Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

3D Render van een Voetbal Maken

Status:
Gesloten
Geplaatst op:
24 augustus 2015 11:35
Opdracht ID:
20566
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 80 p.u.

Opdrachtomschrijving

Beste freelancers,

Wij zoeken iemand die al reeds een 3D render van een mooie voetbal. Het moet realistisch zijn en in een specifieke positie geplaatst worden.

Zo moet de bal gepositioneerd worden:
http://i.imgur.com/Svk07pX.png?1
En in deze stijl moet het bal worden gemaakt:
http://i.imgur.com/UmWl3Cw.png?1

De bal blijft zwart/wit zoals in de eerste foto en er mag ook eventueel een logo in het middelste lapje verwerkt worden als dat mogelijk is. Logo kunt u bij ons opvragen.

Bent u geïnteresseerd? Dan hoor ik graag van u.
Lees verder +
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Reacties van freelancers:

Kevin
Amsterdam
Goedendag heer/mevr, Uw bericht kwam ik tegen over het ontwerpen van een voetbal in 3D. Ik heb enige ervaring met het programma Cinema 4D en het maken van een voetbal...
Donald
Den Haag
referentiesterren
Beste, Ik ben gespecialiseerd in 3D animatie en visualisatie. Graag help ik u met het maken van een render van een voetbal met logo. Voor deze render kunnen we een...
Herman
Rotterdam
referentiesterren
Beste opdrachtgever, Graag wil ik deze voetbal voor u maken, ik maak zuiver fotorealistische 3D, kijkt u even naar de jpg! Ik schat zo'n 2 uur werk, u kunt het...

Vergelijkbare opdrachten

Omschrijving Locatie Budget
2D en 3D Tekeningen Maken van Woning
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met tekeningen voor de aanpassing van een voorgevel/dak van een vrijstaande woning.    Het betreft een oud bedrijfspand die als woning omgebouwd zal worden. Ik wil de tekeningen graag hebben in 2D en in 3D.     Heeft u hier ervaring mee, dan hoor…
Zuidland € 50 tot € 200
3D Tekening voor Kleine Producten
Beste freelancers,    Voor het beter visueel kunnen presenteren van onze producten, willen we graag voor 7 producten tekening laten maken (3D?).    Hierbij dient de detail van het product voldoende te worden weergegeven. Iedere tekening moet naar andere kleuren kunnen worden omgezet.    Bent u diegene die wij zoeken? Dan…
Ittervoort € 20 tot € 80 p.u.
CAD Tekenaar Gevraagd (Multiplex Delen)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een CAD tekenaar voor het maken van een aantal tekeningen van multiplex delen.    Bedoeld voor het maken van cnc watersnij kopieën. Ik kan langs komen met de delen of foto's doorsturen. Graag omgeving Eindhoven Tilburg.    Ik hoor graag van u.
Udenhout € 50 tot € 100
Technisch Tekenaar met Kennis van Sketchup
Beste freelancers,    We zoeken een technisch tekenaar die een ontwerp, dat is gemaakt in Sketchup, vertaalt naar een te printen bouwtekeningen op A3.    Dit moet gebeuren tussen 12 en 14 april.    Wie kan ons helpen?
Haarlem € 100 tot € 1000
2D Autocad Tekenaar Gezocht
Beste freelancers,    Ik ben opzoek naar een 2d autoCad tekenaar. Het gaat om eenvoudig tekenwerk.  Indien je dit kan en je hebt tijd stuur ik je graag meer informatie toe.    Bij je reactie graag je uurtarief vermelden.   
Nijmegen € 20 tot € 40 p.u.
3D Ontwerp Laten Maken (Behuizing Monitor Auto)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een 3D ontwerp en print kan maken.    Gaat om een behuizing voor een monitor auto. Thuiswerken is bij deze opdracht mogelijk.    Bij interesse hoor ik graag van u.     
Tilburg € 20 tot € 80 p.u.
3D Autocad Tekenaar voor 3D-Printing
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een autocad tekenaar (3-D) voor het maken van tekeningen/databestanden die geschikt zijn voor 3-D printing.    Wij hebben diverse opdrachten die wij op basis van freelance willen uitbesteden.  Geïnteresseerd? Reageer dan snel!
Gouda € 40 tot € 60 p.u.