Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Prezi Presentatie voor Nieuw Collectief

Status:
Match!
Geplaatst op:
7 september 2016 17:05
Opdracht ID:
25872
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 50 p.u.
Locatie:
Elst, Gelderland

Opdrachtomschrijving

Beste Freelancers,

Ik kom graag in contact met een persoon die voor mij een mooie en professionele presentatie (prezi) kan maken voor een nieuw te ontwikkelen collectief.

Daarnaast zou het een pre zijn indien deze persoon ook mee kan denken aan een communicatieplan om de doelgroep op een gepaste manier te bereiken.

Aanvaarding van het voorstel vindt plaats na een persoonlijk gesprek.

Ik hoor graag van u.
Lees verder +
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Vergelijkbare opdrachten

Omschrijving Locatie Budget
Persoonlijke PowerPoint Presentatie (Studie)
Beste freelancers    Ik heb een persoonlijke PowerPoint nodig voor mijn eindpresentatie. Deze eindpresentatie is voor mijn studie. Ik ben op zoek naar iemand die een professionele PowerPoint voor mij kan maken met o.a. mijn persoonlijke foto's etc.    Ik heb hiervoor een beperkt budget beschikbaar.  Het werk kan op locatie…
Breda € 10 tot € 20 p.u.
Webinars Laten Maken
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar iemand die voor ons een PowerPoint presentatie en audio kan verwerken tot een aantrekkelijk webinar.     Thuiswerken is bij deze opdracht mogelijk en er is een budget van 20 tot 40 euro per uur beschikbaar.    Bent u diegene die wij zoeken? Dan horen we graag van u.
Purmerend € 20 tot € 40 p.u.
PowerPoint Specialist Gezocht (Baarn)
Beste professional,     Voor mijn bedrijf in vastgoed wil ik een aantal templates en een masterpagina in PowerPoint laten ontwikkelen.    Met regelmaat wil ik mijn Powerpoints kunnen aanpassen met nieuwe content. Het is prettig dat er dan een standaard template is, waarin ik onder andere brochures, aanbiedingen en…
Baarn € 85 tot € 300
Prezi Presentatie Maken voor Lezing
Beste freelancers,    Wij willen voor een presentatie op 5 april 2017, een presentatie laten maken, die onze lezing moet ondersteunen. Bij voorkeur opgemaakt als een Prezi.    Opdracht betreft: opmaak Prezi, alsook deels mee denken in opzet tekst/verhaal.    Graag een reactie bij beschikbaarheid.
Weert € 250 tot € 750
Hulp bij Professionele PPT Presentatie (Korte Termijn)
Goedemiddag freelancers,    Wie kan ons op korte termijn helpen bij het maken van een professionele PowerPoint presentatie van ca. 50 pagina's welke vergelijkbaar is met een bestaande presentatie qua uitstraling en content?    Graag een reactie bij interesse en beschikbaarheid op korte termijn.
Amsterdam € 20 tot € 80 p.u.
Hulp Nodig bij Maken van PowerPoint (Heino)
Geachte professionals,    Ik heb hulp nodig bij het maken van een PowerPoint. Doel: informatie over zonnepanelen voor een groep melkveehouders waar al een offerte voor is uitgebracht. Technische uitleg, laten zien hoe goed ons materiaal is en hoe goed wij zijn.  Werk op locatie bij ons op kantoor in Heino, zodat het samen gemaakt kan…
Heino € 150 tot € 800
Presentatie in Prezi Maken (Zorgcoöperatie)
Beste freelancers,    Voor een zorgcoöperatie in oprichting zijn we op zoek naar iemand die een goed uitziende presentatie in Prezi kan maken.    Thuiswerken is mogelijk en aanvullende informatie kunnen we u in een bericht toesturen.    Bent u diegene die wij zoeken? Dan horen we graag van u.
Hoog-Keppel € 20 tot € 25 p.u.