Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Logo voor Stichting Laten Ontwerpen

Geplaatst op:
25 juni 2013 09:19
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Logo & Huisstijl Design
Opdracht ID:
13550
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 150 tot € 700
Locatie:
2632, Drenthe

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste professionals,

Voor onze stichting willen we een logo laten ontwerpen. De stichting richt zich op het verkrijgen van een betere positie voor minderheden binnen de maatschappij in Nederland, Europa en de wereld.
Kernwoorden voor de stichting zijn: maatschappij, minderheidsgroepen, sterk, multicultureel, duurzaam, eerlijk, passie, professioneel en gedreven.

Graag in je reactie je totaalprijs en voorbeelden van eerder werk.

Alvast bedankt.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (7)

Erwin Erwin 25-06-2013
referentiesterren
19 referenties
Wiebe Wiebe 25-06-2013
referentiesterren
27 referenties
Tessa Tessa 25-06-2013
Rogier Rogier 25-06-2013
referentiesterren
1 referentie
Maartje Maartje 25-06-2013
Marielle Marielle 25-06-2013
referentiesterren
1 referentie
Jurgen Jurgen 25-06-2013

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Logo voor ZZP Metselbedrijf
Beste freelancers,    Opdracht: logo voor zzp metselbedrijf    Ik zou graag een logo laten ontwerpen voor mijn metselbedrijf. Ik heb nog geen inspiratie dus ik laat mij graag adviseren. Het budget ligt tussen de 50 en 100 euro.    Ik zie graag een reactie inclusief portfolio tegemoet.
20 jan
Logo Ontwikkelen voor Nieuw B2C Cateringbedrijf
Beste freelancers,    Voor een nieuw te starten bedrijf zoek ik een designer die een logo kan ontwikkelen. Het gaat om een cateringbedrijf die online food gaat aanbieden. Het gaat met name om gezonde voeding, zoals salades, soepen en gezonde snacks.    Bij interesse in deze opdracht zie ik graag een reactie tegemoet.
18 jan
Ontwerper voor Logo Gezocht (Den Haag)
Beste freelancers,    Gevraagd: ontwerpen van logo, beachvlag, posters en een enkele achtergrond banner. Bestaande practice aan ontwerpen is in veelvoud aanwezig en goed toepasbaar om op door te werken. Eigen software svp.    - Intakegesprek in Den Haag, werkplek aanwezig, maar hoeft niet.  - Deadline: komende 5 werkdagen. …
16 jan
Logo Ontwerp en Visitekaartjes (Beperkt Budget)
Beste freelancers,    Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het ontwerp van een logo & visitekaartjes.  Het is bedoeld als een cadeau voor een vriendin die een eigen bedrijfje gaat beginnen.    Budget € 100 - € 150. Wie kan mij hiermee helpen?
16 jan
Logo voor Startende Onderneming (Personal Training)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die voor een klein budget een bedrijfslogo maakt voor mijn startende onderneming. Mijn doel is het begeleiden van vrouwen door 1 op 1 personal training te geven of duo PT, Small group trainingen, coachen.    Mijn bedrijf staat voor: klasse, elegantie, blozen (wie houdt er niet van…
13 jan
Nieuwe Huisstijl Ontwerpen voor Pakketbezorger
Beste freelancer,    Wij zijn een pakketdienst bezorger in Den Bosch en leveren pakketten af door heel Nederland. Binnenkort bieden wij een nieuwe dienst aan en hiervoor willen wij graag een nieuwe huisstijl.     Wij zijn nu met spoed op zoek naar een freelancer die voor ons de nieuwe huisstijl kan ontwerpen.…
11 jan
Huisstijl, Logo, Kleuren en Lettertype Advies
Beste freelancers,    Wij zijn een organisatie die zich richten op virtuele assistenten, in Q2 willen wij een tweede website lanceren voor voor onze organisatie.    Voor deze tweede website zijn wij op zoek naar een ijzersterke huisstijl, die overeenkomt met de huisstijl van onze eerste website. Wij zoeken een freelancer…
8 jan