Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Logo Illustrator Gevraagd (Kledinglijn)

Geplaatst op:
14 maart 2016 09:35
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Logo & Huisstijl Design
Opdracht ID:
23443
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 100 tot € 250
Locatie:
Voorburg, Zuid-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zijn voor een nieuwe kledinglijn op zoek naar iemand die wat aanpassingen kan doen aan het logo die we op kleding kunnen plaatsen.

Er is een budget van maximaal 250 euro beschikbaar en thuiswerken is mogelijk. Aanvullende informatie kunnen we u toesturen.

Heeft u interesse? Dan horen we graag van u.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (9)

Fred Fred 14-03-2016
Sylvia Sylvia 14-03-2016
Natascha Natascha 14-03-2016
referentiesterren
9 referenties
Erwin Erwin 14-03-2016
referentiesterren
19 referenties
Zsofi Zsofi 14-03-2016
referentiesterren
13 referenties
Lian Lian 14-03-2016
referentiesterren
1 referentie
Hellen Hellen 14-03-2016
referentiesterren
5 referenties
Ruben Ruben 14-03-2016
referentiesterren
8 referenties
martijn martijn 14-03-2016

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Logo Laten Ontwerpen (Eenvoudig en Snel)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een logo kan ontwerpen. Ik weet al precies wat ik wil en heb daar ook voorbeelden van. Logo bestaat alleen uit tekst en bestaande tekens (je hoeft dus niet from scratch te designen). Graag opleveren in relevante bestandstypen (jpg, png etc..), binnen één week. Er is een beperkt…
11:45
Logo voor ZZP Metselbedrijf
Beste freelancers,    Opdracht: logo voor zzp metselbedrijf    Ik zou graag een logo laten ontwerpen voor mijn metselbedrijf. Ik heb nog geen inspiratie dus ik laat mij graag adviseren. Het budget ligt tussen de 50 en 100 euro.    Ik zie graag een reactie inclusief portfolio tegemoet.
20 jan
Logo Ontwikkelen voor Nieuw B2C Cateringbedrijf
Beste freelancers,    Voor een nieuw te starten bedrijf zoek ik een designer die een logo kan ontwikkelen. Het gaat om een cateringbedrijf die online food gaat aanbieden. Het gaat met name om gezonde voeding, zoals salades, soepen en gezonde snacks.    Bij interesse in deze opdracht zie ik graag een reactie tegemoet.
18 jan
Ontwerper voor Logo Gezocht (Den Haag)
Beste freelancers,    Gevraagd: ontwerpen van logo, beachvlag, posters en een enkele achtergrond banner. Bestaande practice aan ontwerpen is in veelvoud aanwezig en goed toepasbaar om op door te werken. Eigen software svp.    - Intakegesprek in Den Haag, werkplek aanwezig, maar hoeft niet.  - Deadline: komende 5 werkdagen. …
16 jan
Logo Ontwerp en Visitekaartjes (Beperkt Budget)
Beste freelancers,    Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het ontwerp van een logo & visitekaartjes.  Het is bedoeld als een cadeau voor een vriendin die een eigen bedrijfje gaat beginnen.    Budget € 100 - € 150. Wie kan mij hiermee helpen?
16 jan
Logo voor Startende Onderneming (Personal Training)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die voor een klein budget een bedrijfslogo maakt voor mijn startende onderneming. Mijn doel is het begeleiden van vrouwen door 1 op 1 personal training te geven of duo PT, Small group trainingen, coachen.    Mijn bedrijf staat voor: klasse, elegantie, blozen (wie houdt er niet van…
13 jan
Nieuwe Huisstijl Ontwerpen voor Pakketbezorger
Beste freelancer,    Wij zijn een pakketdienst bezorger in Den Bosch en leveren pakketten af door heel Nederland. Binnenkort bieden wij een nieuwe dienst aan en hiervoor willen wij graag een nieuwe huisstijl.     Wij zijn nu met spoed op zoek naar een freelancer die voor ons de nieuwe huisstijl kan ontwerpen.…
11 jan