Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Met Spoed: Beëdigd vertaler Portugees Gezocht

Status:
Gesloten
Geplaatst op:
21 maart 2012 10:33
Opdracht ID:
8398
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 25 tot € 85 p.u.
Locatie:
1718, Drenthe

Opdrachtomschrijving

Ik zoek met spoed een beëdigde vertaler voor het vertalen van 4 documenten van het Nederlands naar het Portugees.

Het gaat om een:
- CV
- merkal
- verklaring voor goed gedrag.

Het betreft minder dan 3 A4tjes. 

Eventueel: Een certificaat bepaalde opleiding. Deze moet van het Engels naar Portugees vertaald worden.

Achter de eerste drie zit haast. Deze hadden eigenlijk gister al vertaald moeten zijn. De laatste kan eventueel buiten beschouwing worden gelaten. 

Deadline: Zo snel mogelijk!

Lees verder +
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Reacties van freelancers:

Hans
Beverwijk
referentiesterren
Goedemorgen, House of Words kan de beëdigde vertaling voor u verzorgen. Zou u ons de bestanden toe kunnen sturen, zodat we u een vrijblijvende prijsopgave kunnen doen toekomen? Verder vernemen...
claudio
Zwolle
Voor de hele opdracht vraag ik Euro 80,00 Hierbij bied ik mijn (vertaal)diensten aan. Ik schrijf/spreek perfect Nederlands maar Portugees is mijn moedertaal. In het verleden heb ik al de...

Vergelijkbare opdrachten

Omschrijving Locatie Budget
Engelstalige Video's Vertalen naar Nederlands
Beste freelancers,    Tien, online redelijk eenvoudig Engelstalige video's van in totaal 208 minuten, moeten vertaald worden naar een Nederlandstalig tekstdocument.    Onderwerp: persoonlijke ontwikkeling    Wie kan mij hierbij helpen?
Rijswijk € 400 tot € 800
Vertaling van Bestand (Nederlands-Duits)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor de vertaling van een bestand. Het gaat om de vertaling van Nederlands naar Duits.    Meer informatie kan ik u toesturen.    Ik hoor graag van u.
Eindhoven € 20 tot € 100
Vertaling Informatie Boekje NL - Engels / Duits
Beste freelancers,    Ik zoek een vertaler van het Nederlands naar Duits en/of Engels.    Het gaat om een informatie boekje van de verhuur van een villa en de omgeving van de desbetreffende villa.    Het betreft ca 12.000 woorden en de aanlevering is in Word.    Wie kan mij hiermee helpen?
Almere € 250 tot € 1000
Nederlands Boek naar Duits Vertalen (170 Bladzijden)
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die op korte termijn en in korte tijd een Nederlands boek, 170 Bladzijden, in het Duits kan vertalen.    Thuiswerken is bij deze opdracht mogelijk.    Bij interesse hoor ik graag van u.
Gouda € 20 tot € 80 p.u.
Vertalen Duits naar Nederlands (Technische installatie, Hand...
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het vertalen van een installatie en bedieningshandleiding van Duits naar Nederlands.    Te vertalen document zijn toegevoegd als bijlage. Later zullen nog meer documenten volgen.    Bij interesse horen we graag van u.
Heerenveen € 500 tot € 1000
Webteksten Vertalen (NE-DU, EN-DU)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een Duitse vertaler. Regelmatig moeten er website teksten vertaald worden van Nederlands of Engels naar Duits.    Ik ben op zoek naar een freelance vertaler die dan ook regelmatig tijd heeft om teksten te vertalen.    Bent u geïnteresseerd? Stuur dan snel uw reactie.
Venlo € 20 tot € 30 p.u.
Vertaler Duits Koopcontract
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een vertaler die met ons een Duits koopcontract kan doornemen in de regio Dordrecht-Rotterdam.    Wij verwachten het koopcontract te ontvangen over ongeveer 2 weken.    Wij horen graag wat er mogelijk is. 
Dordrecht € 20 tot € 50 p.u.