Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Ondernemingsplan Schrijven (B&B, Camping)

Geplaatst op:
28 april 2015 16:46
Categorie:
Analyse & Advies
Subcategorie:
Businessplan schrijven
Opdracht ID:
19303
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 100 tot € 500
Locatie:
Lemelerveld, Overijssel

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste Hoofdkraan.nl-freelancers,

Wij zoeken iemand die voor ons een compleet ondernemingsplan wil schrijven. Het betreft een plan voor een nog op te zetten onderneming (B&B/Camping).

We hebben een budget van maximaal 500 euro en thuiswerken is mogelijk. Verdere informatie kunnen we u natuurlijk in een bericht toesturen.

Bent u de freelancer die wij zoeken? Graag horen wij van u.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (11)

Bas Bas 28-04-2015
referentiesterren
1 referentie
Bert Bert 29-04-2015
Joris Joris 02-05-2015
Wim Wim 05-05-2015
referentiesterren
2 referenties
Linda Linda 28-04-2015
Gerben Gerben 28-04-2015
referentiesterren
2 referenties
Leroy Leroy 28-04-2015
Roel Roel 28-04-2015
referentiesterren
8 referenties
Svetlana Svetlana 28-04-2015
referentiesterren
3 referenties
Dirk Dirk 02-05-2015
referentiesterren
2 referenties
Aert Aert 04-05-2015

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Schrijven van Sociaal Business Plan
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die goed is in het maken van een ondernemingsplan.  Ik wil graag een sociaal ondernemersplan laten maken. Her gaat dus ook om een sociale business.    Is dit iets voor jou, neem dan gelijk contact met mij op.
16 jan
Bedrijfsplan en Financieel Plan voor Kinderopvang
Beste freelancers,    We zijn op zoek naar iemand die voor ons een bedrijfsplan en financieel plan voor een kinderopvang kan uitwerken.    Prijs: in overleg  Locatie: Utrecht    We zien graag een reactie tegemoet.
15 jan
Ondernemersplan en Financieel Plan voor Cocktail Lounge Bar
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een ondernemersplan en een financieel plan kan opmaken voor het verkrijgen van een lening i.v.m. het opzetten van een Cocktail Lounge Bar in Rotterdam.    Wie kan mij hiermee helpen? Budget hiervoor is maximaal € 500. Als u zich hierin terug kan vinden hoor…
11 jan
Ondernemingsplan voor Startende Herenmode Winkel
Beste freelancers,    Wij zijn een startende onderneming die een herenmode kledingwinkel willen beginnen.   Hiervoor hebben wij een ondernemingsplan nodig waarmee we een lening van de bank kunnen krijgen.    Graag zien wij uw reacties tegemoet.
10 jan
Ondernemingsplan Laten Controleren
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met mijn ondernemingsplan. Ik ben een startende ondernemer en begonnen met een kledinglijn met een uniek concept.    Het ondernemingsplan is grotendeels af, het enige wat ik nog wil is tips en advies. Het doel is om een financiering te krijgen, dus tips hiervoor…
10 jan
Ondernemings- en Financieelplan voor Uber Driver
Beste freelancers,    Ik wil gaan starten bij Uber en hiervoor moet je ingeschreven staan bij de KVK als zelfstandig ondernemer. Ik wil graag een ondernemingsplan en financieel plan laten maken hiervoor en deze ook gebruiken om een lening aan te vragen om te kunnen starten.    Graag een reactie bij interesse.
8 jan
Onderneminsplan en Financieel Plan voor Juicebar
Beste freelancers,    ik ben op zoek naar iemand die een ondernemingsplan incl. financieel plan voor een juicebar/sapbar kan opstellen. Het plan wil ik graag gebruiken om een financiering aan te vragen bij Qredits of de bank. Er is een budget van maximaal 350 euro beschikbaar.    Bent u geïnteresseerd? Dan zie ik u reactie…
3 jan