Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Interviews Laten Transcriberen

Status:
Gesloten
Geplaatst op:
3 april 2012 15:16
Opdracht ID:
8540
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 125 tot € 175
Locatie:
2515, Drenthe

Opdrachtomschrijving

Beste freelancers,

Ik ben met spoed op zoek naar iemand die meerdere interviews wilt transcriberen.

Het gaat om het volgende:
8 interviews, per interview gemiddeld 55 min opgenomen materiaal bijna alle interviews zijn tussen 2 personen goed verstaanbaar, weinig ruis.

Ik ben op zoek naar: Een kandidaat die de geluidsbestanden letterlijk kan uittypen. Een kandidaat die foutloos Nederlands kan typen. Een kandidaat die een geheimhoudingsverklaring wilt tekenen betreffende de inhoud van de interviews.

Een kandidaat die per direct beschikbaar is!!

Het liefst iemand die zijn paasweekend nuttig wilt besteden. De vergoeding staat vast op 150 euro voor de gehele opdracht. (18,75 per interview)

Mvg, Samantha


Lees verder +
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Reacties van freelancers:

Rob
Heerlen
referentiesterren
Beste Samantha, Ik zou je hiermee een uitstekende dienst kunnen bewijzen, want in alles kan ik je tegemoetkomen. Wel vind ik de prijs iets aan de lage kant en doe...
Guy
Oirsbeek
referentiesterren
Beste Samantha, Ik heb met grote interesse kennisgenomen van de geplaatste opdracht. Het is mij echter niet geheel duidelijk hoe je aan de uurprijs van 20 tot 70 euro per...

Vergelijkbare opdrachten

Omschrijving Locatie Budget
Controleren en Corrigeren Mailing B2B
Beste freelancers ,    Ik ben op zoek naar een tekstschrijver die ons kan helpen om een bestaande mailing na te lezen voor de business to business. Daarnaast gaat het om corrigeren en eventueel te herschrijven,    Het betreft een kleine opdracht tegens een vaste prijs van ca. 50,- euro.
Den Haag € 40 tot € 70
Uitschrijven Telefonische Interviews
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met het schrijven van Advertorials. Deze zijn gebaseerd op telefonisch interviews.    Het gaat om ca. 450 woorden per artikel/interview en het moet deze week uitgevoerd worden.    Wie kan mij helpen?
Weert € 20 tot € 80 p.u.
Opzetten van een Lifestyleprogramma
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die mij kan helpen met een lifestyle programma schrijven, kaders staan al alleen moet de content hierbij nog opgezet worden.    Het gaat om 50 punten, waarbij ongeveer een half A4-formaat tekst bij moet komen.    Bij interesse zie ik interesse graag tegemoet.
Capelle aan den IJssel € 500 tot € 1000
Freelance Journalist Gezocht
Beste freelancers,    Tech, Innovatie, Disruption, Leiderschap, Performance - Het heeft allemaal met elkaar te maken en het gebeurt allemaal tegelijk. Heb jij een journalistieke achtergrond en schrijf je boeiende artikelen (in foutloos Nederlands)? Lees dan verder, en neem ook graag even contact met ons op!    Wij zijn van oorsprong…
Barbara Strozzilaan € 200 tot € 800
Zakelijke Teksten van Nederlands naar Engels Vertalen
Beste freelancers,    Voor een aantal artikelen zijn wij opzoek naar een vertaler die volledig geschreven Nederlandse teksten wil omzetten in correct Engels.    Betaling kan alleen op factuur, prijs is onderhandelbaar.    Bij interesse zie ik uw reactie graag tegemoet.
Capelle aan den IJssel € 20 tot € 100 p.u.
Zakelijke Brief Opstellen (Sponsoring)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het opstellen van een zakelijke brief. Het gaat om een spontane zakelijke brief aan hockeyverenigingen waarbij wij onze diensten willen aanbieden met sponsoring.    Er is een klein budget beschikbaar en thuiswerken is mogelijk,    Bent u diegene die ik zoek?…
Purmerend € 15 tot € 20 p.u.
Verbeteren van CV (Layout, Tekst)
Beste freelancers,    Ik heb een saai cv van 4 kantjes. Graag wil ik een nieuwe layout (strak en met kleur!) en zou ik deze willen laten inkorten naar 2 pagina's en waar nodig tekst laten aanpassen/verbeteren.    Er is een klein budget beschikbaar en thuiswerken is mogelijk.    Bent u geïnteresseerd? Dan hoor…
Zevenaar € 50 tot € 100