Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Filemaker Expert voor Tabellen Gezocht

Status:
Gesloten
Geplaatst op:
13 augustus 2014 11:17
Opdracht ID:
16667
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 80 p.u.
Locatie:
Landsmeer, Noord-Holland

Opdrachtomschrijving

Beste freelancers,

Lang geleden (15 jaar) heb ik gewerkt met Filemaker voor eenvoudige dingen. Beschouw mijzelf als een amateur. Weet welke mooie oplossingen er zijn, Filemaker, Crystal Report maar loop halverwege meestal vast.

Nu een "project" voorhanden waar ik dus mee vast loop. Diverse tabellen die ik niet gekoppeld krijg.
Werkt met een volledig werkende trailversie onder Windows, versie 13 met uiteindelijk doel dat op een Mac verder te gaan onderhouden.

Tabellen bestaan uit urenregistratie's, personeel, patiëntgegevens. Sector is een psychologenpraktijk. Woon in Landsmeer en werk in Amsterdam.


Lees verder +
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Reacties van freelancers:

Mars
Vleuten
referentiesterren
Beste aanvrager, Het is mij niet helemaal duidelijk wat je vraag is, maar ik denk dat ik je in ieder geval kan helpen. Ik kan helpen ontwikkelen, de ontwikkeling overnemen,...
maarten
Bergen op Zoom
Ik werk al jaren met Filemaker en heb zowel grote als kleine databases gebouwd. Ik vind het geen enkel probleem om je met raad en daad terzijde te staan. Ik...

Vergelijkbare opdrachten

Omschrijving Locatie Budget
Installatie / Inrichting Synology DS216Play
Beste freelancers,    Wij hebben onlangs een Synology DS216Play gekocht voor onze winkel.  Wij willen graag zekerheid dat deze de juiste back-ups maakt (dubbele schrijf) en vriendelijk is voor toegang van buiten af.    Wij willen deze Synology gebruiken voor beheer van produktfoto's en data vanaf verschillende werklocaties…
Rotterdam € 30 tot € 50 p.u.
Inrichting Office 365 en Sharepoint
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die ons kan helpen met het inrichten van office 365 en sharepoint.  Het gaat deels om het inrichten en deels ons begeleiden wat we zelf kunnen.    Wie kan ons helpen. Ik hoor graag van jullie.
Tilburg € 10 tot € 80 p.u.
Freelance Systeembeheerder Linux Gevraagd
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een Linux beheerder. We gaan een dedicated server aanvragen en hebben daarbij iemand nodig die de firewall kan instellen. En uiteraard vanaf dat punt altijd onze systeembeheerder te zijn.    Thuiswerken is bij deze opdracht mogelijk.    Bij interesse horen we graag van u.
Amsterdam-Zuidoost € 20 tot € 80 p.u.
Freelance MS Acces Ontwerper Gezocht
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een MS Acces ontwerper die voor ons een (eenvoudig) relatiebeheer database kan ontwerpen. Nu noteren wij dat nog in Excel, maar we zijn toe aan een volgende stap.    Qua lay-out hebben we een duidelijk plaatje voor ogen. Thuiswerken is bij deze opdracht mogelijk.    Bij interesse…
Heteren € 500 tot € 5000
Freelance Parttime Beheerder Gezocht (Windows Servers)
Beste freelancers,    We zoeken een parttime beheerder (paar uurtjes per maand) en ondersteuning in geval van problemen.    Het gaat om het  beheer van 3 Windows 2008 - 2014 servers, met SQL server welke we gebruiken om onze klanten op te hosten.    Bij interesse horen we graag van u.
Utrecht € 20 tot € 60 p.u.
Zoho PhoneBridge Integratie
Beste freelancers,    Ik wil graag een integratie met mijn telefoonnummer van XS4ALL (Voip, via fritzbox) en Zoho CRM. Zie https://www.zoho.com/crm/call-center/    Het gaat om 5 accounts en 5 telefoonnummers. Daarnaast moet de service die tussen ons telefoonnummer en Zoho crm zit gratis of betaalbaar zijn.
's-Hertogenbosch € 500 tot € 1500
Hulp bij Configureren van Salesforce (Inrichten en Advies)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een ervaren administrator/gebruiker van Salesforce voor het adviseren van het gebruik van het systeem. Deze is deels ingericht maar zoeken extra hulp.    Het gaat dus om het configureren van het systeem op onze wensen en het geven van tips voor het optimaal gebruik maken van het systeem. …
Utrecht € 20 tot € 60 p.u.