Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Ervaren Linux Serverbeheerder Gezocht

Geplaatst op:
18 februari 2013 12:14
Categorie:
Beheer & Techniek
Subcategorie:
Overige Beheer & Techniek
Opdracht ID:
11699
Status:
Match!
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 70 p.u.
Locatie:
7552, Drenthe

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancer, 

Ik zoek iemand die mijn dedicated Linux webserver (Debian) op basis van Apache een onderhoudsbeurt kan geven, de huidige software kan updaten, een veiligheidsrondje doet, (fouten)logs nakijkt op bijzonderheden, et cetera. Het doel is dat mijn server voorlopig weer een tijd betrouwbaar en goed beveiligd blijft draaien. Het is een dedicated webserver zonder een beheersysteem zoals cpanel of DirectAdmin. Je zult dus via SSH je 'ding' moeten doen.

In eerste instantie gaat het om een eenmalige onderhoudsopdracht. Wanneer dit goed bevallen is, maak ik graag vaker gebruik van je diensten voor toekomstig onderhoud en opdrachten.

Heb je dus ervaring met Linux webserverbeheer, Apache, PHP en heb je binnenkort tijd om hier aan te werken dan hoor ik graag van je.

Als je ook nog kennis van OsCommerce en/of Magento hebt, zou dat helemaal mooi zijn. Momenteel draaien er een tweetal Oscommerce-shops op de server. Nagekeken zou moeten worden of de server geschikt is, en goed te optimaliseren is, voor het runnen van een soepel en vlot draaiende Magento webshop.

Alvast bedankt en een vriendelijke groet vanuit Hengelo.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (3)

Bart Bart 23-02-2013
Wietse W. Wietse W. 18-02-2013
referentiesterren
1 referentie
Brenno Brenno 19-02-2013

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Freelance Architect Gezocht voor Woonhuis (Rotterdam)
Beste freelancers,    Wij zoeken iemand die kan vertellen en visualiseren wat we met het huis kunnen doen te, Rotterdam. We willen het huis namelijk in twee wooneenheden opsplitsen. Maar willen weten of iemand dit met ons kan bekijken en wat de mogelijkheden zijn.    Graag een reactie indien je ons verder kunt helpen.
14-10-2017
Postfix DKIM Debuggen
Beste freelancers,    Voor het versturen van de mails van onze klanten (e-mail marketing) gebruiken we Postfix. Voor het signeren gebruiken we OpenDKIM.    Op drukke momenten kan OpenDKIM niet alle aanvragen verwerken. Ik zoek iemand die dit kan debuggen en oplossen. Kennis van Linux, postfix en C/C++ is noodzakelijk.   …
12-09-2017
Ervaringsdeskundige Gezocht (Tekeninglezen, Geometrisch Mete...
Beste freelancers,    Voor de cursus Tekeninglezen (3 avonden van 3 uur) en de cursus Geometrisch meten (6 avonden van 3 uur) ben ik op zoek naar een praktische docent/ervaringsdeskundige.    De theorie is een belangrijk onderdeel bij Tekeninglezen. Het is gewenst dat de docent boven de theorie staat en ook met tekeningen die hij…
25-04-2017
PKI Certificaten Uitgifte en Administratie
Beste freelancers,    Voor een Europese non-profit organisatie zoeken wij een freelancer die uitgifte van PKI certificaten voor ons verzorgt.    Dit is een kleine baan en werk dat op afstand gedaan kan worden. Meestal gaat het om 2-4 uur per week, ideaal om de losse uurtjes mee te vullen. We zoeken wel iemand die goed online bereikbaar…
21-04-2017
Freelance Parttime Beheerder Gezocht (Windows Servers)
Beste freelancers,    We zoeken een parttime beheerder (paar uurtjes per maand) en ondersteuning in geval van problemen.    Het gaat om het  beheer van 3 Windows 2008 - 2014 servers, met SQL server welke we gebruiken om onze klanten op te hosten.    Bij interesse horen we graag van u.
31-01-2017
Website Beheerder voor Langere Termijn
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die mijn websites kan beheren. Een kleine partij die meedenkt en creatief is.    Ik zoek iemand waarmee ik kan sparren als dat nodig is en die niet voor ieder dingetje facturen gaat sturen. Ik wil gewoon een vast bedrag per jaar afspreken. Het beheer van de websites is dus een samenwerking…
16-01-2017
Inrichting Office 365 en Sharepoint
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die ons kan helpen met het inrichten van office 365 en sharepoint.  Het gaat deels om het inrichten en deels ons begeleiden wat we zelf kunnen.    Wie kan ons helpen. Ik hoor graag van jullie.
21-10-2016