Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Christelijke Tolk voor Huwelijk Gezocht (NL - EN)

Status:
Gesloten
Geplaatst op:
28 februari 2013 11:51
Opdracht ID:
11993
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 100 tot € 400
Locatie:
Capelle a/d IJssel, Zuid-Holland

Opdrachtomschrijving

Beste freelancers, 

Wij zijn op zoek naar een Christelijke tolk die een Nederlandse huwelijks kerkdienst kan vertalen voor de internationale gasten naar het Engels.

Datum: 14 juni a.s.
Locatie: Capelle a/d IJssel
Tijd: ongeveer twee uurtjes in de middag. 

Alvast bedankt voor uw reactie. 
Lees verder +
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Reacties van freelancers:

Eloquentia Communications
Berchem, Antwerp
Geachte heer en mevrouw, Van harte gefeliciteerd met uw aanstaand huwelijk! Uw opdracht spreekt me bijzonder aan. Het huwelijk zie ik als een prachtig beeld van Gods liefde voor Zijn...
Jan Willem
Groningen
Beste bruiloftsganger, Bij deze bied ik mijn tolkkunsten aan voor het voorzien van een degelijke vertaling tijdens de kerkdienst. Ik ben al zolang ik mij herinner lid van een kerkgemeenschap,...

Vergelijkbare opdrachten

Omschrijving Locatie Budget
Vertaling van Engels naar Filipijns
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een vertaler voor een vertaling van engels naar Filipijns van ongeveer 2500 woorden. Uiterlijk dinsdag 16 mei moet het opgeleverd worden.    Wij horen graag wat er mogelijk is.
Amsterdam € 100 tot € 150
Webteksten Vertalen (NE-DU, EN-DU)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een Duitse vertaler. Regelmatig moeten er website teksten vertaald worden van Nederlands of Engels naar Duits.    Ik ben op zoek naar een freelance vertaler die dan ook regelmatig tijd heeft om teksten te vertalen.    Bent u geïnteresseerd? Stuur dan snel uw reactie.
Venlo € 20 tot € 30 p.u.
Vertalen Duits naar Nederlands (Technische installatie, Hand...
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het vertalen van een installatie en bedieningshandleiding van Duits naar Nederlands.    Te vertalen document zijn toegevoegd als bijlage. Later zullen nog meer documenten volgen.    Bij interesse horen we graag van u.
Heerenveen € 500 tot € 1000
Handleiding van Tractor Vertalen (Engels naar Nederlands)
Beste freelancers,    We zijn op zoek naar iemand die (vaker) een handleiding vanuit Engels naar Nederlands kan vertalen. We hebben nu een handleiding van 230 blz. van een kleine tractor.    Als het in het budget past, hebben we in de toekomst vaker handleidingen die we graag vertaald hebben naar het Nederlands.    Graag…
Lottum € 20 tot € 60 p.u.
Vertalen van Ondernemingsplan (Nederlands naar Engels)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een vertaler Nederlands - Engels.    Het gaat om het vertalen van een ondernemingsplan bestaande uit 6.100 (NL > ENG).  Levertijd binnen 4 werkdagen. Thuiswerken is bij deze opdracht mogelijk.    Graag ontvang ik een reactie inclusief prijsindicatie.
Hilversum € 50 tot € 400
Vertaler Gezocht voor Verkoopakte (Nederlands - Russisch)
Beste freelancers,    Voor een tolk klus tijdens een koop akte bij een notaris kantoor in Utrecht, zoeken wij voor eind mei een Nederlandstalige tolk Russisch.    We willen graag eerst kennis maken.    Bij voorbaat dank voor jullie reactie.   
Utrecht € 200 tot € 400
Spoedopdracht Vertaling NE-EN Volkskrant Artikel (700 Woorde...
Beste freelancers,  ?  Spoedvertaling: Nederlands-Engels ca. 700 woorden (artikel uit de Volkskrant)  Deadline per uiterlijk 4 februari 12:00 gereed.    Graag spoedig een reactie.
€ 300 tot € 600