Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Drukwerk Ontwerpen in Bestaande Huisstijl

Geplaatst op:
29 mei 2015 13:12
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Grafisch Ontwerp
Opdracht ID:
19645
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 40 tot € 100
Locatie:
Utrecht, Utrecht

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik zoek een freelancer voor het ontwerpen van invulformulieren (drukwerk) in mijn bestaande huisstijl. Ik kan de tekst aanleveren in word.

Thuiswerken is mogelijk en ik heb een budget van maximaal 100 euro. Eventuele aanvullende informatie kan ik u in een bericht toesturen.

Heeft u interesse, dan hoor ik graag van u.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (8)

Johan Johan 29-05-2015
referentiesterren
9 referenties
Ed Ed 29-05-2015
Alvin Alvin 29-05-2015
referentiesterren
2 referenties
Sjoerd Sjoerd 29-05-2015
referentiesterren
4 referenties
Donald Donald 29-05-2015
referentiesterren
24 referenties
Fred Fred 29-05-2015
Zsofi Zsofi 29-05-2015
referentiesterren
13 referenties
Anke Anke 29-05-2015

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Geboortekaart voor Meisje Laten Ontwerpen (Klassiek)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het ontwerpen van een geboortekaart voor meisje. Het gaat om een 4de kind. Thema's zijn klassiek en oud roze. Ik heb voorbeelden toegevoegd.    Maat van de kaart moet worden 390x130mm, het moet dus een 3-luik worden. Graag aanleveren in een pakket voor Indesign met…
24 jul
Ontwerpen van Trouwkaart Zoals het Voorbeeld
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een ontwerper die de trouwkaarten zoals in de bijlage kan namaken. Graag (vrijwel) exact met enkele (kleine) aanpassingen namaken.    Ik hoor het graag.
21 jul
Patroontekening maken voor Leerbewerking
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een patroontekenaar die een schets kan uitwerken tot een patroon voor lederwaren.    Bij succes is er mogelijkheid tot langdurigere samenwerking.  Graag zie ik een offerte tegemoet.
17 jul
Ontwerper Gezocht voor Cursusmateriaal (Middelbare School)
Beste freelancers,    Ben je ontwerper en ook bekend met Adobe Indesign en Illustrator dan hebben we wellicht een leuke uitdaging voor je klaarliggen.  Wij ontwikkelen concepten voor middelbare scholieren en scholen en zijn nu op zoek naar een vaste vormgever voor ons cursusmateriaal.    Als eerste willen wij een 13-wekelijkse…
17 jul
Ontwerpen van een Knuffel
beste ontwerpers,    Ik wil graag een knuffel maken. Op papier heb ik wat geschetst en hier wil ik een patroon van maken maar dat kan ik zelf niet. Ik weet niet hoe te beginnen.     is er iemand die mij daar bij kan helpen? Ik hoor het graag.
17 jul
Ontwerper voor Brochure Gevraagd (Lesmateriaal)
Beste freelancers,    Voor mijn kinder entertainment bedrijf wil ik een nieuwe brochure. Afgelopen jaar had ik er zelf een ontworpen (24 pagina's A5) maar je zag duidelijk dat ik het zelf gedaan had. Zoveel pagina's zijn ook niet nodig, met bijvoorbeeld 16 pagina's kan er ook een goed beeld worden gegeven.    Ik ben…
7 jul
Modeontwerper voor Dames Kledinglijn Gezocht
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een kledingontwerp(st)er voor een nieuw op te zetten dames kledinglijn voor een specifieke doelgroep. Bij interesse uiteraard meer info hierover.    Ik zoek iemand die wat voorbeelden/schetsen kan laten zien van zijn/ haar werk en die bereid is te ontwerpen n.a.v. mijn briefing/richtlijnen. …
3 jul