Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Freelance Vertaler Gezocht (Nederlands - Duits)

Status:
Gesloten
Geplaatst op:
20 januari 2013 12:19
Opdracht ID:
11396
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 100 tot € 500
Locatie:
1058, Drenthe

Opdrachtomschrijving

Beste freelancer,

Ik wil graag een lijst 1450 zoektermen bestaande uit 2950 woorden van het Nederlands naar het Duits laten vertalen. Dit zijn zoektermen voor een Google Adwords campagne.

Woorden komen vaak dubbel voor in verschillende combinaties. Het lijkt me dat het werk daardoor makkelijker wordt aangezien je met "find and replace" kan werken. Hoeveel woorden het zijn die dubbel worden gebruikt durf ik 1,2,3 niet te zeggen.

Graag zie ik een gepaste offerte tegemoet met betrekking tot het bovenstaande.
Mocht er nog uitleg nodig zijn hoor ik het graag.

Met vriendelijke groet,

Vincent 

Lees verder +
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Reacties van freelancers:

Katrin
Hellendoorn
referentiesterren
Beste Vincent, mijn naam is Katrin, ik kom uit Duitsland en ben sinds 2006 in Nederland. Mijn beroep is vertaalster met diploma voor Engels/Duits en ik werk voor verschillende opdrachtgevers...
Koert
Deventer
Beste online adverteerder, Wij zouden graag jullie vertaalpartner worden voor deze opdracht. Voor o.a. het modemerk Protest Boardwear vertalen wij tweemaal per jaar de complete webshop naar verschillende talen en...
Jens-R.
Leiden
ik zou graag in aanmerking komen voor uw geplaatste opdracht. Ik woon pas sinds 2 jaar in Nederland, tot dan in Duitsland, en ben ook aan een Duitse universiteit afgestudeerd....

Vergelijkbare opdrachten

Omschrijving Locatie Budget
Vertaling CV en Brief NL - DE
Beste freelancers,    Ik zou graag een brief en een CV. in het Nederlands naar het Duits willen laten vertalen. Ik hoop dat er iemand mij voor een schappelijk bedrag zou willen helpen.    Hoor het graag van jullie.
Amsterdam € 15 tot € 40
Engelse Ondertiteling voor Bestaand Filmpje
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een Engelse ondertiteling kan toevoegen aan een bestaand filmpje dat voor ons voedingscentrum is gemaakt door RTL Nederland.    Het Filmpje is Nederlandstalig en duurt in totaal 2 minuten.  Wie kan ons helpen?   
Almere € 20 tot € 80 p.u.
Tolk Armeens voor Gesprek op School (Den Bosch)
Beste freelancers,    We hebben a.s. vrijdag 9 december 2016 een tolk Armeens nodig voor een gesprek met ouders van een jongetje op een basisschool in Den Bosch.    Het gesprek is van 9 tot 10 uur en er zijn meerdere personen aanwezig. Vader spreekt heel slecht Nederlands.    Wie heeft er tijd en woont in de buurt?
Den Bosch € 20 tot € 50 p.u.
Vertalen Zakelijk Brief naar Business English
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar native English speaker die een Nederlandse brief kan vertalen naar Business English. De vertaal klus heeft grote spoed.    Wie kan mij helpen?
Amsterdam € 20 tot € 40
Beedigd Tolk Engels Gevraagd (24 maart)
Beste freelancers,    Voor het passeren van leverings- en hypotheekakte ben ik op zoek naar een beëdigd tolk Engels.    De werkzaamheden dienen uitgevoerd te worden in Mill (Noord Brabant) op 24-03-2017.    Wie kan mij helpen?
Mill € 20 tot € 80 p.u.
Freelance Vertaler Duits-Nederlands Gezocht
Hallo freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelance vertaler Duits-Nederlands die ons bij toekomstige vertaal- en revisieopdrachten ondersteunen kan. Het is een pré als je met Trados werkt. Vermeld je bij je offerte ook je beste tarief voor vertalen en proeflezen?    We zijn benieuwd naar de reacties.
Roermond € 20 tot € 80 p.u.
Vertalen Opgaven Educatief Materiaal (NL-EN)
Beste freelancers,    De opdracht betreft het vertalen van reken opgaven voor het basisonderwijs van Nederlands naar Engels. Het zijn ongeveer 60.000 woorden.    Graag een reactie inclusief beschikbaarheid, verwachte doorlooptijd en tarief.   
Utrecht € 20 tot € 80 p.u.