Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Ghostwriter voor Paralympische Snowboarder Gevraagd

Geplaatst op:
25 juli 2016 06:05
Categorie:
Tekst & Vertaling
Subcategorie:
Creatief Schrijven
Opdracht ID:
25324
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 80 p.u.
Locatie:
Noordbeemster, Noord-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Update: Wij zoeken een senior schrijver die verstand/ervaring  heeft van of met topsport met eenhoog inlevings vermogen. We willen ons verhaal vertellen met een lach en een traan. Een positieve boodschap aan alle lezers.

Onze zoon Chris Vos is op 5 jarige leeftijd op ons woonerf onder een graafmachine terecht gekomen in het bijzijn van zijn 7 jarige broer Lorenzo Na een ziekte bed van een half jaar in het AMC ziekenhuis werd Chris ontslagen uit het ziekenhuis met een verlamd been, amputatie van zijn bil, stoma en stukkende plasbuis. Zijn moeder Natasja heeft hem in het AMC volledig verzorgd en heeft gezien zijn jonge leeftijd al die tijd in het ziekenhuis gewoond. Chris heeft dit drama wonder boven wonder overleeft.

De voorspelling van de artsen was dat hij zijn leven in een rolstoel zou zitten. Na een kort bezoek van een week aan een revalidatie centrum besloten wij Chris thuis volledig te laten revalideren met als doel het beste uit hem te halen.

Chris heeft in die periode een ontzettende doorzettingsvermogen getoond waarbij zijn uitkomst was dat hij alles moest kunnen net als jij en ik. Wij als ouders hebben dat gestimuleerd en zoveel mogelijk als we konden aangeboden.

Chris draaide gewoon net als ieder ander kind mee in het gezin, ging gewoon terug naar zijn normale school, ging naar zwemles en revalideerde. Ook gingen we net als vroeger op wintersport en Chris wilde net als zijn broer weer snowboarden.

Dit snowboarden is een avontuur op zich geworden en Chris heeft door zijn hoeveelheid sporten ervoor gezorgd dat hij kan lopen met behulp van een orthese en functioneert als ieder mens.
Hij is zelfs sterker als valide sporters met een enorme doorzettingsvermogen.

Door zijn passie en drijfveer voor het snowboarden is hij door het TV programma Cappies van Lucille Werner in contact gekomen met Snowboardster Bibian Mentel (zij mist haar onderbeen) Zij heeft ervoor gezorgd dat Snowboarden op het Paralympisch programma is gekomen in Sochi. Mentel nam Chris als 12 jarige mee naar Canada Amerika en alle andere wedstrijden over de wereld om hem kennis te laten maken met de topsport.

Chris ging uiteindelijk als 15 jarige schooljongen Nederland vertegenwoordigen op de Paralympische spelen in Sochi Rusland. Alle training uren werden om school heen gepland om dit doel te bereiken. Het was een bekroning voor het hele gezin dat Chris hier mocht deelnemen.

Ondertussen is Chris 18 jaar en woont hij in een appartement in Arnhem. Hij traint fulltime 2 keer per dag op het topsport centrum Papendal van het NOC/NSF en volgt hij bij de Johan Cruyff College een opleiding.  Hij is 2 voeding wereld kampioen op de onderdelen banked slalom en Snowboarding Cross  wordt hij uitgenodigd voor de X Games in USA. Vos is nu in training om goud te halen op de Paralympics van 2018.

Vos is ambassadeur bij de Cruyff Foundation en heeft Meneer Cruyff vaak mogen ontmoeten.
Daarnaast is hij Master of Mentelity bij de Mentelity Foundation van Bibian Mentel.
Bij bijde Foundations wordt Chris gebruikt voor alle sporters met of zonder beperking.

Wij zoeken een writer die kan weergeven wat je als ouder meemaakt als je dit overkomt, waar je tegen aanloopt in de maatschappij maar ook hoe de omgeving je eigenlijk gehandicapt maakt dit terwijl jij het niet hoeft te zijn.

Daarnaast de weg naar een "normaal" leven wat uitmondt in een topsporter van 18 jaar oud. Doe passie, de trainings arbeid, het doorzetting vermogen.

Het boek moet veel positiviteit hebben en een voorbeeld moeten zijn voor ouders en kinderen met een beperking. Je kan meer als je zelf denkt en je bent zo gehandicapt als je zelf wil zijn.

