Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Hulp bij Verbeteren Scriptie (Interne Communicatie)

Geplaatst op:
17 juni 2015 08:02
Categorie:
Tekst & Vertaling
Subcategorie:
Overige Tekst & Vertaling
Opdracht ID:
19861
Status:
Match!
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 15 tot € 50 p.u.
Locatie:
Nieuwegein, Utrecht

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar een freelancer die mij kan ondersteunen in het verbeteren van mijn scriptie. Mijn scriptie is afgekeurd en ik heb een lijst met verbeterpunten gekregen. Over het algemeen moet ik meer diepte vertonen, maar hoe?

De scriptie gaat over interne communicatie. Ik zoek iemand die goed bereikbaar is (mail, tel en persoonlijk), kennis van het vak heeft en ervaring heeft met (het nakijken van) scripties. De deadline is 17 juli en ik ben bereid tot maximaal 45 euro per uur te betalen.

Bij interesse hoor ik graag van u.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (8)

Victor Victor 17-06-2015
Marian Marian 17-06-2015
Cees Cees 17-06-2015
referentiesterren
2 referenties
Miguel Angel Miguel Angel 17-06-2015
referentiesterren
1 referentie
Marc Marc 17-06-2015
referentiesterren
1 referentie
Marjolein Marjolein 17-06-2015
referentiesterren
10 referenties
Martine Martine 17-06-2015
Marjan Marjan 18-06-2015

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Hulp bij Coderen van Interviews
Beste freelancers,    Ik ben een bachelorstudent en voor mijn bachelorproef heb ik vijf interviews afgenomen en deze dienen gecodeerd te worden. Graag had ik hierbij hulp gehad. Allemaal van ongeveer zeven pagina's minder ook.    Ook wens ik een geheimhoudingsclausule te laten ondertekenen. Er dienen nog 2 interviews afgenomen…
16 jan
Freelancer Gezocht voor Transcriberen van Interviews
Beste freelancers,    Ik zoek iemand voor het transcriberen van twaalf interviews voor een afstudeerscriptie. Ieder interview duurt ongeveer 25 minuten.    Heeft u interesse in deze opdracht? Dan hoor ik graag van u.
5 jan
35 Gezonde Recepten Schrijven
Beste freelancers,    Ben jij een ware keukenprins(es) en maak je graag lekkere, snelle en gezonde maaltijden klaar? Dan vind jij dit vast geweldig!    Gezocht  Man/Vrouw die graag in de keuken staat en weet wat hij/zij doet om snelle, gezonde en lekkere ontbijtjes, lunch, diner en snacks te maken. Ik ontvang graag 35 recepten…
28-12-2017
Eindredactie van Boek (Praktische Psychologie)
Beste freelancers,     Voor een manuscript gericht op praktische psychologie, met thema's als zelfmanagement, doelen bereiken, brein en een positieve mindset, ben ik op zoek naar een ervaren redacteur die de eindredactie (vorm-, spelfouten, zinsopbouw, leesbaarheid) van het boek kan oppakken.    De voorkeur heeft een iemand…
28-12-2017
Spelling en Grammatica Checken Scriptie
Beste freelancers,    Wie zou mijn implementatieplan kunnen nakijken en corrigeren op taal, spelling, grammatica, zinsopbouw  en een samenhang van de studie.    Opleiding hbo-verpleegkundige.  Max.  5000 woorden.  Nakijk datum: 8 januari 2018 t/m 12 januari 2018.  Graag een reactie bij interesse.
19-12-2017
Psychologische Thriller Corrigeren op Engelse Taal
Beste freelancers,    Ik heb een boek, " Psychological Thriller",  in het Engels geschreven, het manuscript is inmiddels bij de uitgever.    Ik heb het manuscript gecorrigeerd, ik denk dat het foutloos is echter de uitgever wil graag dat het wordt nagekeken en gecontroleerd door een docent Engels of een native speaker…
15-12-2017
Nederlandse Teksten Vertalen naar het Engels (Makelaarskanto...
Beste freelancers,    Graag zou ik offertes willen ontvangen voor het vertalen van de teksten van mijn site naar het Engels. Het gaat om een website voor een Makelaarskantoor.    Ik hoor het graag.
13-12-2017