Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Boekhouder voor Taxibedrijf Gezocht (Zaandam)

Geplaatst op:
11 april 2013 15:16
Categorie:
Finance & Administratie
Subcategorie:
Boekhouden
Opdracht ID:
12557
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 80 p.u.
Locatie:
Zaandam, Noord-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers, 

Ik ben op zoek naar een boekhouder voor mijn eenmanszaak. Het betreft een taxibedrijf. Ik heb iemand nodig die regelmatig mijn inkomstenbelasting, omzet enzovoorts voor mij kan doen.

Ik heb iemand nodig per eind april. Ik zou graag eerst kennis maken op locatie (buurt van Zaandam). De gegevens worden op papier aangeleverd. 

Graag ontvang ik een motivatie en uurtarief. 

Met vriendelijke groet. 

 
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Pieter Pieter 11-04-2013
referentiesterren
6 referenties
Victor Victor 11-04-2013
Jeroen Jeroen 11-04-2013
Rebecca Rebecca 13-04-2013
Ingrid Ingrid 13-04-2013
referentiesterren
1 referentie
Koos Koos 17-04-2013
Ali Ali 24-04-2013
Patrick Patrick 24-04-2013
Noel Noel 25-04-2013
Roméo Roméo 09-05-2013
referentiesterren
1 referentie

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Hulp bij Aangifte Omzetbelasting (ZZP'er)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met btw-aangiften. Ik doe het zelf, maar ik merk toch dat ik vragen heb en het zou fijn zijn als er iemand is die een zzp'er op weg kan helpen en tips kan geven.    Het gaat voornamelijk om de aangifte omzetbelasting. Ik zou graag eerst persoonlijk kennismaken,…
25 jul
Btw-aangifte Laten Doen
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die voor mij btw-aangifte kan doen.    Er is een budget tot 60 euro beschikbaar en aanvullende informatie kan ik u toesturen.    Kunt u mij helpen, dan zie ik uw bericht graag tegemoet.
25 jul
Boekhouding Bijwerken Restaurant in Rotterdam
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met de boekhouding van ons bedrijf/restaurant. Het betreft het bijwerken van de bank v.a april t/m heden. Evt inboeken inkoop/verkoop indien nodig.  Ik wil de boekhouding zelf op me nemen maar door omstandigheden is er achterstallig werk ontstaan.    Het gaat…
17 jul
Freelancer voor Financiële Administratie / Boekhouding
Beste freelancers,    Ik zoek een freelance boekhouder voor mijn eenmanszaak.    Ik ben zelf zzp'er in de beveiligingsbranche en wil graag iemand die mij helpt bij mijn boekhouding.  Mijn budget is tussen de 20,- & 80,- euro per uur.    Ik kijk uit naar jullie reacties.
10 jul
Boekhouder met Fiscale Ervaring Gezocht
Beste freelancers,    Ik zoek een ruim ervaren boekhouder in Maasbree of omgeving die mijn belastingaangiftes kan verzorgen. Ik heb een eenmanszaak.    Graag een reactie bij interesse.
10 jul
Inkomensverklaring Zzp'er (Huurwoning)
Beste freelancers,    Ik zoek een boekhouder die voor mij een inkomensverklaring kan opstellen in verband met het verkrijgen van een huurwoning.    Ik werk als zzp'er en heb een eenvoudige boekhouding. Het gaat om een inkomensverklaring met een stempel, waarop mijn geschatte verzamelinkomen voor 2017 staat vermeld. Ik heb de…
7 jul
Administratie op Orde Maken
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een boekhouder die mij kan helpen bij het perfectioneren van mijn administratie. Dat komt neer op het nakijken en bijwerken van mijn algehele administratie tot nu toe (begonnen begin 2015). Dit gaat om ongeveer duizend mutaties.    Pas sinds dit jaar onderhoud ik mijn boekhouding in E-boekhouden,…
7 jul