Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

SAP Business One implementatie specialist, applicatie beheerder

Status:
Gesloten
Geplaatst op:
7 mei 2010 11:03
Opdracht ID:
631
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 50 tot € 5000
Locatie:
Rijswijk (ZH), Zuid-Holland

Opdrachtomschrijving

Ben jij die praktijkgerichte en ervaren SAP Business One specialist? Kom dan nu Electronics &Telematics in Rijswijk helpen!
 

 
Electronics &Telematics bv, gevestigd in Rijswijk (ZH), importeert en distribueert innovatieve en professionele bekabelingcomponenten en -oplossingen voor de BNL tele- en datacommunicatie en de elektronica markt. Bij Electronics &Telematics is advies een essentieel onderdeel van het commerciële proces. De organisatie streeft continu naar “best in class” in haar totale performance en heeft een uitstekende staat van dienst. Meer informatie over ons vind je op www.etconnect.biz.
Electronics &Telematics levert o.a. aan telecom operators, grote ICT eindgebruikers,  leveranciers van apparatuur, fabrikanten van (elektronica) apparatuur en installatiebedrijven.
Per 1 januari 2010 is ons nieuwe SAP BO systeem operationeel en zijn er nog veel zaken te doen om het software pakket beter naar onze processen in te richten.
 
I.v.m. de verdere implementatie en verdere optimalisatie van het nieuwe SAP Business One software pakket, zijn wij per direct opzoek naar:
 
Een ervaren applicatie beheerder, ICT consultant / programmeur die de volgende zaken kan uitvoeren:
-          het maken van queries en/of XL reports t.b.v. de sales- en management rapportages,
-                    het maken van queries en/of XL reports t.b.v. de inkoop en logistieke processen,
-                    het assisteren van de inrichting en implementatie van de MRP module,
-                    het optimaliseren van workflows, w.o. klachtenmodules e.a. zaken,
-                    het helpen met gestructureerde opslag van datasheets, fotobestanden,
-                    het optimaliseren van standaardsettings t.b.v. gebruikers,
-                    het verder optimaliseren van licentie en autorisatie settings,
-                    het assisteren bij de voorbereidende werkzaamheden voor de nieuw te bouwen website en webshop.
 
Het betreft hier een freelance of een part time dienstverband op projectbasis. Specifieke kennis en ervaring met SAP BO en SQL is een vereiste, bijvoorkeur vanuit de klantzijde. HBO ICT opleiding en of bewezen werkniveau. Werktijden en projectduur in overleg overeen te komen.
Lees verder +
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
>
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
>
Stuur deze opdracht door:

Reacties van freelancers:

Marc
Ede
Geachte heer/mevrouw, Bij deze wil graag reageren op uw verzoek voor een SAP business One specialist vanuit de klantzijde. Wellicht dat u mijn profiel interessant vindt. Ik heb jaren ervaring...

Vergelijkbare opdrachten

Omschrijving Locatie Budget
Ervaren E&I-engineer Gezocht voor Langdurig Project
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar ervaren E&I-er ,om ons team te versterken voor langere tijd.    Sector: gasbehandelingssystemen    Trefwoorden: PLC, meet en regel techniek, process control.    We zien de reacties graag tegemoet.
Schiphol-Rijk € 500 tot € 5000
Hulp bij Configureren van Salesforce (Inrichten en Advies)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een ervaren administrator/gebruiker van Salesforce voor het adviseren van het gebruik van het systeem. Deze is deels ingericht maar zoeken extra hulp.    Het gaat dus om het configureren van het systeem op onze wensen en het geven van tips voor het optimaal gebruik maken van het systeem. …
Utrecht € 20 tot € 60 p.u.
Sharp XE-A207B Kassa Programmeren
Beste freelancers,    Ik heb een kassa gekocht voor mijn bedrijf maar nu moet deze nog geprogrameerd worden zodat we hem in gebruik kunnen nemen. De kassa waar het om gaat is een sharp XE-A207B.    Ik ben op zoek naar iemand die dit voor mij kan doen voor 9 april 2016.    Graag in de omgeving van groningen.
Groningen € 20 tot € 80 p.u.
Server Beheer en Instellingen Controleren
Beste freelancers,    Wij zoeken iemand voor het optimalisreren van onze server. Via onze website komen emails naar Outlook en hotmail accounts niet aan bij gebruikers. Wij maken gebruik van transip om deze mailtjes te versturen.  Om te zorgen dat de mails voortaan wel goed aankomen zoeken we dus iemand die de instellingen kan controlen…
Hoofddorp of Amstelveen € 20 tot € 80 p.u.
Inrichten Virtuele Windows Server
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen bij het inrichten van een virtuele Windows server als remote desktop gebruik voor meerdere gebruikers (nu 3).    Daarnaast ook het instellen van dagelijkse bestaande back-up database scrips. Ik gebruik nu een server van microsoft azzure. Dit vind ik te duur…
Wassenaar of Den Haag € 20 tot € 60 p.u.
Spoed Herstel SBS 2008 Domain Server
Beste freelancers,    Spoedopdracht. Sinds gisterenavond is onze server niet meer benaderbaar. Met spoed zoeken wij een certified netwerk operator om de server weer op gang te krijgen. Bij voorkeur de werkzaamheden vandaag uit te voeren. Graag telefonisch overleg vooraf.    Graag een reactie bij beschikbaarheid.
Hoeven € 20 tot € 80 p.u.
Instellingen WKO Verwarming Aanpassen
Hallo freelancers,    We hebben een verwarming-installatie met 3 warmte en koude pompen voor de verwarming van het pand. In verband met de komende winter ben ik op zoek naar een freelancer die de instellingen van deze door Beveco geleverde installatie kan aanpassen. via een ingebouwde monitor is het systeem te bedienen.    Graag…
Utrecht € 20 tot € 80 p.u.
  • Plaats gratis uw opdracht
  • Ontvang snel meerdere offertes
  • Helemaal gratis voor opdrachtgevers

Hoe werkt het?

1. Beschrijf uw aanvraag
Wij checken de aanvraag en plaatsen hem gratis online.
2. Vergelijk offertes
Vergelijk offertes van verschillende freelancers en overleg met de meest geschikte kandidaten.
3. Kies de beste kandidaat
Kies de beste kandidaat en ga aan de slag.
Werk veilig online via Hoofdkraan.nl.