Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Freelance Monteur Telecom

Status:
Gesloten
Geplaatst op:
16 maart 2011 20:28
Opdracht ID:
4524
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 50 tot € 5000
Locatie:
Regio Zutphen, Gelderland

Opdrachtomschrijving

Voor onze relatie zijn wij op zoek, per direct, naar een freelance monteur Telecom m/v

Bedrijfsprofiel:
De organisatie is gespecialiseerd in telecom & ict producten en diensten voor particulieren en bedrijven. Het bedrijf levert mobiele –en vaste telefonie, VoIP, internet en kantoorautomatisering.
 
Werkzaamheden; 
In opdracht van onze klant zijn jouw taken:
Installaties uitvoeren en problemen oplossen bij particulieren en bedrijven op het gebied van internet, vaste telefonie en computers en computernetwerken.

Wie zoeken wij?
Je hebt een MBO diploma richting Telecom/ICT en/of relevante werkervaring. Je hebt ervaring in de installatie van internet/tv/televisie bij particulieren of bedrijven (bijvoorbeeld KPN). Je bent in staat het vertrouwen van de klant te winnen.

De freelancer krijgt gemiddeld  8 orders per week. Een order duurt 1 uur. De verwachting is een toename op korte termijn van 50%.
De freelancer moet beschikken over automatisering ervaring op het gebied windows xp, windows 7, office, windows (SBS) server 2003 en 2008.
 
Overige informatie:
Ingangsdatum per direct
Woonachtig in de directe omgeving van Zutphen
Betaling per uur op freelance basis.


Meer weten? Reageer dan snel!

Mvg Petra Ukon, recruiter
Lees verder +
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Vergelijkbare opdrachten

Omschrijving Locatie Budget
CRM SalesForce Expert Gezocht
Beste freelancer,    Wij zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen SalesForce beter in te richten en optimaler te gaan gebruiken. Wij werken met salesforce via ons hoofdkantoor in Amerika. Vanuit hier is ook een deel ingericht, maar we hebben zelf ook veel vrijheid om het naar onze wens in te richten. Op dit moment gebruiken we het nog…
Amsterdam € 20 tot € 80 p.u.
Inrichting Office 365 en Sharepoint
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die ons kan helpen met het inrichten van office 365 en sharepoint.  Het gaat deels om het inrichten en deels ons begeleiden wat we zelf kunnen.    Wie kan ons helpen. Ik hoor graag van jullie.
Tilburg € 10 tot € 80 p.u.
Systeembeheerder Software Bedrijf
Beste freelancers,    Ons software bedrijf met eigen servers zoekt een freelance systeem beheerder met uitgebreide kennis van Windows server 2012 R2 en ruime ervaring met: Hyper V IP netwerken IIS 8 SQL server beheer Microsoft DPM Synology NAs Ervaring met Juniper fire wall   De beheer taken kunnen op afstand worden uitgevoerd. …
Amsterdam-Zuidoost € 20 tot € 80 p.u.
Beheer van Website
Beste freelancers,    Wij zoeken een freelancer die onze website kan beheren en eventueel aanpassingen kan verrichten. Wij willen graag iemand die 'echt' individueel werkt.    Het werk kan op afstand uitgevoerd worden en betaling wordt in overleg gedaan.  Ik hoor graag van je!
Nijmegen € 20 tot € 80 p.u.
Sharp XE-A207B Kassa Programmeren
Beste freelancers,    Ik heb een kassa gekocht voor mijn bedrijf maar nu moet deze nog geprogrameerd worden zodat we hem in gebruik kunnen nemen. De kassa waar het om gaat is een sharp XE-A207B.    Ik ben op zoek naar iemand die dit voor mij kan doen voor 9 april 2016.    Graag in de omgeving van groningen.
Groningen € 20 tot € 80 p.u.
Freelance Hosting Specialist Gezocht
Hallo freelancers,    Wij zoeken met redelijke urgentie een professional die gespecialiseerd is in hosting.  Je moet verstand hebben van o.a. Linux, CentOS 6, DirectAdmin, SSH, DNS etc.    Kan op basis van uurtarief op locatie of fixed price op afstand. Ons voorkeur gaat uit naar op locatie werken in Rotterdam Centrum.
Rotterdam € 10 tot € 30 p.u.
Ondersteuning bij Windows Server (Eventueel Centos)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance systeembeheerder die de wachtwoorden van 2 VPS-en met besturingssysteem Windows Server van Transip kan herstellen. Ik heb de servers over genomen en wil de websites verplaatsen naar een Centos server en heb daar voor ook ongeveer 2 uur ondersteuning nodig. Als je ook verstand hebt van Centos zal…
Berkel-Enschot € 20 tot € 80 p.u.