Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

SAP Business One implementatie specialist, applicatie beheerder

Status:
Gesloten
Geplaatst op:
7 mei 2010 11:03
Opdracht ID:
631
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 50 tot € 5000
Locatie:
Rijswijk (ZH), Zuid-Holland

Opdrachtomschrijving

Ben jij die praktijkgerichte en ervaren SAP Business One specialist? Kom dan nu Electronics &Telematics in Rijswijk helpen!
 

 
Electronics &Telematics bv, gevestigd in Rijswijk (ZH), importeert en distribueert innovatieve en professionele bekabelingcomponenten en -oplossingen voor de BNL tele- en datacommunicatie en de elektronica markt. Bij Electronics &Telematics is advies een essentieel onderdeel van het commerciële proces. De organisatie streeft continu naar “best in class” in haar totale performance en heeft een uitstekende staat van dienst. Meer informatie over ons vind je op www.etconnect.biz.
Electronics &Telematics levert o.a. aan telecom operators, grote ICT eindgebruikers,  leveranciers van apparatuur, fabrikanten van (elektronica) apparatuur en installatiebedrijven.
Per 1 januari 2010 is ons nieuwe SAP BO systeem operationeel en zijn er nog veel zaken te doen om het software pakket beter naar onze processen in te richten.
 
I.v.m. de verdere implementatie en verdere optimalisatie van het nieuwe SAP Business One software pakket, zijn wij per direct opzoek naar:
 
Een ervaren applicatie beheerder, ICT consultant / programmeur die de volgende zaken kan uitvoeren:
-          het maken van queries en/of XL reports t.b.v. de sales- en management rapportages,
-                    het maken van queries en/of XL reports t.b.v. de inkoop en logistieke processen,
-                    het assisteren van de inrichting en implementatie van de MRP module,
-                    het optimaliseren van workflows, w.o. klachtenmodules e.a. zaken,
-                    het helpen met gestructureerde opslag van datasheets, fotobestanden,
-                    het optimaliseren van standaardsettings t.b.v. gebruikers,
-                    het verder optimaliseren van licentie en autorisatie settings,
-                    het assisteren bij de voorbereidende werkzaamheden voor de nieuw te bouwen website en webshop.
 
Het betreft hier een freelance of een part time dienstverband op projectbasis. Specifieke kennis en ervaring met SAP BO en SQL is een vereiste, bijvoorkeur vanuit de klantzijde. HBO ICT opleiding en of bewezen werkniveau. Werktijden en projectduur in overleg overeen te komen.
Lees verder +
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Reacties van freelancers:

Marc
Ede
Geachte heer/mevrouw, Bij deze wil graag reageren op uw verzoek voor een SAP business One specialist vanuit de klantzijde. Wellicht dat u mijn profiel interessant vindt. Ik heb jaren ervaring...

Vergelijkbare opdrachten

Omschrijving Locatie Budget
Raspberry 3 Bluetooth Programmeur Gezocht
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die de Raspberry 3 kan benaderen via Bluetooth vanaf iPad en computer. Ik heb software geschreven met een menu voor de RP 3. Ik wil dit menu kunnen benaderen vanaf mijn computer of ipad via Bluetooth. RP 3 heeft Bluetooth light geïntegreerd.    Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.
Amsterdam € 20 tot € 80 p.u.
Herinstallatie van Exact Compact Administratie
Beste Freelancers,    Mijn bedrijf heeft iemand nodig die ons kan helpen met de (her-)installatie van exact compact.    Door allerlei Windows-updates werken een aantal koppelingen niet meer zoals printen van Excel lijsten en het versturen van facturen en betaaloverzichten per email.    Wie kan mij helpen?
Amsterdam € 20 tot € 80 p.u.
Programmeur voor Kassa Gevraagd (Sharp A217W)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een progammeur voor het instellen van mijn kassa. Ik heb namelijk de kassa Sharp A217W aangeschaft (nieuw) en wil deze graag geprogrammeerd hebben.    Ik zou graag een vast bedrag willen voorstellen (dus geen uurtarief). Het zal plaatsvinden in Schiedam.    Bij interesse hoor…
Schiedam € 25 tot € 100
Freelance Wifi Storingsexpert Gezocht
Beste freelancers,    Wij op zoek naar een expert in het uitzoeken, vaststellen en oplossen van gasten-wifi probleem.    Het betreft een onlangs door ons nieuw geplaatst en beveiligd gasten wifi 2.4Ghz netwerk, waar uiteindelijk tot 100 gasten op moeten komen.  De huidige storingen uiten zich in het extreem schommelen van het…
Heerenveen € 100 tot € 200
Installatie / Inrichting Synology DS216Play
Beste freelancers,    Wij hebben onlangs een Synology DS216Play gekocht voor onze winkel.  Wij willen graag zekerheid dat deze de juiste back-ups maakt (dubbele schrijf) en vriendelijk is voor toegang van buiten af.    Wij willen deze Synology gebruiken voor beheer van produktfoto's en data vanaf verschillende werklocaties…
Rotterdam € 30 tot € 50 p.u.
DNS Mailprobleem Oplossen (Amsterdam)
Beste freelancers,    Wij zijn een adviesbureau in Amsterdam (12 medewerkers). Nu op dit moment hebben we een probleem met de DNS waardoor mail niet aankomt. Dit probleem dient zsm te worden opgepakt. Het heeft ermee te maken dat we factureren vanuit een SaaS oplossing, en dat dit programma niet goed staat in onze DNS.    Verder…
Amsterdam € 20 tot € 50 p.u.
SAP CRM Consultant Gezocht
  Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een SAP CRM consultant.    Doel van functie:  De afgelopen jaren heeft onze klant een Agile transformatie doorgemaakt. De organisatie IT is van een meer RUP/Waterval georiënteerde ontwikkeling op Agile / Scrum overgegaan. Hierin hebben we als organisatie mooie stappen…
Utrecht € 10 tot € 999 p.u.