Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Logo Laten Maken

Geplaatst op:
8 augustus 2012 09:35
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Logo & Huisstijl Design
Opdracht ID:
9950
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 70 p.u.
Locatie:
1624, Drenthe

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste Freelancers,

Wat moet er ontworpen worden: Een logo!

Toelichting: Wij willen graag een logo wat te plaatsen is op briefpapier, een visitekaartje en op enveloppen. Graag willen we het originele bestand. We willen dit logo ook op de website plaatsen. We onderhouden de website met een partner. Daarom hoeft de website niet in huisstijl. Graag willen we in de tekst: Grandia zijden bloemen & planten

We willen een stijlvol, krachtig, simpel logo met een klassiek/modern lettertype. Graag de kleuren donkerblauw, fris groen en antraciet. Of als u ideeen hebt, zijn ze welkom.

Toelichting op bedrijf Mijn man en ik willen zijden planten en bloemen van hoogwaardige duurzame kwaliteit aanbieden aan zorginstellingen, overheidsinstellingen, bedrijfskantoren etc (ook aan particulieren). Wij doen dit dmv het aanbieden van een webwinkel/webiste, maar ook dmv direct face to face klantencontact.

Wij streven naar snelle afhandeling, warm klantencontact en goede after sales. Wij willen vooral betrouwbaar zijn.

Wij horen graag van u!
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (14)

Erwin Erwin 08-08-2012
referentiesterren
19 referenties
Dennis Dennis 08-08-2012
referentiesterren
19 referenties
Martin Martin 08-08-2012
Niels Niels 08-08-2012
Monique Monique 08-08-2012
referentiesterren
1 referentie
Koos Koos 08-08-2012
referentiesterren
1 referentie
Bojan Bojan 08-08-2012
saskia saskia 08-08-2012
Michel Michel 08-08-2012
Marianne Marianne 08-08-2012
Eelco Eelco 08-08-2012
Wiebe Wiebe 08-08-2012
referentiesterren
25 referenties
John John 09-08-2012
I I 09-08-2012

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Huisstijl Aanpassen van Boekingswebsite
Beste freelancers,    Voor mijn boekingswebsite wil ik de huisstijl aanpassen.    Het gaat om een simpel design. Niet veel jaren ervaring nodig. Het liefst zo snel mogelijk starten. Ik denk dat binnen 2 weken alles wel af is. 
25 sep
Logo Laten Ontwerpen (Schoonmaakbedrijf)
Beste freelancers,    Ik heb een schoonmaakbedrijf en zoek iemand die mijn bedrijfslogo kan ontwerpen.    Meer informatie kan ik u bij interesse toesturen.    Ik hoor graag van u.
22 sep
Logo Ontwerp Website Internet Diensten
Beste freelancers,    Wij zoeken een ontwerp voor een 'word-logo', de uitstraling die wij zoeken is zakelijk, strak, duidelijk en 'online'. Het betreft een website over internet diensten. Aangezien het vrij simpel kan en we geen specifieke eisen hebben is het budget strak, wij denken aan maximaal €250. Bij het reageren…
21 sep
Grafische Bestanden Maken van Logo's in Powerpoint
Beste freelancers,    Ik heb zelf 2 logo's gemaakt in powerpoint, bestaande uit letters en een standaard icoon. Ik heb het echter nu nodig voor grafische uitingen.  Ik ben daarom op zoek naar iemand die mijn logo's kan maken in grafische bestanden en goede resolutie, zodat ik het beter kan gebruiken.    Dus geen ontwerp…
21 sep
Grafisch Vormgever Gezocht (Logo Ontwerp)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelance grafisch vormgever die een nieuw logo ontwerp wil oppakken.    Graag iemand die bereid is om wat ideeën te pitchen zodat we weten hoe je werkt / wat je stijl is.    Bent u diegene die ik zoek? Dan hoor ik graag van u.
19 sep
Bedrijfsnaam en Logo (Mindfulness)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een bedrijfsnaam en logo voor een nieuwe praktijk gericht op wellness/mindfulness en een bewuste levensstijl.    De naam moet pakkend en duidelijk zijn en de juiste "zen" sfeer uitstralen. Logo moet ondersteunend zijn eventueel met tekst om het aanbod duidelijk te maken. Budget…
19 sep
Logo Laten Maken (Letters, Fotografie)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het maken van een logo.    Het gaat om een grafisch logo met de letters HV erin verwerkt, anders mag ook. Het logo is voor fotografie.    Ik hoor graag van u.
18 sep