Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Biografie Schrijver voor Succesverhaal Gezocht

Status:
Gesloten
Geplaatst op:
9 juni 2013 12:06
Opdracht ID:
13344
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 70 p.u.
Locatie:
8162, Drenthe

Opdrachtomschrijving

Beste professional,

Wij zijn op zoek naar een biografie schrijver die voor ons een boek wil schrijven over het leven van 5 individuelen die samen een multinational hebben opgericht. Het gaat hier om de weg naar succes en alle factoren van dien.

Graag krijgen we een indruk van hoe je te werk gaat, wat het kost, en wat je ervaring is. 
Alvast bedankt!
Lees verder +
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Reacties van freelancers:

Ronald
De Steeg
Beste, Ik ben professioneel tekstschrijver, copywriter, bedrijfsjournalist. Ik werk voor grote bredrijven (Deutsche Bank, Rabobank, Wilgenhaege Vermogensbeheer,Honda, Batavus, Akzo Nobel). Ik heb diverse portretten geschreven van ondernemers (zoals Victor Muller),...
Ankie
Blaricum
referentiesterren
Geachte lezer, Dit klinkt als een interessante opdracht! U treft het, want ik heb net de laatste hand gelegd aan een boekje over een jonge ondernemer die in korte tijd...
Janneke
Waalre
referentiesterren
Beste ondernemers, Mensen met visie, daar werk ik het liefste mee. En boeken schrijven (voor anderen) is mijn dagelijks werk. Kortom: deze oproep kan ik niet aan me voorbij laten...

Vergelijkbare opdrachten

Omschrijving Locatie Budget
Vertaling Engels naar Pools
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een vertaler voor een vertaling van Engels naar Pools van ongeveer 2500 woorden.    Het mMoet uiterlijk dinsdag 16 mei opgeleverd worden.    Bij interesse hoor ik graag van je. 
Amsterdam € 100 tot € 150
Nederlands Boek naar Duits Vertalen (170 Bladzijden)
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die op korte termijn en in korte tijd een Nederlands boek, 170 Bladzijden, in het Duits kan vertalen.    Thuiswerken is bij deze opdracht mogelijk.    Bij interesse hoor ik graag van u.
Gouda € 20 tot € 80 p.u.
Vertaling van Bestand (Nederlands-Duits)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor de vertaling van een bestand. Het gaat om de vertaling van Nederlands naar Duits.    Meer informatie kan ik u toesturen.    Ik hoor graag van u.
Eindhoven € 20 tot € 100
Twee Engelstalige Artikelen Laten Vertalen
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een geschikte freelancer om twee Engelstalige artikelen te vertalen.    Aanvullende informatie kan ik u bij interesse toesturen en thuiswerken is mogelijk.    Ik hoor graag van u.
Almelo € 20 tot € 80 p.u.
Website Vertalen van Nederlands naar Duits
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een vertaler/vertaalster Nederlands naar Duits!    Details: Vertaling van een webshop in schoonheidsproducten. (affiniteit is gewenst) Opdracht: teksten uit de Nederlandse website halen en de vertaling overzichtelijk aanleveren zodat onze website developer de vertaling makkelijk op de…
Den Haag € 300 tot € 1000
Duitse of Turkse Tolk Gevraagd (Hypotheek)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een beëdigde Duitse of Turkse tolk voor het ondertekenen van onze hypotheek akte    Er is een budget van maximaal 100 euro beschikbaar en de tolk moet beschikbaar zijn voor 8 mei.    Bij interesse horen we graag van u.
€ 50 tot € 100
Spoedopdracht Vertaling NE-EN Volkskrant Artikel (700 Woorde...
Beste freelancers,  ?  Spoedvertaling: Nederlands-Engels ca. 700 woorden (artikel uit de Volkskrant)  Deadline per uiterlijk 4 februari 12:00 gereed.    Graag spoedig een reactie.
€ 300 tot € 600