voor een nieuw te openen visspeciaalzaak in Twente.

De beoogde locatie ligt aan de rand van het centrum van een gemeente met 23.000 inwoners. Er bevindt zich nog geen viszaak, wel is er een kraam 2 halve dagen per week. Graag zou ik van u weten wat het me businessplan mij gaat kosten.

Kunt u mij helpen, dan hoor ik graag van u.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (9)

Leroy Leroy 12-05-2015
tanya tanya 12-05-2015
referentiesterren
1 referentie
Aert Aert 12-05-2015
Gerben Gerben 12-05-2015
referentiesterren
2 referenties
Bert Bert 12-05-2015
Kamil Kamil 12-05-2015
Bas Bas 13-05-2015
referentiesterren
1 referentie
Ramon Ramon 13-05-2015
Edilson Edilson 12-05-2015

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Financieel Plan Opstarten Eenmanszaak
Beste freelancers,    Omdat ik een eenmanszaak (zzp) wil beginnen, ben ik op zoek naar iemand die mij kan helpen bij het maken van een sterk ondernemings en financieel plan.    Ik wil als zzp klusser aan de slag in de bouw/techniek. Als klusser zal ik mijn ervaring als elektromonteur, timmerman, montagemedewerker, steigerbouwer,…
06:05
Schrijven van Sociaal Business Plan
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die goed is in het maken van een ondernemingsplan.  Ik wil graag een sociaal ondernemersplan laten maken. Her gaat dus ook om een sociale business.    Is dit iets voor jou, neem dan gelijk contact met mij op.
16 jan
Bedrijfsplan en Financieel Plan voor Kinderopvang
Beste freelancers,    We zijn op zoek naar iemand die voor ons een bedrijfsplan en financieel plan voor een kinderopvang kan uitwerken.    Prijs: in overleg  Locatie: Utrecht    We zien graag een reactie tegemoet.
15 jan
Ondernemersplan en Financieel Plan voor Cocktail Lounge Bar
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een ondernemersplan en een financieel plan kan opmaken voor het verkrijgen van een lening i.v.m. het opzetten van een Cocktail Lounge Bar in Rotterdam.    Wie kan mij hiermee helpen? Budget hiervoor is maximaal € 500. Als u zich hierin terug kan vinden hoor…
11 jan
Ondernemingsplan voor Startende Herenmode Winkel
Beste freelancers,    Wij zijn een startende onderneming die een herenmode kledingwinkel willen beginnen.   Hiervoor hebben wij een ondernemingsplan nodig waarmee we een lening van de bank kunnen krijgen.    Graag zien wij uw reacties tegemoet.
10 jan
Ondernemingsplan Laten Controleren
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met mijn ondernemingsplan. Ik ben een startende ondernemer en begonnen met een kledinglijn met een uniek concept.    Het ondernemingsplan is grotendeels af, het enige wat ik nog wil is tips en advies. Het doel is om een financiering te krijgen, dus tips hiervoor…
10 jan
Ondernemings- en Financieelplan voor Uber Driver
Beste freelancers,    Ik wil gaan starten bij Uber en hiervoor moet je ingeschreven staan bij de KVK als zelfstandig ondernemer. Ik wil graag een ondernemingsplan en financieel plan laten maken hiervoor en deze ook gebruiken om een lening aan te vragen om te kunnen starten.    Graag een reactie bij interesse.
8 jan