Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Grafisch Ontwerper voor Online Banners

Geplaatst op:
15 januari 2016 13:44
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Grafisch Ontwerp
Opdracht ID:
22464
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 80 p.u.
Locatie:
Barendrecht, Zuid-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ben jij grafisch onderlegd en heb je ervaring met het maken van banners? Wij hebben regelmatig banners nodig voor onze site met als onderwerp o.a. voeding, vitamines en supplementen.

In de banners moeten bestaande product foto's zoals b.v: whey proteïne, creatine, afslankshakes, visolie, magnesium, vitamine D-3 afgebeeld staan.

Het gaat hierbij om een klus waarbij je 12 mooie strakke banners gaat maken die aansluiten
op de style van onze website.

Wij leveren de productfoto's en een korte tekst. Als we tevreden zijn over de kwaliteit van jouw banners dan kun je het hele jaar door banners voor ons maken. 

Wij bieden 15 euro per banner.

Als je interesse hebt in deze opdracht dan krijg je van ons een proefopdracht om een banner te maken. Aan de hand daarvan beslissen we wie deze klus krijgt.

We horen graag van jou.

Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (8)

Alvin Alvin 15-01-2016
referentiesterren
2 referenties
Hannah Hannah 15-01-2016
referentiesterren
1 referentie
Nico Nico 15-01-2016
Selina Selina 15-01-2016
Kevin Kevin 15-01-2016
Ruben Ruben 15-01-2016
referentiesterren
8 referenties
Firat Firat 15-01-2016
referentiesterren
3 referenties
Jaime Jaime 15-01-2016
referentiesterren
3 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Geboortekaart voor Meisje Laten Ontwerpen (Klassiek)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het ontwerpen van een geboortekaart voor meisje. Het gaat om een 4de kind. Thema's zijn klassiek en oud roze. Ik heb voorbeelden toegevoegd.    Maat van de kaart moet worden 390x130mm, het moet dus een 3-luik worden. Graag aanleveren in een pakket voor Indesign met…
24 jul
Ontwerpen van Trouwkaart Zoals het Voorbeeld
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een ontwerper die de trouwkaarten zoals in de bijlage kan namaken. Graag (vrijwel) exact met enkele (kleine) aanpassingen namaken.    Ik hoor het graag.
21 jul
Patroontekening maken voor Leerbewerking
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een patroontekenaar die een schets kan uitwerken tot een patroon voor lederwaren.    Bij succes is er mogelijkheid tot langdurigere samenwerking.  Graag zie ik een offerte tegemoet.
17 jul
Ontwerper Gezocht voor Cursusmateriaal (Middelbare School)
Beste freelancers,    Ben je ontwerper en ook bekend met Adobe Indesign en Illustrator dan hebben we wellicht een leuke uitdaging voor je klaarliggen.  Wij ontwikkelen concepten voor middelbare scholieren en scholen en zijn nu op zoek naar een vaste vormgever voor ons cursusmateriaal.    Als eerste willen wij een 13-wekelijkse…
17 jul
Ontwerpen van een Knuffel
beste ontwerpers,    Ik wil graag een knuffel maken. Op papier heb ik wat geschetst en hier wil ik een patroon van maken maar dat kan ik zelf niet. Ik weet niet hoe te beginnen.     is er iemand die mij daar bij kan helpen? Ik hoor het graag.
17 jul
Ontwerper voor Brochure Gevraagd (Lesmateriaal)
Beste freelancers,    Voor mijn kinder entertainment bedrijf wil ik een nieuwe brochure. Afgelopen jaar had ik er zelf een ontworpen (24 pagina's A5) maar je zag duidelijk dat ik het zelf gedaan had. Zoveel pagina's zijn ook niet nodig, met bijvoorbeeld 16 pagina's kan er ook een goed beeld worden gegeven.    Ik ben…
7 jul
Modeontwerper voor Dames Kledinglijn Gezocht
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een kledingontwerp(st)er voor een nieuw op te zetten dames kledinglijn voor een specifieke doelgroep. Bij interesse uiteraard meer info hierover.    Ik zoek iemand die wat voorbeelden/schetsen kan laten zien van zijn/ haar werk en die bereid is te ontwerpen n.a.v. mijn briefing/richtlijnen. …
3 jul