Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Bouwkundig Tekenaar HSB Gezocht (Doetinchem e.o)

Geplaatst op:
13 juni 2013 17:15
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
3D & CAD
Opdracht ID:
13413
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 90 p.u.
Locatie:
7006, Drenthe

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste professional,

Ik ben op zoek naar een bouwkundig tekenaar, ervaren in HSB (Houtskeletbouw) en bij voorkeur werkend volgens "Handboek houtskeletbouw SBR Rotterdam februari 2012, de vernieuwde uitgave.

Het betreft het maken van de benodigde bestektekeningen, te gebruiken in het bouwofferte traject en ter zijner tijd in het werk.

Beschikbaar zijn: tekeningen gebruikt bij de aanvraag omgevingsvergunning (goedgekeurd) en constructieberekeningen/tekeningen.
Object: vrijstaand woonhuis met aanbouw; de aanbouw deels slopen, vergroot herbouwen en uitbreiden met een verdieping, alles in HSB.

Graag verneem ik in uw reactie uw ervaring met HSB projecten. Een inzage in portfolio/voorbeelden is meer dan welkom. Tevens graag een uurtarief. Graag in omgeving Doetinchem. 
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (7)

Gert Gert 14-06-2013
Obadah Obadah 14-06-2013
Teun Teun 15-06-2013
Freepen Freepen 15-06-2013
Henk Henk 16-06-2013
Kars Kars 17-06-2013
Peter Peter 22-06-2013

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Product Bestand Omzetten naar Dwg en Step Bestanden
Beste freelancers,    Ik heb een product: vuurkorf, waarvan ik dwg of step file nodig heb. Ik heb het product beschikbaar als een easm file (te openen met draftsight/solidworks). Ik heb hem ook als self extracting.    Ik kan je de files sturen, zodat je me een prijs kunt geven voor de step/dwg files?   …
26 jul
Technische Tekening van Lichtgewicht Stoel
Beste freelancers,    Ik wil een technische tekening laten maken van een stoel. Een platte tekening en een 3D tekening.    Constructie is metaal, foam, met nep leer/leer overtrokken. Afmetingen stoel weet ik al en vorm ook alleen heb ik geen verstand van het binnenwerk. Heb de tekeningen nodig voor de fabrikant. Prijs in overleg. …
25 jun
3D Geprinte Product omzetten tot 2D Tekening
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een 3D geprint product om kan zetten tot een 2D tekening dat klaar is voor fabricatie.    Ik heb zowel een geprinte versie van het product als de bijbehorende tekeningen tot mijn beschikking.    Bij interesse zal ik u verder toelichten.
21 jun
Ontwerp Laten Maken (Bioscoophal)
Beste freelancers,    We zijn een horecazaak gevestigd in de één van de grootste bioscopen van Nederland. We zijn op zoek naar een nieuw ontwerp voor het aanzicht vanuit de bioscoophal.    Daarbij zal in het plan meegenomen moeten worden dat de toilettengroep verhuisd dient te worden naar een andere locatie. Bij interesse…
16 jun
Intekenen van Installaties (Elektrotechniek)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een tekenaar met een achtergrond binnen de elektrotechniek.    Het betreft het intekenen van installaties op het gebied van sterkstroom en beveiligingsinstallaties. Het budget is nader overeen te komen en meer informatie kunnen we u toesturen.    Bij interesse horen we graag…
13 jun
Mooie 3D Tekeningen maken van Beddengoed
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die voor ons mooie 3d tekeningen kan maken van onze matrassen, hoofdkussens, zitkussen en aanverwante producten.    Wie kan ons helpen? Wij horen graag wat de mogelijkheden zijn.
8 jun
Inventor Tekenaar voor Ondersteuning Ingenieursbureau
Beste freelancers,    Voor een van onze opdrachtgevers, een engineeringbedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van elektromagnetische testkamers, zoeken we een tekenaar (ZZP’er) die tijdelijk het ingenieursbureau wil ondersteunen bij het uitwerken van werktekeningen.    Werkzaamheden:  Je werkzaamheden bestaan…
7 jun