Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Ontwikkeling Presentaties in Keynote

Status:
Gesloten
Geplaatst op:
24 januari 2011 11:14
Opdracht ID:
3632
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 50 tot € 5000

Opdrachtomschrijving

Op zoek naar creatief die t.b.v. presentaties op I-Pad ervaring heeft met Keynote (I-Work).

Graag inzicht in portfolio waaruit blijkt dat je meer te bieden hebt dan de standaard effecten binnen dit software pakket. Je hebt gevoel voor esthetiek en kan je prima inleven in doelgroepen.

Je tarief is niet hoger dan 40,- euro per uur. Op basis van briefing wordt er een offerte door je afgegeven en zal de opdracht uitgevoerd worden voor een vaste prijs.
Lees verder +
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Vergelijkbare opdrachten

Omschrijving Locatie Budget
Prezi Bedrijfspresentatie Laten Maken
Beste freelancers, We willen onze huidige powerpoint bedrijfspresentatie omzetten naar een Prezi presentatie.  Het moet een algemene presentatie zijn met een aantal uitstapjes (die je kunt overslaan) naar specifieke onderwerpen. Het betreft een bedrijfspresentatie en zal ongeveer 10 sheets groot moeten worden. Het script en de meeste foto's…
Gorinchem € 50 tot € 500
Webinars Laten Maken
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar iemand die voor ons een PowerPoint presentatie en audio kan verwerken tot een aantrekkelijk webinar.     Thuiswerken is bij deze opdracht mogelijk en er is een budget van 20 tot 40 euro per uur beschikbaar.    Bent u diegene die wij zoeken? Dan horen we graag van u.
Purmerend € 20 tot € 40 p.u.
Ervaren PREZI Gebruiker Gezocht
Ik wil graag een presentatie met PREZI gaan ondersteunen en zoek daarvoor in de komende week een freelancer die mij bij de samenstelling van die presentatie kan ondersteunen.      
€ 25 tot € 40 p.u.
Prezi Expert Gezocht
Beste Freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die voor ons bedrijf een pakkende prezi presentatie kan maken. De presentatie mag maximaal 5 minuten duren.  Ben je handig met Prezi en heb je de deze week tijd?    Dan hoor ik graag van je!
€ 20 tot € 70 p.u.
Freelancer Gezocht met Mindmapping Presentatie Ervaring
Beste freelancers,    Wie heeft ervaring in het maken van mindmap presentaties in Mindmeister (mindmap programma). Ik wil kijken wat dit voor ons kan doen in plaats van een PowerPoint.    Ik wil een mindmap laten maken om alle stappen in een proces te verduidelijken en om klantreizen uit te leggen. Heb je ervaring met een ander…
Capelle aan den IJssel € 100 tot € 500
Powerpoint Presentatie Laten Professionaliseren (SPOED!)
Beste freelancer,     Kun je helpen? Ik ben op zoek naar iemand die mijn Powerpoint presentatie kan professionaliseren. Het betreft een presentatie van een vers concept. Ik zoek iemand die het geheel goed en mooi communiceerbaar kan maken met veel beeld en vormen. Ik lever de presentatie aan ( +/- 12 sheets).     Deadline…
€ 85 tot € 200
PowerPoint Presentatie Verfraaien (Spoed)
Beste freelancers,     We zijn met spoed op zoek naar een freelancer die onze presentatie kan verfraaien. Het gaat hier om een presentatie in PowerPoint.     Kun jij deze klus op korte termijn uitvoeren? Dan zien wij graag een reactie tegemoet. 
Steenbergen € 100 tot € 300