Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Artikel over Compliance Officers Laten Schrijven

Status:
Gesloten
Geplaatst op:
14 januari 2015 09:48
Opdracht ID:
17993
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 500 tot € 5000
Locatie:
Amsterdam-Zuidoost, Noord-Holland

Opdrachtomschrijving

Beste freelancers,

Wij zoeken een ghostwriter die op zeer korte termijn een artikel (+/- 3000 woorden) kan aanleveren over de voor- en nadelen van een digitale, geautomatiseerde identiteitscontrole (ID controle van klanten) bij financiële instellingen, e.g banken.

Artikel voor Compliance Magazine
Voor Compliance Officers en andere lezers van het blad is het goed kennis te kunnen nemen van de mogelijkheden die er zijn om identiteitsdocumenten digitaal te controleren. De wet gebiedt, in ieder geval financiële ondernemingen, om een goede identificatie en verificatie uit te voeren op nieuwe klanten. Als daar de menselijke factor kan worden beperkt levert dat zowel kwaliteitsverbetering als financiële voordelen op. Het thema van deze uit te brengen editie van het Compliance magazine is Customer Due Dilligence.

Het zou mooi zijn als ons bedrijf via jou een artikel zou kunnen aanleveren over de voor en nadelen van een digitale ID check.

Wij zoeken een schrijver met ervaring in en/of kennis van de compliance wereld en customer screening.
Lees verder +
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
>
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
>
Stuur deze opdracht door:

Reacties van freelancers:

Lodewijk
culemborg
referentiesterren
Geachte meneer, mevrouw, Kan ik jullie helpen door het betreffende artikel te illustreren met een pakkende en aansprekende cartoon? Als freelance cartoonist creeer ik voor diverse opdrachtgevers bij artikelen beelden...
Richard
Dronten
referentiesterren
Beste opdrachtgever, Graag help ik jullie met het schrijven van een artikel over de voor- en nadelen van digitale, geautomatiseerde identiteitscontrole bij financiële instellingen, zoals banken. Waarom heb ik interesse...

Vergelijkbare opdrachten

Omschrijving Locatie Budget
Scriptie Hulp Gezocht (HBO Techniek)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die mijn kan helpen bij mijn afstudeerscriptie in richting van techniek. Het betreft Hbo niveau.    Prijs is bespreekbaar.    Alvast bedankt!
€ 10 tot € 50 p.u.
Twee Interviews Uitwerken Spoed
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die 2 interviews zo snel mogelijk voor mij kan uitwerken.(Transcriberen) Ze moeten woordelijke worden uitgeschreven.   Deze interviews hebben gezamenlijk een totale duur van 2 uur. De interviews gaan over mijn scriptie en zijn vertrouwelijk.  De geluidsopnames worden digitaal…
€ 40 tot € 100
Controleren van Scriptie op Spelfouten
Beste Freelancers,    Ik zoek iemand die mij kan helpen met mijn HBO- scriptie bij spelfouten, grammatica, stijl, formulering, herschrijven en helpen de verbanden te zien.    Graag hoor ik wie mij hiermee op korte termijn kan helpen.
Den Haag € 20 tot € 80 p.u.
Schrijver voor Nieuws Site Gezocht
Beste freelancers,    Voor een nieuwssite ben ik op zoek naar een schrijver. Ik zou graag willen dat de schrijver 3 keer per week een artikel schrijft (300 woorden) over het actuele nieuws.    Graag hoor ik wie mij hiermee kan helpen.
Rotterdam € 10 tot € 15 p.u.
Transcriberen van Interview
Beste freelancers,    Ik heb een audio bestand van rond de 3 uur en wil deze graag getranscribeerd hebben. Het gaat om een interview met een artiest.    Wie kan mij helpen?
Amsterdam € 20 tot € 60
Tekstschrijver voor Voetbalteksten Gezocht
Beste freelancers,    Wij zoeken op korte termijn een tekstschrijver. Een tekstschrijver die tevens heel veel voetbalkennis heeft en een zeer goede beheersing van de Engelse taal.    De opdracht omvat een 40 tal teksten van circa 400 woorden en zal worden gebruikt als commentaar bij voetbaltrainingsvideo's. Denk jij dat je in…
Zoetermeer € 25 tot € 30 p.u.
Engelstalige Tekstschrijver voor Voetbaltraining Video's
Beste freelancers,    Wij zoeken een tekstschrijver die kennis heeft van voetbal en een goede beheersing van de Engelse taal.    De opdracht omvat een 40 tal teksten van circa 400 woorden en zal worden gebruikt als commentaar bij voetbaltraining video's. Denk jij dat je in staat bent om prachtige teksten te schrijven,…
Zoetermeer € 20 tot € 50 p.u.
  • Plaats gratis uw opdracht
  • Ontvang snel meerdere offertes
  • Helemaal gratis voor opdrachtgevers

Hoe werkt het?

1. Beschrijf uw aanvraag
Wij checken de aanvraag en plaatsen hem gratis online.
2. Vergelijk offertes
Vergelijk offertes van verschillende freelancers en overleg met de meest geschikte kandidaten.
3. Kies de beste kandidaat
Kies de beste kandidaat en ga aan de slag.
Werk veilig online via Hoofdkraan.nl.