Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Professionele Webshop-Bouwer Gezocht (Geen Starters)

Status:
Gesloten
Geplaatst op:
8 december 2014 13:57
Opdracht ID:
17674
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 100 tot € 1000
Locatie:
Bleiswijk, Zuid-Holland

Opdrachtomschrijving

Beste freelancers,

Betrouwbare en vakbekwame Webshop bouwer gezocht. Iemand die zijn vak verstaat. (geen starters a.u.b.)

Onderstaand vind u een indicatie van de werkzaamheden.

Doel:
-Bouwen van een webshop met kleding (binnen 2 tot 3 weken)
-Incl CMC systeem
-Incl database, klantenbestand (puntensysteem voor klanten bij te houden)
-Versturen vanuit database van professionele flyers
-Facebook / Twitter / Instagram account koppelen
-SEO proof
-Inclusief betaling Ideal / Paypal

Prijs is n.t.b

Let op, wij zijn enkel op zoek naar een professionele partij aangezien wij geen standaard wensen hebben. Het design is al gemaakt.

Voordat wij in gesprek gaan, willen wij graag een aantal beschikbare referenties zien en ontvangen.Lees verder +
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Vergelijkbare opdrachten

Omschrijving Locatie Budget
Magento Webshop Bijhouden en Verbeteren
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een magento programmeur die onze bestaande magento webshop kan bijhouden en verbeteren.    Dit is permanent terugkerend werk omdat wij onze website permanent aanpassen en verbeteren.    Ben je flexibel en heb je echt kennis van zaken, dan leren wij je graag kennen.
Amsterdam € 20 tot € 80 p.u.
Website Laten Maken (Betalingsmodule, Database)
Beste freelancers,    Ik wil een website laten bouwen. Op deze website gaan klanten die iets gekocht hebben hetgeen ze gekocht hebben aanbieden (als een soort marktplaats). Er dient een betalingsmodule te zijn voor de betaling.    Ik heb een database met circa 14000 mensen die benadert gaan worden. Er moet uit deze database een…
Diemen € 500 tot € 1500
Bouw van Webwinkel voor Gordijnen
Beste freelancers,    Graag ontvang ik een offerte voor het maken van een webwinkel waarmee wij gordijnen willen gaan verkopen.    - Dit moet een makkelijk te vinden site worden, waarbij wij foto's en tekst zelf aanleveren.  - Klanten moeten met iDEAL kunnen betalen..    Wij kijken uit naar je reactie.
Vught € 400 tot € 2000
Afbeeldingen Plaatsen in Magento Shop
Beste freelancers,    Voor onze nieuwe webshop zoeken we iemand die de bestaande afbeeldingen voor 900 artikelen op een nette manier in de juiste volgorde kan plaatsen. Het betreft een Magento 2 webshop.    Wie kan ons hiermee helpen?
Gouderak € 300 tot € 500
Updaten en Onderhoud OpenCart Webwinkels
Beste freelancers,    Wij zijn een klein bedrijf met een aantal goedwerkende OpenCart webwinkels. Helaas laat onze webdeveloper ons op dit moment in de steek en willen we toch graag verder met het updaten van de diverse websites.    De kennis voor updaten edn aanpassen ontbreekt bij ons dus zijn we aangewezen op externe hulp. Onze…
Deventer € 20 tot € 80 p.u.
Webshop met Abonnementsfunctie
Beste freelancers,    Voor mijn startende bedrijf zou ik graag een goed ogende webshop willen. Het gaat hier om een bedrijf in de opstartfase.    Dit bedrijf gaat mannen voorzien van accessoires, zoals stropdassen, hoeden, armbanden etc.  Het moet een abonnementsvorm krijgen, waarbij je voor een vast bedrag per maand,…
Utrecht € 500 tot € 2500
Website van WooCommerce naar Lightspeed Omzetten
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een geschikte freelancer om onze website die nu in WooCommerce is gemaakt in Lightspeed over te zetten.    Heb jij ervaring met deze werkzaamheden? Dan zie ik graag een reactie tegemoet.
€ 500 tot € 700