Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Gediplomeerde Vertaler voor Inkomstenbelasting (NL-EN)

Status:
Gesloten
Geplaatst op:
28 september 2016 09:35
Opdracht ID:
26128
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 30 p.u.
Locatie:
Den Haag, Zuid-Holland

Opdrachtomschrijving

Beste freelancers,

Iik ben op zoek naar een professionele, gediplomeerde vertaler Nederlands / Engels die mijn inkomstenbelasting formulieren (2x van mij en die van mijn partner) vanuit het Nederlands kan vertalen naar het Engels.

1e Document 12 pagina's tellend (IB voor ondernemers), 2e document 5 pagina's tellend (IB voor particulier). De tekst van het 2e document komt voor 90% overeen met 1e document.

Wat zijn de kosten voor het vertalen van deze documenten. 
Registratie van professionle vertaler waarvan de documenten rechtengeldig aan bankwezen overlegd kunnen worden dienen voor opdrachtverstrekking overlegd te worden.
levertijd: 2 dagen na opdracht.

Prijs in overleg. 

Ik hoor graag van jullie
Lees verder +
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Reacties van freelancers:

Janneke
Tilburg
Beste ondernemer, Ik ben geen gediplomeerd vertaler, maar wel een gediplomeerd fiscaliste die voor de Belastingdienst gewerkt heeft. Voor € 450 incl BTW wil ik de opdracht graag voor u...
Jesse
Lelystad
referentiesterren
Beste opdrachtgever, Graag vertaal ik de formulieren voor je. Ik ben met een 9,8 afgestudeerd op Engels, heb 3 jaar ervaring als leidinggevende in een Engelstalige omgeving en 4 jaar...
Corine
Caorle (Italie)
referentiesterren
Beste heer, mevrouw, Met veel plezier breng ik een offerte uit op uw opdracht. Mijn naam is Corine en ik werk als juriste en juridisch vertaalster. Juist omdat ik bijna...

Vergelijkbare opdrachten

Omschrijving Locatie Budget
Vertaling Boek van Pools naar Nederlands
Beste freelancers,    Ik wil graag een boek laten vertalen van het Pools naar het Nederlands.  Het betreft een boek van 500 bladzijden.    Wie kan er Pools lezen en dit omzetten naar een leesbaar Nederlandstalig boek?     
Kampen € 16 tot € 18 p.u.
Franse Vertaler voor Shopping App
Beste freelancers,    Wij maken mobiele native shopping apps voor online retailers die zijn aangesloten op bestaande e-commerce platformen. De navigatie (strings) van de shopping app dient ook in het Frans te worden vertaald.    Ik ben op zoek naar een native speaker die bekend is met mobiele terminologie.
Amsterdam € 25 tot € 30 p.u.
Tender Vertalen (FR-NE, 110 Pagina's)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die een tender uit Algerije vertalen van Frans naar Nederlands of Engels kan vertalen.    Het gaat om totaal 110 pagina's. Hoeft niet woordelijk, wel zodanig dat we het begrijpen en het moet binnen 4 werkdagen gereed zijn. Ik ben op zoek naar een all in prijs.   …
Herten € 200 tot € 5000
Vertaling Website van Nederlands naar Frans
Beste freelancers,    Wij zijn voor onze website op zoek naar iemand die ons kan helpen met de vertaling van NL/ENG naar Frans.    In totaal gaat het om 6700 woorden. Het werk kan vanuit huis uitgevoerd worden.
Kan thuis € 250 tot € 500
Nederlands - Franse Technische Vertaling
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar iemand die technisch kan vertalen van Nederlands naar Frans. Het betreft technische onderdelen/specificaties van scooters, brommers en onderdelen. Het zijn veel losse woorden omdat de teksten van een webshop komen.     Bij interesse horen wij graag van u.
Leiden € 10 tot € 500
Website Vertalen naar Engels, Frans en Duits (Transportbedri...
Beste freelancers,    Opdracht: vertaling van website voor transportbedrijf vanuit het Nederlands naar Engels, Frans en Duits. 1800 woorden per taal, ik zoek een vertaler(s) die thuis is (zijn) in de transportsector.    Alleen native speakers kunnen reageren.  Graag zsm offerte en levertijd.
Moergestel € 100 tot € 500
Complete Site Laten Vertalen (NE-DU)
Beste freelancers,    Ik wil graag een complete site laten vertalen van Nederlands in Duits De vertaling moet als het kan de komende week gereed zijn. Het moet wel een professionele vertaling zijn zonder grammaticale fouten.    Ieder stukje tekst moet zorgvuldig vertaald worden. Dat mag zowel vanuit het Engels als vanuit het Nederlands.…
Urk € 150 tot € 250