Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Chinees Vertaler Nodig SPOED!

Status:
Gesloten
Geplaatst op:
17 juni 2013 12:17
Opdracht ID:
13448
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 150 tot € 900
Locatie:
Delft, Zuid-Holland

Opdrachtomschrijving

Goedemorgen,

Ik ben op zoek naar een vertaler(ster) Chinees naar Engels of Nederlands.
Het gaat om heel simpel vertaal werk, geen zakelijke verantwoordelijkheid. Het gaat om morgen 18-06-2013.
Ik kan de vertaler ophalen rond 8 uur regio tussen Wassenaar en Delft en einde middag weer terug brengen op dezelfde locatie als afgehaald.
Wij zullen een Chinees ophalen bij hotel in Delft, daarna 2 of 3 locaties bezoeken, en weer terug.
Ik denk aan een student of stagiaire

Graag zie ik in je reactie je totaalprijs terug.

Alvast bedankt.
Lees verder +
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Reacties van freelancers:

Anneke
Den Haag
Beste, het spijt me, ik zou u graag van dienst zijn, maar ik moet morgen werken.... Offertebedrag kunt u dus gevoeglijk negeren, dit moest ingevuld worden. WIlde u niet voor...
Sebastiaan
Den Haag
Geachte heer / mevrouw, Wij zijn een tolk-vertaalbureau gevestigd in Den Haag en wij zijn gespecialiseerd in tolkopdrachten en vertalingen van en naar het Chinees. Wij zouden voor morgen een...

Vergelijkbare opdrachten

Omschrijving Locatie Budget
Franse Vertaler voor Shopping App
Beste freelancers,    Wij maken mobiele native shopping apps voor online retailers die zijn aangesloten op bestaande e-commerce platformen. De navigatie (strings) van de shopping app dient ook in het Frans te worden vertaald.    Ik ben op zoek naar een native speaker die bekend is met mobiele terminologie.
Amsterdam € 25 tot € 30 p.u.
SEO Vertaling Website van NL > Italiaans (of EN-IT)
Beste freelancers,    Graag ontvang ik prijsindicaties voor het vertalen van onze website/webshop van Nederlands naar Italiaans (of Engels naar Italiaans). Het aantal woorden ligt tussen de 20.000 en 25.000.    Hiernaast is SEO kennis een vereiste. Wij willen graag, in overleg, het zoekwoorden onderzoek uitbesteden. Het is…
€ 1000 tot € 2000
Franse Vertaler voor Webwinkel in Frankrijk
Beste freelancers,    Wij willen met onze webwinkel uitbreiden naar Frankrijk. Hiervoor zoeken we iemand die onze site kan vertalen van Nederlands naar Frans.    Wij zoeken iemand die naast vertalen ook gevoel heeft voor promotie en online marketing, maar het is niet noodzakelijk.    Graag een reactie bij interesse.
Den Haag € 20 tot € 80 p.u.
Spoedopdracht Vertaling NE-EN Volkskrant Artikel (700 Woorde...
Beste freelancers,  ?  Spoedvertaling: Nederlands-Engels ca. 700 woorden (artikel uit de Volkskrant)  Deadline per uiterlijk 4 februari 12:00 gereed.    Graag spoedig een reactie.
€ 300 tot € 600
Freelance Vertaler Duits-Nederlands Gezocht
Hallo freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelance vertaler Duits-Nederlands die ons bij toekomstige vertaal- en revisieopdrachten ondersteunen kan. Het is een pré als je met Trados werkt. Vermeld je bij je offerte ook je beste tarief voor vertalen en proeflezen?    We zijn benieuwd naar de reacties.
Roermond € 20 tot € 80 p.u.
Schrijven en Corrigeren van Teksten naar Engels; Kunst en Cu...
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die mij kan helpen bij mijn teksten voor mijn blog en mijn cursusmateriaal. Het betreft het vertalen van Nederlandstalige teksten naar leuke, goed leesbare Engelstalige teksten; het corrigeren van Engelse teksten en eventueel in de toekomst het ook zelfstandig schrijven van Engelstalige teksten aan de…
Breda € 20 tot € 30 p.u.
Website Vertalen van Nederlands naar Duits
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die onze website wil vertalen van het Nederlands naar het Duits. Het gaat in totaal om 6360 woorden, die ik je per document toe kan sturen.  Daarnaast heb ik binnenkort nog een vertaling voor een manual.    Wie kan mij helpen?
Emmen € 150 tot € 250