Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Prezi-Presentatie Laten Maken

Status:
Gesloten
Geplaatst op:
12 mei 2015 11:46
Opdracht ID:
19456
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 80 p.u.
Locatie:
Bennebroek, Noord-Holland

Opdrachtomschrijving

Beste freelancers,

Prezi-maker gezocht voor een presentatie(tje) van 90 seconden à 2 minuten (4 sec. interval).

Onderwerp is Socratisch gesprek. Dus creativiteit in de vormgeving is gewenst.
Budget is maximaal € 250,- inclusief éénmaal correcties.

Mocht je deze opdracht willen uitvoeren en ervaring hebben met het maken van Prezi presentaties, dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Lees verder +
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Vergelijkbare opdrachten

Omschrijving Locatie Budget
Freelance Powerpoint Expert Gezocht
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een expert o.g.v. professionele Powerpoint-presentaties.    Het gaat om het 'designen' van in eerste instantie zo'n 15 sheets (en in de toekomst mogelijk meer).  De inhoud is bekend, het gaat er puur om om die inhoud op een perfecte manier in beeld te brengen.
Almelo € 50 tot € 500
Ervaren PREZI Gebruiker Gezocht
Ik wil graag een presentatie met PREZI gaan ondersteunen en zoek daarvoor in de komende week een freelancer die mij bij de samenstelling van die presentatie kan ondersteunen.      
€ 25 tot € 40 p.u.
Presentatie in Prezi Maken (Zorgcoöperatie)
Beste freelancers,    Voor een zorgcoöperatie in oprichting zijn we op zoek naar iemand die een goed uitziende presentatie in Prezi kan maken.    Thuiswerken is mogelijk en aanvullende informatie kunnen we u in een bericht toesturen.    Bent u diegene die wij zoeken? Dan horen we graag van u.
Hoog-Keppel € 20 tot € 25 p.u.
Productpresentatie Maken (Tekening, Foto's)
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die een productpresentatie,met technische tekening, projectfoto's of afbeelding kan maken. Ik denk in de vorm van een PDF en APP.    Zou graag een kostenplaatje eerst willen hebben. Meer informatie kan ik u in een bericht toesturen.    Alvast bedankt voor de moeite . 
Berkenwoude € 20 tot € 80 p.u.
Persoonlijke PowerPoint Presentatie (Studie)
Beste freelancers    Ik heb een persoonlijke PowerPoint nodig voor mijn eindpresentatie. Deze eindpresentatie is voor mijn studie. Ik ben op zoek naar iemand die een professionele PowerPoint voor mij kan maken met o.a. mijn persoonlijke foto's etc.    Ik heb hiervoor een beperkt budget beschikbaar.  Het werk kan op locatie…
Breda € 10 tot € 20 p.u.
Prezi Expert Gezocht voor Bedrijfspresentatie
Geachte freelancers,    We willen op een flashy manier ons concept presenteren/verdediging. Het liefst willen we een Prezi presentatie maken van ons bedrijf. Het moet een algemene presentatie zijn met een aantal uitstapjes (die je kunt overslaan) naar specifieke onderwerpen. Het betreft een bedrijfspresentaties en zal ongeveer 10 sheets groot…
Bilthoven € 50 tot € 500
Maken Inkoopstrategie in Powerpoint Middels een Template
Beste freelancers,    Heel veel informatie heb ik al en in mijn hoofd en daarmee ook een verhaal dat ik wil vertellen. Over hoe ik denk dat wij voor ons bedrijf het beste onze klinische studies kunnen outsourcen om producten sneller op de markt te krijgen.    Ik zoek zsm een professional met het liefst een inkoopachtergrond en/of…
Bussum € 20 tot € 80 p.u.