Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Ghostwriter voor Paralympische Snowboarder Gevraagd

Geplaatst op:
25 juli 2016 06:05
Categorie:
Tekst & Vertaling
Subcategorie:
Creatief Schrijven
Opdracht ID:
25324
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 80 p.u.
Locatie:
Noordbeemster, Noord-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Update: Wij zoeken een senior schrijver die verstand/ervaring  heeft van of met topsport met eenhoog inlevings vermogen. We willen ons verhaal vertellen met een lach en een traan. Een positieve boodschap aan alle lezers.

Onze zoon Chris Vos is op 5 jarige leeftijd op ons woonerf onder een graafmachine terecht gekomen in het bijzijn van zijn 7 jarige broer Lorenzo Na een ziekte bed van een half jaar in het AMC ziekenhuis werd Chris ontslagen uit het ziekenhuis met een verlamd been, amputatie van zijn bil, stoma en stukkende plasbuis. Zijn moeder Natasja heeft hem in het AMC volledig verzorgd en heeft gezien zijn jonge leeftijd al die tijd in het ziekenhuis gewoond. Chris heeft dit drama wonder boven wonder overleeft.

De voorspelling van de artsen was dat hij zijn leven in een rolstoel zou zitten. Na een kort bezoek van een week aan een revalidatie centrum besloten wij Chris thuis volledig te laten revalideren met als doel het beste uit hem te halen.

Chris heeft in die periode een ontzettende doorzettingsvermogen getoond waarbij zijn uitkomst was dat hij alles moest kunnen net als jij en ik. Wij als ouders hebben dat gestimuleerd en zoveel mogelijk als we konden aangeboden.

Chris draaide gewoon net als ieder ander kind mee in het gezin, ging gewoon terug naar zijn normale school, ging naar zwemles en revalideerde. Ook gingen we net als vroeger op wintersport en Chris wilde net als zijn broer weer snowboarden.

Dit snowboarden is een avontuur op zich geworden en Chris heeft door zijn hoeveelheid sporten ervoor gezorgd dat hij kan lopen met behulp van een orthese en functioneert als ieder mens.
Hij is zelfs sterker als valide sporters met een enorme doorzettingsvermogen.

Door zijn passie en drijfveer voor het snowboarden is hij door het TV programma Cappies van Lucille Werner in contact gekomen met Snowboardster Bibian Mentel (zij mist haar onderbeen) Zij heeft ervoor gezorgd dat Snowboarden op het Paralympisch programma is gekomen in Sochi. Mentel nam Chris als 12 jarige mee naar Canada Amerika en alle andere wedstrijden over de wereld om hem kennis te laten maken met de topsport.

Chris ging uiteindelijk als 15 jarige schooljongen Nederland vertegenwoordigen op de Paralympische spelen in Sochi Rusland. Alle training uren werden om school heen gepland om dit doel te bereiken. Het was een bekroning voor het hele gezin dat Chris hier mocht deelnemen.

Ondertussen is Chris 18 jaar en woont hij in een appartement in Arnhem. Hij traint fulltime 2 keer per dag op het topsport centrum Papendal van het NOC/NSF en volgt hij bij de Johan Cruyff College een opleiding.  Hij is 2 voeding wereld kampioen op de onderdelen banked slalom en Snowboarding Cross  wordt hij uitgenodigd voor de X Games in USA. Vos is nu in training om goud te halen op de Paralympics van 2018.

Vos is ambassadeur bij de Cruyff Foundation en heeft Meneer Cruyff vaak mogen ontmoeten.
Daarnaast is hij Master of Mentelity bij de Mentelity Foundation van Bibian Mentel.
Bij bijde Foundations wordt Chris gebruikt voor alle sporters met of zonder beperking.

Wij zoeken een writer die kan weergeven wat je als ouder meemaakt als je dit overkomt, waar je tegen aanloopt in de maatschappij maar ook hoe de omgeving je eigenlijk gehandicapt maakt dit terwijl jij het niet hoeft te zijn.

Daarnaast de weg naar een "normaal" leven wat uitmondt in een topsporter van 18 jaar oud. Doe passie, de trainings arbeid, het doorzetting vermogen.

