Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Ghostwriter voor Autobiografie Gezocht

Geplaatst op:
24 mei 2013 11:18
Categorie:
Tekst & Vertaling
Subcategorie:
Creatief Schrijven
Opdracht ID:
13151
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 70 p.u.
Locatie:
Blaricum, Noord-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste professional,

Ik zoek een ghostwriter voor een inspirational easy-to-read autobiografie. Een boek ter inspiratie voor business leaders, hoe om te gaan met keuzes (omdenken), tegenslagen en het einddoel. Of voor patiënten met dezelfde aandoeningen, never give up.


Korte achtergrondschets:
Ik zit midden in een boeiende succesvolle carrière, na vele stappen nu CEO Nederland bij een internationale corporate. Reeds enige maanden ben ik in het geheim in onderhandeling om aan te treden als CEO Nederland bij een andere zeer bekende internationale corporate, dit zal binnenkort aangekondigd worden in de (vak)pers. Vele meetings in Amsterdam, Londen en Parijs hebben geleid tot de laatste succesvolle onderhandeling op een geheime locatie in een hotel op Schiphol (afgelopen maandag).

Reeds enige maanden wordt ik gehinderd door duizeligheids verschijnselen, beperkter zicht. Beginnend tijdens mountainbiking waar ik letter omviel als ik naar beneden keek. Ik deelde mijn klachten met vele mensen maar kon het niet goed uitleggen, werd niet serieus genomen. De klachten gingen niet weg, vele artsen, opticien, oogarts, orthopist etc volgden. Klachten namen toe, naast de duizeligheid en zichtklachten kwam ook hoofdpijnen opzetten, (ik heb normaal nooit hoofdpijn). Zo volgde ook een bezoek een de neuroloog, die ook mijn klachten afdeed als niet serieus, echter voor de zekerheid een scan van mijn hoofd. Op mijn verzoek snel, gezien de contractonderhandelingen, 'ik wil geen nieuw traject in met een zwaar medisch traject'. Zo kwam het dat ik te horen kreeg, toevallig of juist niet, dat ik een tumor van 4,5cm in mijn hoofd heb (op diezelfde maandag!!!!).

Een lange zakelijk onderhandeling en een lange medische ontdekkingstocht kwam tot een bizarre climax op dezelfde dag. Goede nieuws is dat tumor goedaardig is en te behandelen is, echter op zeer lastige plek dus complexe operatie.

Wat te doen met zo'n zwaar medisch traject, met operatie op de 18e juni, wat te doen met de zakelijke keuzes? Do or don't. Ik ga het doen, ik ga tekenen en verder, ik ga op mijn doel af.

Ik heb dus een bijzonder bewogen half jaar achter de rug, zakelijk en medisch. Nu met de operatie voor de boeg een de zakelijk overstap daarna. Ik wil dit vastgelegd hebben in een biografie, chronlogisch vastgelegd wat mijn familie en ik hebben en gaan meemaken. Een levensles en visie, hoe om te gaan met keuze bij dergleijke zware moment. Velen verklaren mij voor gek, ik echter op mijn doel af: live my life.

Nu al ben ik ervan overtuigd dat dit een unieke ervaring is, iets waar ik maar ongetwijfeld anderen vele zaken uit kunnen leren. Vanzelfsprekend heb ik veel meer details maar die zullen volgen.

Kan jij het bovenstaande inspirerend op papier zetten? 

Wat ik zoek:
- Iemand die mij kan helpen bij het schrijven van deze biografie.
- We laten ons graag adviseren over het uitgeven en andere zaken.

Thema en werkwijze: 
- Door middel van interviews en overleg (in Blaricum e.o) komen we tot een prettige samenwerking
- Tegenslagen en doorgaan
- Inspiratiebron
- Gevoel

Ik laat met graag overtuigen door iemand die goed aansluit bij bovenstaande wensen. Tevens krijg ik graag een indruk van de kosten per uur / totale indicatie? 

Vriendelijke groet en alvast bedankt. 

Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (7)

Janneke Janneke 24-05-2013
referentiesterren
1 referentie
Ronald Ronald 24-05-2013
drs. Jette drs. Jette 30-05-2013
referentiesterren
2 referenties
Roeland Roeland 30-05-2013
Ankie Ankie 24-05-2013
referentiesterren
4 referenties
Anne-Kee Anne-Kee 24-05-2013
Ties Ties 27-05-2013
referentiesterren
2 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Hulp bij Maken van Engelstalige Presentatie
Beste freelancers,    Wie kan mij helpen op zeer korte termijn met een presentatie in het Engels. Het gaat om het tekstueel uitwerken en het in elkaar zetten met foto's.    Uiteindelijk moet het een gelikte presentatie  worden in powerpoint oid?    Ik hoor graag van julie   
25 sep
Schrijven van Speech (Ambtenaar Burgerlijke Stand)
Beste freelancers,    Ik zou graag hulp willen bij het schrijven van een speech (tekst), voor de bruiloft van goede vrienden. Mijn rol is ambtenaar van de burgerlijke stand.    Kun je mij helpen bij het schrijven van de speech? Dan kom ik graag met je in contact.
21 sep
Tekst voor Entertainment Systeem Schrijven
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het schrijven van een tekst voor een A4 folder.    Het betreft een entertainment systeem voor een auto. Er zijn vier versies (A4). Koppeling met iPhone, smartphone, media player en een of twee DVD players. Van conventionele toepassing naar streaming via de smartphone. …
19 sep
Levensverhaal Schrijven
Beste freelancers,    Ik heb een bewogen leven gehad, en heb er genoeg van dat ik niet werd geloofd toen ik klein was.    Nu wil ik, alles, en over mijn familiegeschiedenis  laten weten. Ik zelf kan héél goed typen, maar door de emoties geraakt lukt het me niet iets op papier te zetten, het was te erg.   …
14 sep
Kinderboek voor kinderen van 2 tot 5 Jaar
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die voor mij een kinderboek kan schrijven voor kinderen vanaf 2 jaar tot ongeveer 5 jaar. Ik heb de illustraties klaar en ben zelf begonnen met schrijven, maar dit is toch niet zo mijn expertise. Ik heb er budget voor .    Ik hoor het graag. Alvast bedankt
11 sep
Hulp bij Schrijven Cv
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die een hele nette professionele cv kan schrijven. De mijne is nogal beknopt beschreven terwijl dat uitgebreider kan.    Thuiswerken is mogelijk er er is ongeveer 50 euro beschikbaar.    Ik hoor graag van u.
25 aug
Tekstschrijver Gevraagd (Affiniteit met Meubelstoffen)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een tekstschrijver die affiniteit heeft met meubelstoffen. We hebben per stof een tekst nodig van plus minus 70 woorden.    Het moeten commerciële uitnodigende teksten worden, en je krijgt een hele goede briefing plus de nodige informatie. Het is spoed dus we zoeken iemand die per…
22 aug