Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Fotograaf voor Zaalvoetbalclub Gezocht (Eindhoven)

Geplaatst op:
25 juni 2013 11:56
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Fotografie
Opdracht ID:
13552
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 200 tot € 600
Locatie:
Eindhoven, Noord-Brabant

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste professionals,

Voor een Eindhovense landskampioen, zaalvoetbalclub willen wij voor het nieuwe voetbalseizoen nieuwe teamfoto's en individuele foto's laten maken van het 1e team.
De club is nu een aantal keer op rij landskampioen, dus het betreft zeker een grote club, en het is daarom belangrijk om met goed materiaal de club en het 1e team te 'promoten'. De foto's worden toch landelijk en internationaal ingezet en onder andere gebruikt in sport publicaties.
Het idee is om wat ruiger en urbanachtige foto's te laten schieten (voorbeelden hiervan volgen eventueel nog).

De club heeft weinig tot geen budget (€200,- tot €600,-) om de fotografie te bekostigen, wat het een interessante klus maakt voor wellicht een startende fotograaf. Ook zullen er bij een goede samenwerking zeker andere opdrachten volgen (bijvoorbeeld jaarlijks een opdracht als deze).
Het liefst kom je uit de buurt van Eindhoven, maar als je het niet erg vindt op en neer te rijden kan je natuurlijk ook reageren.

Graag zie ik in je reactie je totaaltarief voor deze opdracht en voorbeelden van eerder werk dat op deze opdracht aansluit.

Alvast bedankt.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (6)

Nick Nick 25-06-2013
Frits Frits 26-06-2013
Jasper Jasper 27-06-2013
referentiesterren
1 referentie
Michiel Michiel 27-06-2013
Patricia Patricia 27-06-2013
Jasper Jasper 28-06-2013

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Fashion Fotograaf Gezocht (Jurkjes Label)
Beste freelancers,    Op korte termijn zoeken wij een fotograaf die in zijn/haar studio een reeks foto's kan maken voor een nieuw kleding ( jurkjes) label.    Sfeer; sprankelend, warm, vrolijk. Hij/zij moet ook foto's kunnen bewerken, denk aan achtergrond wijzigen. Omgeving/locatie midden Nederland en randstad.   …
06:25
Creatieve Professionele Fotograaf (28 September in Wassenaar...
Beste freelancers,    Wij zijn voor onze nieuwe Healthbox editie op zoek naar een creatieve professionele fotograaf.    De nieuwe editie is samengesteld door een bekende health expert. Wij hebben de fotoshoot ingepland zoals hieronder:    Datum: 28 september aanstaande  Locatie: Wassenaar  Tijd: aanvang 14:00…
21 sep
Fotograaf en Videomaker voor Evenement Bussum
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een fotograaf en videomaker voor een evenement op 30 september in Bussum. Tijden en prijs in overleg.    Bij intresse hoor ik het graag.
21 sep
Fotograaf voor Zakelijke Portretfoto Gezocht
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een fotograaf die op korte termijn van twee personen een zakelijke portretfoto kan maken.    Wie wil mij helpen?
20 sep
Videograaf en Fotograaf Gezocht voor Bruidspaar (Purmerend)
Beste freelancers,    Wij gaan trouwen op 28 September 2018 in Purmerend en nu zoeken wij een fotograaf en een videograaf.    Wij vinden het belangrijk dat de ceremonie goed wordt gefilmd. Graag zouden wij dit willen vanaf 12.00 uur tot 21.00 uur. Zodat er ook wat van het avondfeest wordt gefilmd en gefotografeerd. Ons budget is…
19 sep
Fotograaf voor Bruiloft in Eindhoven (1-09-2018)
Beste freelancers,    Voor onze bruiloft op 1 sept 2018 in Eindhoven zijn wij op zoek naar een fotograaf die van 12 tot 17 uur foto's wil maken. Het gaat om de shoot + het vastleggen van het ophaalmoment, de ceremonie en het aansnijden van de bruidstaart.    Ben je geïnteresseerd dan horen wij het graag.
14 sep
Productfotograaf voor Webshop Gezocht (Amsterdam)
Bste freelancers,    Ik ben op zoek naar een productfotograaf die voor onze webshops o.a. helmen en sloten kan fotograferen.    Op dit moment dienen er 3 helmen en 1 slot gefotografeerd te worden waarvan ik 4 beelden nodig heb.    Uiteindelijk ben ik op zoek naar een lange termijn samenwerking.  Ik zie je reactie…
14 sep