Het boek moet veel positiviteit hebben en een voorbeeld moeten zijn voor ouders en kinderen met een beperking. Je kan meer als je zelf denkt en je bent zo gehandicapt als je zelf wil zijn.

De writer moet sport minded zijn en een hoog inlevings vermogen.
Wij zoeken iemand met ervaring.
Voorbeelden van geschreven stukken graag vermelden.
Onze planning is het boek uit te brengen oktober 2017. In Februari 2018 zijn de Paralympics 2018.

Vergoeding in overleg.

Bij interesse horen we graag van u.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (13)

Marja Marja 26-07-2016
Jasper Jasper 25-07-2016
referentiesterren
1 referentie
Ankie Ankie 25-07-2016
referentiesterren
4 referenties
Erik Erik 25-07-2016
referentiesterren
2 referenties
Jesse Jesse 25-07-2016
referentiesterren
7 referenties
Nico Nico 25-07-2016
referentiesterren
3 referenties
Hein Dik Hein Dik 25-07-2016
referentiesterren
2 referenties
Valeska Valeska 25-07-2016
referentiesterren
1 referentie
Ingeborg Ingeborg 25-07-2016
Irene Irene 25-07-2016
referentiesterren
13 referenties
Janneke Janneke 25-07-2016
referentiesterren
1 referentie
Theis-Jan Theis-Jan 26-07-2016
referentiesterren
3 referenties
Jacqueline Jacqueline 26-07-2016
referentiesterren
2 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Ervaren Ghostwriter voor Biografie
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een ghostwriter met veel ervaring. Het gaat om een groot project welke in meerdere talen wordt uitgebracht. Het betreft een biografie van iemand waar de meest succesvolle serie ooit van is uitgebracht.    Het is van vitaal belang dat er "spannend" kan worden geschreven.  …
13 jan
Ghostwriter voor Schrijven van een Rap
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die 32 bars kan schrijven voor me. Elke zin moet kort zijn want ik rap op trap muziek.    Het moet over fake rappers gaan. Die echt nep zijn en doen alsof ze schieten maar ze hebben geen pistool. Er moet ook punchlines en al die dingen in zitten.     Wie kan mij helpen?
5 jan
Levensverhaal over Leven van een Silliconen Slachtoffer
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een schrijver die mij kan helpen met het beschrijven van mijn levensverhaal.    Ik zal in het kort uitleggen waar het om gaat en een filmpje bijsluiten wat illustreert waar het om gaat: Mijn naam is Gerrie bijna 44 jaar, getrouwd en moeder van twee prachtige kinderen.  Toen ik 30 jaar…
4 jan
Familieverhaal over Groot Boerengezin uit Friesland
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een schrijver die onze familieverhalen kan omzetten naar een boek. Het gaat om een groot boeren gezin    Wij zijn op zoek naar een schrijver die de Friese taal spreekt en bekend is met het (boeren) leven in Friesland. Er is al veel materiaal verzameld door de jaren heen.   …
2 jan
Ghostwriter voor Fotoverhaal Boek
Beste freelancers,    Twee jaar lang zeilde ik met mijn boot de wereld rond. Aanleiding was het overlijden van mijn grote liefde Trudy, die stierf aan borstkanker. Door tijdens deze zeiltocht 'opstappers' tegen betaling een etappe mee te laten varen, zamelde ik geld in voor onderzoek naar kanker en in het bijzonder naar Therapie op…
12-12-2017
Tekstschrijver met Gevoel voor Humor Gezocht
Beste freelancers,    Wij zijn een food delivery concept  met comfort food op het menu. Superlekker allemaal en van hoge kwaliteit. Gelukkig komen er steeds meer bestellingen via onze eigen website binnen, maar het merendeel nog steeds via 'partners' die steeds duurder worden en voor herhaalbestellingen geen korting willen geven. …
07-12-2017
Ghostwriter Gezocht voor Verhaal
Beste freelancers,    ik zoek een ghostwriter die mijn verhalen kan omzetten op papier. Het verhaal over uitwisseling van vriendschap tussen China, koninkrijk Srivijaya en VOC Nederlands, ik heb deze verhalen in mijn hoofd, een klein deel op papier, ik schat dat het gaat van 4-6 pagina's.    Liefst in Nederlands en…
27-11-2017