Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Logo Ontwerpen Licht en Geluid Verhuur

Geplaatst op:
2 februari 2015 09:10
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Logo & Huisstijl Design
Opdracht ID:
18199
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 80 p.u.
Locatie:
Helmond, Noord-Brabant

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik ben op zoek een nieuw logo voor mijn nieuwe bedrijfsnaam. Dat is een Light & sound bedrijf met de afkorting Vls pro.Ik verhuur licht en geluid en heb een eigen drive in show.

Omdat ik nu een eenmanszaak ben geworden is de naam gewijzigd. 
Ik zoek dus een leuk en een mooi logo.

Graag hoor ik van u,

Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (7)

Jorinde Jorinde 02-02-2015
referentiesterren
3 referenties
Erwin Erwin 02-02-2015
referentiesterren
19 referenties
Eddy Eddy 02-02-2015
referentiesterren
9 referenties
Ashwin Ashwin 02-02-2015
Zsofi Zsofi 02-02-2015
referentiesterren
13 referenties
Mirjam Mirjam 02-02-2015
referentiesterren
1 referentie
Nico Nico 02-02-2015

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Logo Design voor Nieuwe Bloemenzaak
Hallo freelancers!    Ik ga binnenkort beginnen met mijn eigen bloemenzaak. Helaas ontbreekt alleen nog een passend logo voor mijn nieuwe bedrijf. Ik kom graag in contact met een grafisch designer die mij hiermee kunt helpen.    Graag een link naar jullie portfolio en prijsindicatie.
21 jan
Logo Laten Ontwerpen (Eenvoudig en Snel)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een logo kan ontwerpen. Ik weet al precies wat ik wil en heb daar ook voorbeelden van. Logo bestaat alleen uit tekst en bestaande tekens (je hoeft dus niet from scratch te designen). Graag opleveren in relevante bestandstypen (jpg, png etc..), binnen één week. Er is een beperkt…
21 jan
Logo voor ZZP Metselbedrijf
Beste freelancers,    Opdracht: logo voor zzp metselbedrijf    Ik zou graag een logo laten ontwerpen voor mijn metselbedrijf. Ik heb nog geen inspiratie dus ik laat mij graag adviseren. Het budget ligt tussen de 50 en 100 euro.    Ik zie graag een reactie inclusief portfolio tegemoet.
20 jan
Logo Ontwikkelen voor Nieuw B2C Cateringbedrijf
Beste freelancers,    Voor een nieuw te starten bedrijf zoek ik een designer die een logo kan ontwikkelen. Het gaat om een cateringbedrijf die online food gaat aanbieden. Het gaat met name om gezonde voeding, zoals salades, soepen en gezonde snacks.    Bij interesse in deze opdracht zie ik graag een reactie tegemoet.
18 jan
Ontwerper voor Logo Gezocht (Den Haag)
Beste freelancers,    Gevraagd: ontwerpen van logo, beachvlag, posters en een enkele achtergrond banner. Bestaande practice aan ontwerpen is in veelvoud aanwezig en goed toepasbaar om op door te werken. Eigen software svp.    - Intakegesprek in Den Haag, werkplek aanwezig, maar hoeft niet.  - Deadline: komende 5 werkdagen. …
16 jan
Logo Ontwerp en Visitekaartjes (Beperkt Budget)
Beste freelancers,    Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het ontwerp van een logo & visitekaartjes.  Het is bedoeld als een cadeau voor een vriendin die een eigen bedrijfje gaat beginnen.    Budget € 100 - € 150. Wie kan mij hiermee helpen?
16 jan
Logo voor Startende Onderneming (Personal Training)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die voor een klein budget een bedrijfslogo maakt voor mijn startende onderneming. Mijn doel is het begeleiden van vrouwen door 1 op 1 personal training te geven of duo PT, Small group trainingen, coachen.    Mijn bedrijf staat voor: klasse, elegantie, blozen (wie houdt er niet van…
13 jan