Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opstellen Periodieke Rekening & Verantwoording (Rotterdam)

Status:
Gesloten
Geplaatst op:
24 mei 2013 13:24
Opdracht ID:
13154
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 100 tot € 500
Locatie:
Rotterdam, Zuid-Holland

Opdrachtomschrijving

Beste professional, 

Ik zoek iemand die in staat is een periodieke rekening en verantwoording op te stellen t.b.v. een bewindvoerder die voor een particulier (onder bewind geplaatst persoon) optreedt en tevens diens belastingaangifte kan verzorgen.

De betreffende formulieren (van de kantonrechter) overleg ik graag persoonlijk in omgeving Rotterdam. Iemand uit de buurt heeft daarom de voorkeur. 

Graag verneem ik in uw reactie uw ervaring, en tevens uw totale prijsindicatie. 

Alvast bedankt. Groet, 
Jan.Lees verder +
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Reacties van freelancers:

Pieter
Waddinxveen
referentiesterren
Beste Jan, Ik ga jou graag helpen met het ondersteunen van jouw klanten. Hiervoor maak ik graag nader kennis in een persoonlijk en kosteloos gesprek. Ik heb ruime ervaring met...
Frank
Ridderkerk
Beste Jan, Ik kan voor u de rekening en verantwoording en de aangifte inkomstenbelasting verzorgen voor € 360 exclusief 21% BTW. Dit is inclusief BTW € 435,60. Ik ben op...

Vergelijkbare opdrachten

Omschrijving Locatie Budget
Boekhouder voor Gastouder
Beste freelancers,    Ik ben gastouder een ik heb hulp nodig bij mijn boekhouding.   Het werk moet uitgevoerd worden in de omgeving Den Haag     Heb je interesse en kan je me helpen, neem dan contact met me op.   
Den Haag € 350 tot € 500
Meedenken Boekhouder (m/v) Gezocht
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een boekhouder voor de BTW (kwartaal) aangifte, opstellen jaarrekening en voor advies. (budget: € 1000,00/jaar)    Ik zoek iemand met ervaring in het accuraat zelfstandig uitvoeren van administraties in de proffit sector. Opleidingsniveau MBO/HBO en graag ervaring met buitenland leveringen…
Bathmen € 500 tot € 5000
Boekhouder Gevraagd (Agrarisch Bedrijf)
Beste freelancers,    Wij zoeken een boekhouder in verband met opstart agrarisch bedrijf in het buitenland (Zweden).    Het budget is nader overeen te komen en thuiswerken is mogelijk.    Bij interesse horen we graag van u.
Garderen € 20 tot € 80 p.u.
Freelance Boekhouder Gezocht (Meerdere bedrijven)
Beste freelancers,    Ik ben zoek naar een boekhouder met veel verstand van regel- en wetgeving voor een langdurige samenwerking. Het gaat hier om meerdere bedrijven waarvoor de boekhouding goed en op tijd gedaan moet worden.    Graag een reactie indien je beschikbaar bent.
Hoofddorp € 20 tot € 50 p.u.
Opgave Vennootschapsbelasting Stichting
Beste freelancers,    Wij zoeken iemand die kan helpen met de opgave van de vennootschapsbelasting van onze stichting. De kwartaalaangifte doen we zelf evenals het invoeren van alle facturen in de software (snelstart). Je zal dus alles kant en klaar aangeleverd krijgen.    Bij interesse horen wij graag van u.
Amsterdam € 20 tot € 80 p.u.
Boekhouder in Creatieve Industrie Omgeving Rotterdam
Wij zijn twee ondernemers in de creatieve industrie. Met onze onderneming zijn we op zoek naar iemand die ons kan helpen met de boekhouding, administratie en structuur.    We houden ons bezig met Animatie, Film en Fotografie. Veel opdrachten doen we zelf, maar ook worden er opdrachten uitbesteed aan andere creatieveling (studenten). …
Rotterdam € 20 tot € 50 p.u.
Hulp bij Belastingaangifte Privé en Zakelijk (Oirschot)
Beste freelancers,    Ik zoek een persoon die met spoed mee kan helpen om mijn belastingaangiftes te doen.    Het gaat om de belastingaangiftes van zowel privé als op zakelijk gebied.  Het werk moet uitgevoerd worden bij mij op locatie in de regio Oirschot.    Wie kan mij helpen?   
Oirschot € 25 tot € 30 p.u.