De writer moet sport minded zijn en een hoog inlevings vermogen.
Wij zoeken iemand met ervaring.
Voorbeelden van geschreven stukken graag vermelden.
Onze planning is het boek uit te brengen oktober 2017. In Februari 2018 zijn de Paralympics 2018.

Vergoeding in overleg.

Bij interesse horen we graag van u.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (13)

Marja Marja 26-07-2016
Jasper Jasper 25-07-2016
referentiesterren
1 referentie
Ankie Ankie 25-07-2016
referentiesterren
4 referenties
Erik Erik 25-07-2016
referentiesterren
2 referenties
Jesse Jesse 25-07-2016
referentiesterren
7 referenties
Nico Nico 25-07-2016
referentiesterren
3 referenties
Hein Dik Hein Dik 25-07-2016
referentiesterren
2 referenties
Valeska Valeska 25-07-2016
referentiesterren
1 referentie
Ingeborg Ingeborg 25-07-2016
Irene Irene 25-07-2016
referentiesterren
13 referenties
Janneke Janneke 25-07-2016
referentiesterren
1 referentie
Theis-Jan Theis-Jan 26-07-2016
referentiesterren
3 referenties
Jacqueline Jacqueline 26-07-2016
referentiesterren
2 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

(Blog)Schrijver met Kennis/Interesse in de Auto Industrie
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die artikelen en blogposts kan schrijven over auto's en autobanden.    De artikelen moeten tussen de 700 - 1000 woorden zijn met het doel om te informeren en amuseren. Graag is het iemand met ervaring die beschikbaar is om tot 5 artikelen per maand te schrijven. Prijs…
18 jul
Scriptschrijver Gezocht voor Filmscript
Beste freelancers,    Ik wil graag een filmscript laten schrijven, ik heb denk ik echt een heel leuk idee voor een grootse (hollywoodfilm).    Ik wil dit idee gaan pitchen bij een aantal grote regisseurs/filmhuizen, maar ik moet eerst een script hebben.    Ik zou graag een deal maken op basis van een deel betaling en een…
17 jul
Autobiografie Redigeren (25.000 Woorden, Redacteur)
Beste freelancers,    Ik zoek een redacteur die mijn boek (autobiografie) wil redigeren voordat het naar een uitgever gaat. Het boek zal uiteindelijk circa 80.000 woorden bevatten schat ik  (nu al 25.000).    Het is een autobiografie met een thema. Omdat ik nog vol in het schrijfproces zit vind ik het fijn als redacteur alvast…
13 jul
Content Schrijver voor Online IT Platform Gevraagd
Beste freelancers,    Wij zitten momenteel in de afrondende fase van ons project (online platform voor IT-specialisten). De back- en front end zijn ready. Het enige wat nu nog ontbreekt is de content.    Wij zijn daarom opzoek naar een content schrijver/schrijfster die een finishing touch geeft aan het geheel. Denk hierbij aan: …
6 jul
Ghostwriter voor Boek met Familieverhaal
Beste freelancers,    Mijn moeder is recentelijk overleden en zij woonde in een blok van drie die erg belangrijk geweest is voor ons als familie. Ik ben nu bezig dit op papier te zetten, maar ik ben helaas geen schrijver, en wil het graag pakkend roman achtig neerzetten.    Wie heeft er interesse om dit met mij op te pakken. Ik…
3 jul
Ghostwriter Managementboek over Leiderschap en Coaching
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een ghostwriter voor een managementboek over leiderschap, coaching en psychologie van ongeveer 200 pagina's.    Het boek gaat over een leiderschapsmodel dat de meer zachte kant van leiderschap beschrijft. Het is een methode waarmee ik al jaren werk, en waarvan het nu tijd is dat het…
28 jun
Boek Idee Uitwerken (Meerdere Verhalen)
Beste freelancers,    Een tijdje geleden heb ik een x aantal verhalen gemaakt. En ook al heb ik een goede logline i.v.m. mijn dyslexie krijg ik deze niet goed op papier. Zelf heb ik al wat van mijn verhalen lopen testen bij een focus groep en er is zeer zeker wel animo voor.    Mijn verhalen zijn voornamelijk science fiction en…
5 jun