Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Met Spoed: Beëdigd vertaler Portugees Gezocht

Status:
Gesloten
Geplaatst op:
21 maart 2012 10:33
Opdracht ID:
8398
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 25 tot € 85 p.u.
Locatie:
1718, Drenthe

Opdrachtomschrijving

Ik zoek met spoed een beëdigde vertaler voor het vertalen van 4 documenten van het Nederlands naar het Portugees.

Het gaat om een:
- CV
- merkal
- verklaring voor goed gedrag.

Het betreft minder dan 3 A4tjes. 

Eventueel: Een certificaat bepaalde opleiding. Deze moet van het Engels naar Portugees vertaald worden.

Achter de eerste drie zit haast. Deze hadden eigenlijk gister al vertaald moeten zijn. De laatste kan eventueel buiten beschouwing worden gelaten. 

Deadline: Zo snel mogelijk!

Lees verder +
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Reacties van freelancers:

Hans
Beverwijk
referentiesterren
Goedemorgen, House of Words kan de beëdigde vertaling voor u verzorgen. Zou u ons de bestanden toe kunnen sturen, zodat we u een vrijblijvende prijsopgave kunnen doen toekomen? Verder vernemen...
claudio
Zwolle
Voor de hele opdracht vraag ik Euro 80,00 Hierbij bied ik mijn (vertaal)diensten aan. Ik schrijf/spreek perfect Nederlands maar Portugees is mijn moedertaal. In het verleden heb ik al de...

Vergelijkbare opdrachten

Omschrijving Locatie Budget
Website Vertaling van Nederlands (of Engels) naar Spaans
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die onze website wil vertalen van het Nederlands (of Engels) naar het Spaans.    Het gaat om 6360 woorden. Bij interesse kan ik je een document toesturen.  Indien mogelijk heb ik binnenkort nog een vertaling maar dan voor een manual.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
Emmen € 150 tot € 250
CV Vertalen van Engels naar Duits
Beste freelancers,    Ik ben momenteel aan het solliciteren naar internationale project manager functies, veelal in Zwitserland en Duitsland. Hier worden vaak de CV 's in het Duits verwacht.    Zou jij mijn Engels talig CV kunnen vertalen naar het Duits?  En op welke termijn kan dat, ik heb een beetje haast. …
€ 20 tot € 50 p.u.
Beedigd Tolk Engels Gevraagd (24 maart)
Beste freelancers,    Voor het passeren van leverings- en hypotheekakte ben ik op zoek naar een beëdigd tolk Engels.    De werkzaamheden dienen uitgevoerd te worden in Mill (Noord Brabant) op 24-03-2017.    Wie kan mij helpen?
Mill € 20 tot € 80 p.u.
Tolk en Vertaler Gezocht Russisch-Nederlands
Beste freelancers,    Gezocht met spoed: een tolk & vertaler van Russisch naar Nederlands en omgekeerd.    Betreft het schriftelijk vertalen offerte aanvragen en bouw-teksten voor een aannemersbedrijf en het fungeren als tolk bij diverse besprekingen.    Graag een reactie bij interesse.
Zaandam € 20 tot € 80 p.u.
Tekstschrijver voor Tekst over Gebreide Poefs
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een professionele en interesseerde tekstschrijver voor een tekst over gebreide poefs. Vooronderzoek en originaliteit zijn erg belangrijk. 500-1000 woorden, SEO is belangrijk (gebreide poef, gebreide poefs, gehaakte poef zijn belangrijke keywoorden).    Heb jij interesse om deze tekst te…
Amersfoort € 20 tot € 80 p.u.
Diploma en VOG Vertalen naar Roemeens
Beste freelancers,    Voor het aanvragen van een visum in Moldavië moet mijn dochter haar diploma en VOG laten vertalen in het Roemeens. Ze wil alleen een beëdigd vertaler.    Graag een reactie bij interesse.
Pesse € 75 tot € 100
Vertaler voor Webteksten Duits, Frans en Engels
Beste freelancers,    Voor onze webshop zijn wij op zoek naar een professionele vertaler van het Nederlands naar het Duits, Frans en Engels.    Onze webshop levert persoonlijke prints voor ondermeer fotobehang, deurstickers, muurstickers, textiel etc.    Wie kan ons helpen met de vertaling van onze website?
Boskoop € 500 tot € 750