Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Marketingtekst Vertalen (NE-DU)

Status:
Gesloten
Geplaatst op:
24 augustus 2015 09:19
Opdracht ID:
20556
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 20 tot € 45
Locatie:
Maarssen, Utrecht

Opdrachtomschrijving

Beste freelancers,

Ik moet een stuk tekst van ongeveer 400 woorden vertaald hebben (Nederlands naar Duits).
Hiervoor zoek ik een -bij voorkeur- native Duitser.

De tekst is een business-to-business marketingtekst. Niets bijzonder ingewikkelds, maar wel belangrijk dat elke letter en de algehele toon klopt.

Kunt u mij hiermee helpen? Dan hoor ik graag van u.
Lees verder +
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
>
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
>
Stuur deze opdracht door:

Reacties van freelancers:

Martell
Hardinxveld Giesse...
referentiesterren
Beste adverteerder, Ik ben native speaker Duits en zou graag voor u deze vertaling doorvoeren. Mijn tarief is 30,00 euro ex btw incl. correctie lezen. U vind meer info over...
Katrin
Hellendoorn
referentiesterren
Goedemorgen beste opdrachtgever, Ik ben Katrin kom uit Duitsland en werk voor verschillende opdrachtgevers en projecten waaronder ook teksten voor marketing doeleinden. Het is voor mij belangrijk niet alleen woorden...
Gaby
Finsterwolde
referentiesterren
Goedemorgen, Graag vertaal ik uw tekst naar het Duits. Ik ben native speaker Duits en heb een aantal jaren bij een marketing- en reclamebureau gewerkt, heb dus ervaring met marketingonderwerpen....
Anne Beth
Grootebroek
referentiesterren
Beste opdrachtgever, Hierbij laat ik graag mijn belangstelling voor deze opdracht blijken. Ik heb een certificaat zakelijk Duits en ben zeer goed thuis in geschreven zakelijk en wetenschappelijk Duits taalgebruik....

Vergelijkbare opdrachten

Omschrijving Locatie Budget
Vertaling App van Nederlands naar Japans
Beste freelancers,    Voor mijn app/game ben ik op zoek naar iemand die voor mij een mini tekst en wat losse zinnen kan vertalen van Nederlands of Engels naar Japans, Hindi en Arabisch.    Het gaat om totaal +/- 300 woorden en thuiswerken is mogelijk.     Graag ontvang ik van u een vrijblijvende offerte.
Rotterdam € 20 tot € 25 p.u.
Tolk en Vertaler Gezocht Russisch-Nederlands
Beste freelancers,    Gezocht met spoed: een tolk & vertaler van Russisch naar Nederlands en omgekeerd.    Betreft het schriftelijk vertalen offerte aanvragen en bouw-teksten voor een aannemersbedrijf en het fungeren als tolk bij diverse besprekingen.    Graag een reactie bij interesse.
Zaandam € 20 tot € 80 p.u.
Koopovereenkomst NL - DE Vertalen
Beste freelancers,    Voor een rechtszaak (privaat) ben ik op zoek naar iemand die een voorlopige koopovereenkomst kan vertalen van nl naar Duits.    De vertaling is opgevraagd door de Duitse rechtsbijstandsverzekering om te bepalen of wij aanspraak op bijstand kunnen maken bij de aankoop van ons huis in NL.     …
Enschede € 20 tot € 80 p.u.
Engelstalige Video's Vertalen naar Nederlands
Beste freelancers,    Tien, online redelijk eenvoudig Engelstalige video's van in totaal 208 minuten, moeten vertaald worden naar een Nederlandstalig tekstdocument.    Onderwerp: persoonlijke ontwikkeling    Wie kan mij hierbij helpen?
Rijswijk € 400 tot € 800
Website Vertaling van Nederlands (of Engels) naar Spaans
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die onze website wil vertalen van het Nederlands (of Engels) naar het Spaans.    Het gaat om 6360 woorden. Bij interesse kan ik je een document toesturen.  Indien mogelijk heb ik binnenkort nog een vertaling maar dan voor een manual.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
Emmen € 150 tot € 250
Website Vertalen naar Engels, Frans en Duits (Transportbedri...
Beste freelancers,    Opdracht: vertaling van website voor transportbedrijf vanuit het Nederlands naar Engels, Frans en Duits. 1800 woorden per taal, ik zoek een vertaler(s) die thuis is (zijn) in de transportsector.    Alleen native speakers kunnen reageren.  Graag zsm offerte en levertijd.
Moergestel € 100 tot € 500
Vertaler voor Webteksten Duits, Frans en Engels
Beste freelancers,    Voor onze webshop zijn wij op zoek naar een professionele vertaler van het Nederlands naar het Duits, Frans en Engels.    Onze webshop levert persoonlijke prints voor ondermeer fotobehang, deurstickers, muurstickers, textiel etc.    Wie kan ons helpen met de vertaling van onze website?
Boskoop € 500 tot € 750
  • Plaats gratis uw opdracht
  • Ontvang snel meerdere offertes
  • Helemaal gratis voor opdrachtgevers

Hoe werkt het?

1. Beschrijf uw aanvraag
Wij checken de aanvraag en plaatsen hem gratis online.
2. Vergelijk offertes
Vergelijk offertes van verschillende freelancers en overleg met de meest geschikte kandidaten.
3. Kies de beste kandidaat
Kies de beste kandidaat en ga aan de slag.
Werk veilig online via Hoofdkraan.nl.