Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Programmeur voor Webshop Gezocht

Status:
Gesloten
Geplaatst op:
16 mei 2013 17:41
Opdracht ID:
13047
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 60 p.u.
Locatie:
1511, Drenthe

Opdrachtomschrijving

Beste professional,

We zijn op zoek naar een programmeur met:
  • Kennis van aspx
  • Kennis van DotNetNuke
  • Ervaring met integratie van betaalmodules in webshop
  • Flexibel in te zetten

Het betreft een webshop, opgezet door een andere partij. We verwachten aanvankelijk een week programmeer werk. We zijn gevestigd in Oostzaan. De werkzaamheden kunnen remote worden uitgevoerd. Bij een prettige samenwerking doen we in de toekomst graag vaker een beroep op uw capaciteit. 

Ik ontvang graag de beschikbaarheid en prijs per uur. Aantoonbare ervaring is een pré. 

Met vriendelijke groeten.

Lees verder +
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Reacties van freelancers:

Wijnand
Nijmegen
referentiesterren
Beste opdrachtgever, De basis voor al mijn websites is DotNetNuke. Een prachtig systeem waar met mijn uitgebreide kennis van .Net (zowel VB.NET als C#) een uitstekende basis vormt om zelf...
Marijke
Vlaardingen
referentiesterren
Beste opdrachtgever, Daar kan ik u mee helpen. Ik heb ruime ervaring met programmeren, dus dat moet goed komen. In de bijlage alvast mijn portfolio. Ik werk altijd graag met...

Vergelijkbare opdrachten

Omschrijving Locatie Budget
Betaalmethode in Magento 2 Oplossen
Beste freelancers,    We hebben zojuist een nieuwe website gelanceerd. Deze website heeft twee nieuwe betaalmethodes: PayPal & iDeal. Beide krijgen we helaas niet werkend vanwege verschillende errors die zichtbaar zijn in de console.    We zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen voor een vooraf af te spreken prijs. …
Amersfoort € 50 tot € 200
Websitebouwer Gezocht voor Design Meubelzaak
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelancer voor het ontwerpen en ontwikkelen van een nieuwe website. Wij beginnen een design meubelzaak. Marketing en SEO ervaring is een pré.    Spreken de termen flexibel, design en meedenkend je aan? Dan horen wij graag van je.
Heerhugowaard € 100 tot € 2000
Bouw van Webwinkel voor Gordijnen
Beste freelancers,    Graag ontvang ik een offerte voor het maken van een webwinkel waarmee wij gordijnen willen gaan verkopen.    - Dit moet een makkelijk te vinden site worden, waarbij wij foto's en tekst zelf aanleveren.  - Klanten moeten met iDEAL kunnen betalen..    Wij kijken uit naar je reactie.
Vught € 400 tot € 2000
Webshop voor Geboortjekaartjes Laten Maken
Beste freelancers,    Wij zoeken een webbouwer, voor een nieuwe geboortekaartjeswebsite. Graag iemand met kennis van e-commerce platforms, CMS, HTML5, PHP, CSS en SEO.    Het gaat om een responsive web2print webshop, met een designmodule (maatwerk, wellicht obv bestaande plug-in/module), waarbinnen de bezoeker zelf een eigen geboortekaartje…
Hilversum € 4000 tot € 5000
Webontwikkelaar Gezocht voor Marktplaats (Overijssel)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor een opdracht. Het gaat hier om een Amazon-achtig "handels" e-commerce platform. Mag simpeler, een soort open marktplaats voor producten.    - Graag in de buurt overijssel.    Ik kijk uit naar de reacties.   
Deventer € 50 tot € 500
Mobielvriendelijk Maken PrestaShop Website
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een ervaren freelancer om onze PrestaShop website mobielvriendelijk te maken, kleine aanpassingen aan bestaande webshop en backup maken. Dit voor een vriendelijke prijs.    Thuiswerken is mogelijk.    Wij zijn benieuwd naar jullie reacties.
Amsterdam € 20 tot € 60 p.u.
Magento Webshop Laten Aanpassen
Beste freelancers,    Er moeten een aantal dingen veranderd/aanpassingen gedaan worden in een bestaande Magento 2 Webshop.    Mijn eigen website bouwer doet het niet vandaar dat ik op zoek ben naar de hulp van een freelancer.    Heeft u verstand van Magento 2, dan zie ik uw bericht graag tegemoet.
Uden € 20 tot € 80 p.u.