Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Beëdigd Vertaling Nodig voor 2 Documenten (NL-SP)

Status:
Gesloten
Geplaatst op:
5 juli 2013 17:12
Opdracht ID:
13717
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 150 tot € 1000
Locatie:
2508, Drenthe

Opdrachtomschrijving

Beste professionals,

Graag ontvang ik van u een offerte voor een beëdigd vertaling naar het Spaans van 4000 woorden. Eén en ander heeft ietwat spoed aangezien de akte reeds op 24 juli aanstaande getekend moet worden en cliënten in ieder geval een week van te voren, derhalve op 17 juli aanstaande de concepten thuis gestuurd dienen te krijgen.

Graag in uw reactie uw totaalprijs.

Alvast bedankt.
Lees verder +
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Reacties van freelancers:

elvira
UTRECHT
OFFERTE Geachte heer/mevrouw, Ik ben beëdigd vertaler en native speaker Spaans en ik heb een brede ervaring in het vertalen van notariële akten, gerechtelijke documenten, contracten, registerstukken en andere zakelijke...
Coby
Papendrecht
referentiesterren
Geachte cliënt, Ik ben een professionele, beëdigde en geregistreerde tolk-vertaler Spaans met meer dan 20 jaar ervaring. Voor verdere gegevens en referenties verwijs ik u naar mijn profiel van Hoofdkraan....

Vergelijkbare opdrachten

Omschrijving Locatie Budget
Engelse Tekst (NDA) Vertalen naar Nederlands
Beste freelancers,    Ik wil een NDA vanuit het Engels vertaald hebben naar het Nederlands.    Het betreft 3 pagina's en we hebben een budget van maximaal 500 euro.    Bij interesse hoor ik graag van u.
Wolfheze € 25 tot € 500
Franse Vertaler voor Shopping App
Beste freelancers,    Wij maken mobiele native shopping apps voor online retailers die zijn aangesloten op bestaande e-commerce platformen. De navigatie (strings) van de shopping app dient ook in het Frans te worden vertaald.    Ik ben op zoek naar een native speaker die bekend is met mobiele terminologie.
Amsterdam € 25 tot € 30 p.u.
Vertaler Gezocht voor Verkoopakte (Nederlands - Russisch)
Beste freelancers,    Voor een tolk klus tijdens een koop akte bij een notaris kantoor in Utrecht, zoeken wij voor eind mei een Nederlandstalige tolk Russisch.    We willen graag eerst kennis maken.    Bij voorbaat dank voor jullie reactie.   
Utrecht € 200 tot € 400
Document in Hoofdlijnen Vertalen (Duits naar Nederlands)
Beste freelancers,    Ik wil graag (met spoed) een darmflora screening uit het Duits laten vertalen naar het Nederlands. Het betreft hier 3 pagina's.    Het liefst nog vandaag of morgen.
Maarssen € 20 tot € 50
Vertaling CV en Brief NL - DE
Beste freelancers,    Ik zou graag een brief en een CV. in het Nederlands naar het Duits willen laten vertalen. Ik hoop dat er iemand mij voor een schappelijk bedrag zou willen helpen.    Hoor het graag van jullie.
Amsterdam € 15 tot € 40
Spoedopdracht Vertaling NE-EN Volkskrant Artikel (700 Woorde...
Beste freelancers,  ?  Spoedvertaling: Nederlands-Engels ca. 700 woorden (artikel uit de Volkskrant)  Deadline per uiterlijk 4 februari 12:00 gereed.    Graag spoedig een reactie.
€ 300 tot € 600
Duitse of Turkse Tolk Gevraagd (Hypotheek)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een beëdigde Duitse of Turkse tolk voor het ondertekenen van onze hypotheek akte    Er is een budget van maximaal 100 euro beschikbaar en de tolk moet beschikbaar zijn voor 8 mei.    Bij interesse horen we graag van u.
€ 50 tot € 100