Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Freelance Administratief Medewerker Gevraagd (Waardenburg)

Geplaatst op:
19 mei 2016 17:35
Categorie:
Finance & Administratie
Subcategorie:
Overige Finance & Administratie
Opdracht ID:
24436
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 80 p.u.
Locatie:
Waardenburg, Gelderland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zijn voor 16 tot 24 uur per week op zoek naar een collega in de tijdelijke functie van administratief medewerk(st)er.
Als administratief medewerk(st)er ben je voor een groot gedeelte bezig met het boeken en verwerken van alle financiële gegevens: debiteurenbeheer, crediteurenbetalingen en het verwerken van belastingaangiftes. Tevens boek je facturen in, ben je verantwoordelijk voor het opleveren van de maandrapportages aan het management en verzorg je de salarisadministratie in ons boekhoudpakket. Werkzaamheden voer je uit op ons hoofdkantoor in Waardenburg, waarbij je nauw samenwerkt met de boekhoudster van onze Belgische vestiging.

Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor zowel directie, leidinggevenden als werknemers met betrekking tot financiële vraagstukken (o.a. financiële rapportages, declaraties, betalingen).

Eigenschappen waar je hoog op scoort zijn:
Analytisch vermogen
Oog voor detail, nauwkeurig
Zelfstandig, resultaatgericht werken

Een afgeronde HBO financiële opleiding is een pré. Denk in de richting Accountancy of Bedrijfseconomie. Bij voorkeur heb je ervaring met het boekhoudpakket Exact Globe. Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord en geschrift, is een vereiste, evenals uitstekende kennis van Microsoft Office.

Bij interesse horen we graag van u.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (2)

Niels Niels 19-05-2016
Cees-Jan Cees-Jan 20-05-2016

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Hulp bij Exact Online en Importeren Boekhouding MoneyBird
Beste Freelancers,    Wij zijn met spoed op zoek naar een freelancer die ons kan ondersteunen bij het opzetten van onze financiële administratie in Exact Online.    Hierbij is het van belang dat de oude administratie geïmporteerd wordt vanuit MoneyBird.    Wie kan ons hiermee helpen?
11 jul
Begroting Maken voor Uitgeven van Boek
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die mij kan helpen met het in kaart brengen van de kosten van het uitgeven van een boek. Wat komt daar allemaal bij kijken? Het is mijn eerste boek en ik ben op zoek naar een sponsor. Daarvoor heb ik een indicatie nodig van hoeveel geld ik nodig heb.
1 jul
Inrichten Exact Online met Voorraadadministratie (Waalwijk)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer met ruime exact online en boekhoud ervaring die mijn Exact online pakket kan inrichten.    Basis administratie met 1 vestiging maar uit te breiden naar meerdere vestigingen en voorraadadministratie.    Per direct beginnen, duur afhankelijk input ongeveer twee dagen.…
12 jun
Hypotheekadviseurs voor Samenwerking Gevraagd
Beste freelancers,    Voor mijn onderneming zoek ik hypotheekadviseurs die willen samenwerken. Het gaat om het vervolgtraject van de check om te kunnen besparen op de maandelijkse hypotheeklasten.    Het concept is nog volop in ontwikkeling nadat ik eind 2016 ben begonnen, nu heb ik een betaalverdienmodel maar ik overweeg ook een…
3 jun
Freelancer Gezocht (Administratieve Ondersteuning)
Beste freelancers,    We hebben een b.v. en ik zoek een freelancer voor wat administratieve ondersteuning.    Het gaat om het klaar maken  van de bonnen, facturen etc. voor de boekhouder. Het gaat om ongeveer zes uur per week, het liefst op maandag.    Bij interesse hoor ik graag van u.
2 jun
Licht Administratief Werk in Voorburg
Beste freelancers,    Wij zoeken een freelancer voor administratieve werkzaamheden die onder meer bestaan uit: Archiveren Scannen Shredden   Hiervoor zoeken we iemand die 1 keer per week 2 uur op locatie in Voorburg aanwezig kan zijn.
24 mei
Data en Stata Hulp voor Masterthesis Accounting
Beste freelancers,    Ik ben opzoek naar iemand die mij kan helpen met de statistische gedeelte van mijn masterthesis voor de studie accountancy.    Ik heb begeleiding nodig bij het voorbereiden van mijn dataset, regressies draaien in Stata en deze vervolgens op de juiste manier interpreteren. Helaas heb ik zelf minimale kennis…
12 mei