Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Logomaker voor Zonnepanelen Gezocht

Status:
Gesloten
Geplaatst op:
10 juni 2013 10:04
Opdracht ID:
13347
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 100 tot € 500
Locatie:
2665, Drenthe

Opdrachtomschrijving

Beste professionals,

Sinds kort ben ik een bedrijf gestart in de zonnepanelen. Hiervoor ben ik op zoek naar een leuk, modern en mooi logo. Het logo moet er milieuvriendelijk uitzien, het liefst wil ik een zonnepaneel in mijn logo verwerkt hebben.

Mijn bedrijf gaat 'Ga voor Groen' heten, ik zat er ook aan te denken om het af te korten naar GVG, als jullie een beter idee hebben hoor ik het graag. Wie kan me hiermee helpen en tegen welke prijs?

Alvast bedankt!
Lees verder +
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Reacties van freelancers:

Meyer
Woerden
Hallo, Wij zouden het aantrekkelijk vinden om voor u een gepast logo te ontwikkelen, de bovengenoemde prijs is excl. evt. aan te kopen door u gewenst lettertype als u tenminste...
Marijke
Vlaardingen
referentiesterren
Beste opdrachtgever, Daar zou ik u graag mee helpen! Nu zou ik natuurlijk een heel verhaal kunnen gaan houden over ervaring en opleiding, maar in dit geval is het denk...
Liek
Amsterdam
referentiesterren
Beste opdrachtgever, Graag wil ik u van dienst zijn met het ontwerpen van uw logo. In bijgaand portfolio vind u een overzicht van mijn ontwerp werk, waar ook logo's een...
Niels
Haarlem
referentiesterren
L.S., Wellicht kan ik je van dienst zijn. Ik heb ervaring met ontwikkeling van logo's voor technische uitzendbureaus en groene energie. Als 500€ je bovengrens is dan is mijn fee...
Bas
Heiloo
referentiesterren
Hallo, Ik heb een ideetje opgetekend en die stuur ik mee met wat voorbeelden van andere logo's van mijn hand. Ik heb ruime ervaring als illustrator/ animator waarvan ook wat...

Vergelijkbare opdrachten

Omschrijving Locatie Budget
Logo Laten Ontwerpen (Farao)
Beste freelancers,    Ik wil graag een merknaam en een merk logo in de vorm van een farao laten maken.    Er is een beperkt budget beschikbaar en thuiswerken is mogelijk.    Ik hoor graag van u.
Amsterdam € 10 tot € 30 p.u.
Logo Ontwerpen voor Videoproductiebedrijf
Beste freelancers,    Graag wil ik een mooi grafisch logo voor mijn startende videoproductie bedrijf dat ook te gebruiken is voor mijn email en website.    Voor de email wil ik iets dat kan bewegen.    Graag suggesties en prijsopgaaf.
Spijkenisse € 50 tot € 250
Logo Ontwerpen voor Startende Ondernemer
Beste freelancers,    Ik ben opzoek naar iemand die voor mij een logo kan ontwerpen en een startende ondernemer wil helpen bij het zetten van zijn eerste stappen.     Wie kan mij helpen?
Amsterdam € 100 tot € 200
Ontwerp van Logo voor Bestaande Website
Beste freelancers,    Wij  hebben een nieuwe website ontworpen en zijn nog op zoek naar een bijpassend logo.    We willen de kleuren gebruiken die ook op onze website voorkomen. Graag zou ik ook een opzetje willen zien hoe het er ongeveer uit gaan zien voordat we het logo kunnen aanschaffen.    Wie kan ons helpen?
€ 20 tot € 80 p.u.
Huisstijl Laten Ontwerpen (Startende Onderneming, Vastgoed)
Beste freelancers,    Voor ons startende onderneming "Man Vastgoed" willen wij graag een huisstijl laten ontwerpen.    Logo is er al en er is een budget van 100 euro.    Kunt u ons helpen? Dan zien we uw bericht graag tegemoet.
Purmerend € 80 tot € 120
Logo Ontwerp voor Nieuw Modelabel
Beste freelancers,    Wij zoeken een grafisch vormgever die voor een nieuw modelabel een logo kan ontwerpen. Ruwe schets, idee, richting en duidelijke briefing aanwezig.    Hiervoor hebben we een budget van 50 tot 100 euro. Wie kan kan ons hierbij helpen?    Wij zien jullie reacties graag tegemoet.
Leusden € 50 tot € 100
Ontwerpen van een Bewegend Bedrijfslogo
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het ontwerpen van een bewegend bedrijfslogo voor gebruik van videos en website.    Er is een grof model toegevoegd aan de opdracht als bijlage. Het is de bedoeling dat de drones de "X" kruisen, als "neutronen om een molecuul" om de gehele bedrijfsnaam…
Klarenbeek € 500 tot € 5000