Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Promotiefilmpje Laten Maken in Amsterdam (SPOED!)

Status:
Gesloten
Geplaatst op:
19 maart 2013 10:43
Opdracht ID:
12256
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 90 tot € 400
Locatie:
1097, Noord-Holland

Opdrachtomschrijving

Beste freelancers,

Ik zoek iemand om aanstaande zaterdag (23 maart) een promotiefilmpje (ongeveer 1 minuut) te maken van het Apenkooi evenement wat wij elke zaterdag organiseren in Amsterdam Oost.

Het gaat om een gymzaal die vol staat met sport&spel activiteiten waarbij ongeveer 100 tot 120 kinderen aanwezig zijn. Daarnaast wil ik wellicht ook enkele goede actie foto's van de kidz hebben.
Het zou denk ik gaan om ongeveer 1 uur/1,5 uur op locatie beelden schieten en maken van een leuk speels filmpje + wat goede foto's.

Als startende ondernemer en gezien het budget ben ik op zoek naar een student/beginnende ondernemer die dit als uitdaging ziet. Het budget ligt rond de 100 euro. Deze opdracht kun je wellicht zien als het verbreden van je portfolio, en in ruil hiervoor zal ik je een referentie geven.

Alvast bedankt!
Lees verder +
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Reacties van freelancers:

Susan
Schalkwijk
Voor 400 euro contant wil ik wel voor u de opdracht maken. Film en foto's. Er staat bij het budget namelijk tot maximaal 400 euro. Ik moet namelijk ook hiervan...

Vergelijkbare opdrachten

Omschrijving Locatie Budget
Huwelijk Laten Filmen (30 Mei, Arnhem)
Beste freelancers,    Mijn vriend en ik gaan dinsdag 30 mei trouwen bij de Kookplaats in Arnhem. We zoeken nog iemand die de ceremonie met aansluitend de borrel (van 15.20 - 16.30 uur) en het liefst nog meer van de dag zou willen filmen.    Ons budget is maximaal 300 euro inclusief reiskosten en videoreportage.    We horen…
Arnhem € 100 tot € 300
Videograaf voor Bruiloft (9 September, Rotterdam)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een videograaf voor op 9 september als wij gaan trouwen.    Het zal plaatsvinden in de omgeving Rotterdam van +- 13:00 / 01:00.    Bij interesse zien we uw reactie graag tegemoet.
Spijkenisse € 20 tot € 80 p.u.
Film Maken van een Hondenevenement (Est)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een camera man/vrouw die zaterdag 20 mei as. op een hondenevenement in Est wil filmen.    Tevens zouden wij graag willen dat hiervan een aftermovie gemaakt wordt.    Wie kan ons hiermee helpen?
Est € 200 tot € 400
Korte Film over Bedrijf (Brugge en Gent)
Beste freelancers,    Voor een merchandising project zijn we op zoek naar een filmaker die een professionele korte film van 5 tot 8 minuten wil maken over hoe het er achter de schermen aan toe gaat.    Ik kom uit Brugge en we zouden een deel in Brugge en ander deel in Gent filmen.    Wij horen graag wat er mogelijk is.
Brugge € 150 tot € 175
Trouwfotograaf Omgeving Rotterdam (9-9-17)
Beste freelancers,    Wij zijn voor 9 september op zoek naar een trouwfotograaf die onze bruiloft in Rotterdam wilt vastleggen voor een redelijk budget.    De bruiloft zal plaatsvinden van13:00 tot 21:00 uur.     We vinden spontane foto's erg leuk en er zal een fotoshoot plaatsvinden in de omgeving van Rotterdam. …
Spijkenisse € 100 tot € 700
Cameraman Bruilof Leidschendam-Voorburg
Beste freelancers,    Wij gaan 8 september trouwen en zijn daarvoor op zoek naar iemand die kan filmen en er een 7 tot 10 minuten film van kan maken. De ceremonie zal in Leidschendam-Voorburg zijn en het festival feest in Bergschenhoek.    Wij horen graag wat de mogelijkheden zijn.
Den Haag € 100 tot € 400
Videograaf Bruiloft 24 Augustus (Omgeving Rotterdam)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een videograaf voor onze bruiloft op 24 augustus 2017 in Lommerrijk - Rotterdam    Indien mogelijk ook een paar shots met een drone.    budget 500 euro inclusief BTW    wensen: 6 Filmuren Videoclip 3-4 minuten en volledige trouwfilm Kennismakingsgesprek Inclusief 1 hermontage…
Rotterdam € 100 tot € 500