Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Medior Testengineer

Status:
Gesloten
Geplaatst op:
4 oktober 2010 15:04
Opdracht ID:
2134
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 5 tot € 150 p.u.
Locatie:
Den Haag, Zuid-Holland

Opdrachtomschrijving

Wij zoeken naar een Medior Testengineer.

Omschrijving opdracht:
De klant is met een nieuw project gestart, waarbij een nieuwe kassa voor de winkels wordt opgeleverd. Voor de systeem integratietest en GAT moeten testscenario’s en testgevallen opgesteld worden. Vanwege de verwachte hoeveelheid werk, en de beperkte beschikbaarheid hiervoor van de applicatiebeheerders, is ondersteuning gewenst.

Omschrijving van de werkzaamheden:
- Begeleiden van een team applicatiebeheerders, en zelf meewerken aan het opstellen van de testscenario’s, en uitwerken van de logische en fysieke testgevallen (Systeem integratietest en GAT).
- Tegelijkertijd meehelpen aan het opzetten van de borging van de testscripts, voor gebruik in de toekomst (beheer).
- Ondersteunen van de Testcoördinator.

Competentie’s:
- Zelfstandig, en initiatiefrijk
- Communicatief vaardig, geduldig en behulpzaam
- Kennis van technische en functionele testen

Ervaring:
- Ervaring met opstellen van testscenario’s en testscripts,
- Ervaring met Systeem integratietesten en Gebruikers acceptatietesten
Lees verder +
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Vergelijkbare opdrachten

Omschrijving Locatie Budget
Ledenportaal en Facturatie Laten Maken
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die een ledenportaal kan maken, liefst met facturatie en waar leden zelf informatie kunnen toevoegen en uploaden.    Dit zodat wij aanvragen van leden kunnen beoordelen en jaarlijk de informatie van onze leden kunnen bekijken. Daarbij had ik graag en zoekfunctie in de site op bijvoorbeeld een…
Maastricht € 20 tot € 80 p.u.
Hulp met Thema en laatste Aanpassingen Magento Website
Beste freelancers,    Ik heb Magento geïnstalleerd. Er is een SOAP-API koppeling met ons voorraad- en boekhoudsysteem die (als het goed is) vanaf maandag operationeel is. Verder heb ik Mollie al geïnstalleerd en heb ik de meeste instellingen goed kunnen krijgen.    Ik ben op zoek naar iemand die mijn site kan controleren…
Brummen € 100 tot € 500
Email-template voor Klantenreviews Maken
Beste freelancers,    Wij zijn een start-up die reisvouchers verkoopt aan ondernemingen die deze vouchers op hun beurt inzetten als incentives in hun sales- & marketingactiviteiten. De ontvangers van onze vouchers (dit zijn dus de klanten van onze klanten) boeken via ons platform een reis.    Graag willen wij de reizigers bij…
Haarlem € 25 tot € 125
SPSS Data-Analyse
Beste freelancers,    Ik heb een databestand gemaakt in SPSS en zou enkele analyses moeten uitvoeren op deze data.    Daarvoor zou ik tussen de 50 en 200 euro willen betalen, afhankelijk van hoe lang men er aan werkt en van hoe ver men komt.    Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.
Affligem € 50 tot € 200
Freelance Senior Ruby Developer Gezocht
Beste freelancers,    Wij hebben een internationaal team en een startup mindset. We werken vanuit hartje Amsterdam. Momenteel zijn we op zoek naar een Senior Ruby Ontwikkelaar die tijdelijk een van onze teams kan komen versterken. Je zult meewerken aan de ontwikkeling van ons inhouse ontwikkelde platform waarmee we op grote schaal search…
Amsterdam € 20 tot € 80 p.u.
Website Laten Bouwen (Hostessen, Entertainment)
Beste freelancers,    Ik wil een high class escort website en hostessen/entertainment website laten maken.    Er is een budget tot 700 euro beschikbaar en thuiswerken is mogelijk.    Bij interesse hoor ik graag van u.
Amsterdam € 100 tot € 700
Website Ontwikkelaar Gevraagd (Kledinglijn)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een website maker om een een website te ontwerpen voor een kledinglijn.    Er is een budget van 500 euro beschikbaar en thuiswerken is mogelijk.    Bij interesse hoor ik graag van u.   
Zwolle € 100 tot € 500