Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag jasper een offerte
of
Stuur jasper een bericht


jasper

jasper pol

Freelance Art director/designer

Locatie: hilversum
|
Actief sinds: 12-08-2014
|
Uurtarief: € 100
|
Profiel bekeken: 1777 keer
|
Mijn naam is Jasper Pol.

Freelance artdirector/designer met ruim 20 jaar ervaring bij reclame- en designbureaus. Ik werk voor zowel reclamebureaus als direct voor klanten. Wanneer het nodig is werk ik met een team van copywriters en developers met een passie voor creatie, digital design en branding. Met een no nonsens aanpak lever ik creatieve en innovatieve oplossingen. Sterke ideeën en pixel perfect design. Ik ben als freelancer flexibel en kan bij de klant of vanuit mijn eigen werkplek werken. U kunt mij inschakelen voor conceptontwikkeling, design en art direction & DTP/vormgeving.
Mijn uurtarief voor conceptontwikkeling en design is €90,-. Voor DTP/vormgeving reken ik €65,-. Meestal spreek ik met de klant een vaste projectprijs af.

Als ervaren art director/designer bied ik hoge kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit. Door klanten en vakgenoten ben ik meermaals bekroond voor creatief werk door o.a. de ADCN, EFFIE, SAN, SPIN en SJP.
Klanten waar ik recent voor gewerkt heb zijn: BelCompany, Gemeente Hilversum, Gall&Gall;, Provincie Overijssel, Unitron, Rutgers Stichting, Ritzo Cosmetics, Puma, Marine, Visa, Volkswagen, Audi, Heineken, KRT, Technische Universiteit Eindhoven.

Wilt u een creatieve campagne, een mooi magazine, een online actie, een strak design voor uw huisstijl, een informatieve brochure, verkoop verhogende folders, een opvallende banner, alles van A tot Z mooi uitgewerkt en geproduceerd zonder dat het u tijd kost? Ik help u graag verder.

Met vriendelijke groet,
Jasper

Vraag jasper direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

conceptkracht