Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Ondernemingsplan Laten schrijven

Geplaatst op:
20 februari 2013 16:35
Categorie:
Analyse & Advies
Subcategorie:
Businessplan schrijven
Opdracht ID:
11793
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 80 p.u.
Locatie:
2524, Drenthe

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zoeken iemand die voor ons een ondernemingsplan kan schrijven voor het volgende:

Wij willen een winkelpand openen in het hartje van Den Haag voor ons onderneming. Wij zullen in de detailhandel zitten en zullen een type product van diverse leveranciers verkopen. Hiervoor hebben wij een plan nodig om financiering rond te krijgen via de bank.

Wat we willen is een totaal plan, waarmee wij naar de bank, huurder én leveranciers kunnen om contracten af te sluiten.

In uw offerte zie ik graag uw tarief, en een indicatie van de totale kosten. Ook krijg ik graag een indruk van uw ervaring. 

Ik kijk uit naar jullie reacties!

Met vriendelijke groet
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (7)

Gerben Gerben 20-02-2013
referentiesterren
2 referenties
Mariem Mariem 20-02-2013
Bert Bert 20-02-2013
Ties Ties 21-02-2013
referentiesterren
2 referenties
Dirk Dirk 24-02-2013
referentiesterren
2 referenties
Michiel Michiel 26-02-2013
Alexander Alexander 01-03-2013

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Bedrijfsplan en Financieel Plan voor Kinderopvang
Beste freelancers,    We zijn op zoek naar iemand die voor ons een bedrijfsplan en financieel plan voor een kinderopvang kan uitwerken.    Prijs: in overleg  Locatie: Utrecht    We zien graag een reactie tegemoet.
15 jan
Ondernemersplan en Financieel Plan voor Cocktail Lounge Bar
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een ondernemersplan en een financieel plan kan opmaken voor het verkrijgen van een lening i.v.m. het opzetten van een Cocktail Lounge Bar in Rotterdam.    Wie kan mij hiermee helpen? Budget hiervoor is maximaal € 500. Als u zich hierin terug kan vinden hoor…
11 jan
Ondernemingsplan voor Startende Herenmode Winkel
Beste freelancers,    Wij zijn een startende onderneming die een herenmode kledingwinkel willen beginnen.   Hiervoor hebben wij een ondernemingsplan nodig waarmee we een lening van de bank kunnen krijgen.    Graag zien wij uw reacties tegemoet.
10 jan
Ondernemingsplan Laten Controleren
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met mijn ondernemingsplan. Ik ben een startende ondernemer en begonnen met een kledinglijn met een uniek concept.    Het ondernemingsplan is grotendeels af, het enige wat ik nog wil is tips en advies. Het doel is om een financiering te krijgen, dus tips hiervoor…
10 jan
Ondernemings- en Financieelplan voor Uber Driver
Beste freelancers,    Ik wil gaan starten bij Uber en hiervoor moet je ingeschreven staan bij de KVK als zelfstandig ondernemer. Ik wil graag een ondernemingsplan en financieel plan laten maken hiervoor en deze ook gebruiken om een lening aan te vragen om te kunnen starten.    Graag een reactie bij interesse.
8 jan
Onderneminsplan en Financieel Plan voor Juicebar
Beste freelancers,    ik ben op zoek naar iemand die een ondernemingsplan incl. financieel plan voor een juicebar/sapbar kan opstellen. Het plan wil ik graag gebruiken om een financiering aan te vragen bij Qredits of de bank. Er is een budget van maximaal 350 euro beschikbaar.    Bent u geïnteresseerd? Dan zie ik u reactie…
3 jan
Ondernemingsplan voor Administratiekantoor
Beste freelancers,    Ik heb een administratiekantoor voor een jaar en ik wil graag mijn zaak ontwikkelen en door een goede ondernemingsplan aan de bank mijn financiële regel Uit te voeren.    Hoe kost deze ondernemingsplan en hoe lang duurt? Ik heb binnenkort nodig.    Ik hoor graag van u.
2 jan