Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Hulp bij Reisgids (Layout, Ontwerp Cover)

Geplaatst op:
15 september 2015 09:20
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Grafisch Ontwerp
Opdracht ID:
20831
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 200 tot € 500

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Een auteur van ons heeft een Engelstalig boek geschreven, een reisgids voor Koerdistan. Ze is op zoek naar een freelancer die haar kan helpen bij de realisatie.

Concreet gaat het om: eindredactie, lay out van het binnenwerk, en ontwerp van de cover. Er komt ook een kleurenkatern van 2 x 8 in. Totale omvang is circa 192 pagina's.

Bent u geïnteresseerd? Dan horen we graag van u.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (8)

Sylvia Sylvia 15-09-2015
Annemarie Annemarie 15-09-2015
Jort Jort 15-09-2015
Daniel Daniel 15-09-2015
Ruben Ruben 15-09-2015
referentiesterren
8 referenties
Mathijn Mathijn 15-09-2015
referentiesterren
12 referenties
Fred Fred 15-09-2015
Kerasia Kerasia 16-09-2015

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Creatieve Ontwerper met Passie voor Damesmode
Beste freelancers,    Wij hebben een online webshop in dameskleding. Wij zijn op zoek naar iemand met een passie voor mode . Een leuke banner, plaatjes voor op social media, nieuwsbriefvulling; We laten ons graag verassen door je creativiteit. Alles wel binnen de richtlijnen van ons concept overigens..    Budget: € 20 tot €…
28 jul
Freelance Grafisch Vormgever Gevraagd (Amsterdam)
Beste freelancers,    Wij zijn een klein communicatie/mediabureau in Amsterdam-Noord en zoeken per direct een grafisch vormgever om ons team voor 1 á 2 dagen in de week te versterken op freelance basis.    Wie zoeken wij:  Een grafisch vormgever met goed gevoel voor beeld. Je bent medeverantwoordelijk voor het vormgeven…
28 jul
Geboortekaart voor Meisje Laten Ontwerpen (Klassiek)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het ontwerpen van een geboortekaart voor meisje. Het gaat om een 4de kind. Thema's zijn klassiek en oud roze. Ik heb voorbeelden toegevoegd.    Maat van de kaart moet worden 390x130mm, het moet dus een 3-luik worden. Graag aanleveren in een pakket voor Indesign met…
24 jul
Ontwerpen van Trouwkaart Zoals het Voorbeeld
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een ontwerper die de trouwkaarten zoals in de bijlage kan namaken. Graag (vrijwel) exact met enkele (kleine) aanpassingen namaken.    Ik hoor het graag.
21 jul
Patroontekening maken voor Leerbewerking
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een patroontekenaar die een schets kan uitwerken tot een patroon voor lederwaren.    Bij succes is er mogelijkheid tot langdurigere samenwerking.  Graag zie ik een offerte tegemoet.
17 jul
Ontwerper Gezocht voor Cursusmateriaal (Middelbare School)
Beste freelancers,    Ben je ontwerper en ook bekend met Adobe Indesign en Illustrator dan hebben we wellicht een leuke uitdaging voor je klaarliggen.  Wij ontwikkelen concepten voor middelbare scholieren en scholen en zijn nu op zoek naar een vaste vormgever voor ons cursusmateriaal.    Als eerste willen wij een 13-wekelijkse…
17 jul
Ontwerpen van een Knuffel
beste ontwerpers,    Ik wil graag een knuffel maken. Op papier heb ik wat geschetst en hier wil ik een patroon van maken maar dat kan ik zelf niet. Ik weet niet hoe te beginnen.     is er iemand die mij daar bij kan helpen? Ik hoor het graag.
17 jul