Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Sales Representative Technische Producten

Geplaatst op:
1 september 2014 08:47
Categorie:
Overige Services
Subcategorie:
Verkoop
Opdracht ID:
16796
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 25 tot € 50 p.u.
Locatie:
Venray, Limburg

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Namens mijn opdrachtgever, een technische import actief in producten de verwarmingsindustrie, komen wij graag in contact met Freelance Sales Representative(s).

De opdrachtgever heeft de alleen vertegenwoordiging in West-Europa van een unieke technische doorontwikkeling van een component van CV installaties, wat het product uniek op de markt maakt.

Daarnaast vindt de ontwikkeling en productie plaats in een moderne fabriek in een Turkije waardoor tegen zeer concurrente prijzen aangeboden kan worden. Vanuit de markt is al ruime belangstelling getoond.

Momenteel zoeken wij een freelance Sales Representative om het product onder de aandacht te brengen van potentiele afnemers, waarbij u moet denken aan groothandelspartijen. Tevens wordt van u verwacht dat u een actieve rol speelt in de promotie en marketing van het product.

In eerste instantie is de markt de Benelux met uitbreiding naar Duitsland en Engeland. Een verdere geografische uitrol zal plaatsvinden in Frankrijk en de Scandinavische landen.

Uiteindelijk zult u potentieel geïnteresseerden converteren naar afnemers.

Wij verwachten dat u kunt voldoen aan de volgende voorwaarden:
• U bent commercieel gedreven en neemt eigen initiatieven;
• U heeft kennis van de markt van de technische groothandel en voldoende technisch inzicht om in
deze markt als volwaardig gesprekspartner te acteren,
• U kunt zelfstandig opereren binnen een organisatie die in beweging is;
• U beschikt over eigen representatief vervoer;
• U beheerst Nederlands en Engels in woord en geschrift, Duits en Frans zijn een pré,

Wat wij u bieden:
• Een zelfstandige functie in een markt met enorm groeipotentieel;
• Een goede vergoeding, deels op basis van bestede tijd en deels op basis van de door u behaalde
resultaten;
• Training en introductie voor wat betreft de producten.

Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Sales en Castingpartner voor Stemmenbemiddelingsbureau
Beste freelancers,    Voor ons snelgroeiende stemmenbemiddelingsbureau zijn zijn wij op zoek naar een sales-en castingpartner.    Je bewerkt de mediamarkt en haalt opdrachten binnen. Hiervoor verzorg je ook zelf de briefing en booking. Jij zorgt ervoor dat de juiste audio op tijd bij de klant wordt aangeleverd.    Ervaring…
19 sep
Freelance Wijnverkoper Gezocht
Beste freelancers,    Wijnimporteur met breed assortiment zoekt een echte verkoper met betrekking tot wijnverkoop aan horeca, en vakhandel op commissie-basis.    Wij gaan uit van goede afspraken en een goede en eerlijke samenwerking. Beloning op commissiebasis; percentage over je omzet.    Ben je geïnteresseerd? Neem…
18 sep
Leads Genereren voor Aankomend Event
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die leads kan genereren.  Ik lever een lijst (in excel) met bedrijven van potentiële deelnemers waar veel al nog geen contact gegevens op staan. Dan ga je op zoek (online) naar contact gegevens zoals functie, email adres en telefoonnummer.    Ik ben geïnteresseerd in…
8 sep
Freelance Verkoper Kappersbranche
Beste freelancers,    Wij zijn een snel groeiende, Nederlandse producent & leverancier van baard en haarproducten voor de moderne man. Onze producten sluiten uitstekend aan bij de moderne "lifestyle" van onze, relatief jonge, doelgroep. Ter versterking van ons jonge en enthousiaste team, zijn wij op zoek naar een gepassioneerde,…
4 sep
Verkoper op basis van Uurtarief Gezocht
Beste freelancers,    Wij zijn momenteel op zoek naar verkopers die op basis van uurtarief of commissie willen werken.    Specifieke eisen voor deze functie zijn als volgt: Je kunt een klant goed adviseren over wat het beste bij het bedrijf past, zonder "verkooppraatje" te houden Als verkoper voor ons kies je uit…
29 aug
Freelancer Gevraagd (Pitchen, MKB en Startups)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar freelancers voor het pitchen van CEO's en top managers van startups en MKB in Nederland,    Het gaat om sales op provisie basis. Provisie percentage in overleg en startdatum zo snel mogelijk.    Ik hoor graag van u.
22 aug
Advertentie Acquisiteurs Gevraagd voor Nieuw Magazine
Beste freelancers,    Gevraagd voor een nieuw magazine, gratis huis aan huis: advertentie acquisiteurs. Landelijk en provinciaal. De eerste editie verschijnt in Limburg gemeenten Sittard-Geleen, Beek, Stein, Schinnen oplage 40.000 stuks.    Op korte termijn landelijke uitbreiding.
21 aug