Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Freelance Monteur Telecom

Geplaatst op:
16 maart 2011 20:28
Categorie:
Beheer & Techniek
Subcategorie:
Installaties
Opdracht ID:
4524
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 50 tot € 5000
Locatie:
Regio Zutphen, Gelderland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Voor onze relatie zijn wij op zoek, per direct, naar een freelance monteur Telecom m/v

Bedrijfsprofiel:
De organisatie is gespecialiseerd in telecom & ict producten en diensten voor particulieren en bedrijven. Het bedrijf levert mobiele –en vaste telefonie, VoIP, internet en kantoorautomatisering.
 
Werkzaamheden; 
In opdracht van onze klant zijn jouw taken:
Installaties uitvoeren en problemen oplossen bij particulieren en bedrijven op het gebied van internet, vaste telefonie en computers en computernetwerken.

Wie zoeken wij?
Je hebt een MBO diploma richting Telecom/ICT en/of relevante werkervaring. Je hebt ervaring in de installatie van internet/tv/televisie bij particulieren of bedrijven (bijvoorbeeld KPN). Je bent in staat het vertrouwen van de klant te winnen.

De freelancer krijgt gemiddeld  8 orders per week. Een order duurt 1 uur. De verwachting is een toename op korte termijn van 50%.
De freelancer moet beschikken over automatisering ervaring op het gebied windows xp, windows 7, office, windows (SBS) server 2003 en 2008.
 
Overige informatie:
Ingangsdatum per direct
Woonachtig in de directe omgeving van Zutphen
Betaling per uur op freelance basis.


Meer weten? Reageer dan snel!

Mvg Petra Ukon, recruiter
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Freelance Revit MEP Modelleur Gezocht (Infrastructureel Proj...
Beste freelancers,    Voor een groot infrastructureel project zoeken we een freelance Revit MEP Modelleur voor langere tijd.    Het gaat hier om BIMmen op een heel hoog niveau en zeer breed toegepast.    Graag een reactie bij interesse in deze opdracht.   
06-09-2017
Freelance Apache Tomcat Specialist Gezocht
Beste freelancers,    Gezocht voor kort project! Ervaren Apache Tomcat liefhebber:    - Configuratie Apache Tomcat server met Nexus e2e  - installatie certificaten  - testen    Interesse? Dan zie ik graag een reactie tegemoet.
06-09-2017
Spel voor Escaperoom Programmeren (C/C++)
Beste freelancers,    Ik ontwikkel spellen voor escape rooms. Nu heb ik een idee voor een spel dat mijn kennis te buiten gaat.  Ik wil een aantal knoppen en verlichting aansluiten waarbij je zoals bij het spel 'Simon Says' een volgorde moet herhalen.  Bijvoorbeeld: Druk op knop 12 (start). Een volgorde van lampen gaat afspelen…
21-02-2017
Technicus met Kennis van Hardware en Software
Beste freelancers,    Wij zoeken een freelancer voor het zelfstandig uitvoeren van installatie en onderhoud aan medische apparatuur op locatie in ziekenhuizen.    Hiervoor is een goede technische achtergrond vereist zowel van hardware als software.  Product kennis wordt intern verzorgd.    Werkzaamheden bij aanvang…
11-01-2017
VPS Configureren voor Magento
Beste freelancers,    Binnenkort willen wij een nieuwe VPS in gebruik gaan nemen voor Magento shops. Hiervoor gaan wij een VPS bestellen (CENTOS 6 VPS met Direct Admin bij TransIp). Helaas hebben wij zelf niet de technische kennis in huis om deze VPS verder af te configureren en optimaliseren voor gebruik.    Wij zoeken iemand die…
24-11-2016
Freelance Installatie Monteur Beveiliging Sector
Beste freelancers,    Wij  zijn op zoek naar installatie technici van alarminstallaties en beveiligingssysteem.    Het takenpakket bestaat voornamelijk uit cablage, montage & programmeren van alarmsystemen. Dit voor verschillende projecten binnen de Nederlands Markt, het werk dient dan ook op verschillende locaties…
01-09-2016
Inrichten Virtuele Windows Server
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen bij het inrichten van een virtuele Windows server als remote desktop gebruik voor meerdere gebruikers (nu 3).    Daarnaast ook het instellen van dagelijkse bestaande back-up database scrips. Ik gebruik nu een server van microsoft azzure. Dit vind ik te duur…
03-08-2016