Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Russische Tolk Gezocht (Sleeuwijk)

Status:
Gesloten
Geplaatst op:
6 juni 2013 16:28
Opdracht ID:
13324
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 80 p.u.
Locatie:
Sleeuwijk, Noord-Brabant

Opdrachtomschrijving

Beste professionals,

Ik ben op zoek naar een tolk Russisch - Nederlands (of Engels) en andersom, om een klant uitleg te geven over ons product. Het betreft Remote Operating Vehicle oftewel ROV, enigszins technische bewoording dus, maar niet veel.

Het gaat om een paar dagen begin juli, welke in overleg afgesproken dienen te worden.

Graag hoor ik wie mij hiermee kan helpen, wat je ervaring als Russische tolk is en voor welke prijs je werkt.

Alvast bedankt.
Lees verder +
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
>
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
>
Stuur deze opdracht door:

Reacties van freelancers:

IJssel
Den Haag
Dear Sir/Madam, would you be so kind as to consider me for this assignment? I am a professional Russian interpreter/translator specializing in technical field. Possessing more than 10 years of...
Polina
Emmeloord
Tolk Russisch-Nederlands; Nederlands-Russisch. Ervaring met het tolken bij verschillende bedrijven. Tolken op de beurzen en machmaking bijeenkomsten tussen de Nederlandse en de Russische/de Oekraïense bedrijven. Marktonderzoek in Russisch sprekende landen...
Ludmila
Utrecht
referentiesterren
Beste opdrachtgever, de door mij hier aangegeven uurtarief is excl. transportkosten. Het tolken doe ik sinds ongeveer 2007. Op dit moment ben in Rusland aan het tolken op een erotische...
Irina
Noordwijk
Beste opdrachtgever, Ik ben een gediplomeerde vertaalster/tolk Russisch (moedertaal). Ik vertaal uit drie talen - Nederlands, Engels en Oekraïens. In de laatste 15 jaar heb ik voor Nederlandse, Russische en...

Vergelijkbare opdrachten

Omschrijving Locatie Budget
Teksten Vertalen (NL-EN, Metaalbedrijf)
Beste freelancers,    Ik heb een tekstschrijver nodig om een Nederlandse tekst naar het Engels te vertalen.    Het zijn verschillende korte teksten over een metaal bedrijf, in totaal zijn het ongeveer 1280 woorden.    Kunt u mij helpen? Dan hoor ik graag van u.
Veenendaal € 10 tot € 30 p.u.
Engels Vertaler Gezocht voor Website (Tijdelijk)
Beste freelancers,    Onze website bestaat al in het Nederlands, maar we willen deze ook graag in het Engels beschikbaar maken. Daarom zjin we op zoek naar iemand die het kan vertalen naar het Engels.    Graag een reactie inclusief tarief.
Amsterdam € 20 tot € 80 p.u.
Engelstalige Video's vertalen naar Nederlandstalig Document
Beste freelancers,    Vier, online Engelstalige video's, moeten vertaald worden naar een Nederlandstalig tekstdocument.    Onderwerp: persoonlijke ontwikkeling    Action, duur: 49:36  Energy, duur: 24:17  Houden-van, duur: 14:45  EN*THEOS + Conclusion, duur: 18:17    Wie kan mij hierbij helpen?
Rijswijk € 80 tot € 110
Vertaler Gezocht (NE-EN, Business)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een vertaler, van Nederlands naar business Engels.    Het gaat om 1 a 2 pagina's. Zullen volgende week aangeleverd worden en liefst binnen 1 a 2 dagen vertaald. Verwacht een tekst met geen of minimaal aantal fouten.    Kunt u mij helpen? Dan hoor ik graag van u.
Bennekom € 10 tot € 70
Vertalen Zakelijk Brief naar Business English
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar native English speaker die een Nederlandse brief kan vertalen naar Business English. De vertaal klus heeft grote spoed.    Wie kan mij helpen?
Amsterdam € 20 tot € 40
Vertaling Educatief Materiaal (Engels - Spaans)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een vertalen Engels - Spaans. De opdracht betreft het vertalen van handleidingen voor leerkrachten voor het vak rekenen voor het basisonderwijs. Het zijn totaal ongeveer 160.000 woorden.    Graag een reactie inclusief beschikbaarheid, verwachte doorlooptijd en tarief.
Vlakbij Utrecht Centraal Station € 15 tot € 35 p.u.
Freelance Vertaler Duits-Nederlands Gezocht
Hallo freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelance vertaler Duits-Nederlands die ons bij toekomstige vertaal- en revisieopdrachten ondersteunen kan. Het is een pré als je met Trados werkt. Vermeld je bij je offerte ook je beste tarief voor vertalen en proeflezen?    We zijn benieuwd naar de reacties.
Roermond € 20 tot € 80 p.u.
  • Plaats gratis uw opdracht
  • Ontvang snel meerdere offertes
  • Helemaal gratis voor opdrachtgevers

Hoe werkt het?

1. Beschrijf uw aanvraag
Wij checken de aanvraag en plaatsen hem gratis online.
2. Vergelijk offertes
Vergelijk offertes van verschillende freelancers en overleg met de meest geschikte kandidaten.
3. Kies de beste kandidaat
Kies de beste kandidaat en ga aan de slag.
Werk veilig online via Hoofdkraan.nl.