Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Wout een offerte
of
Stuur Wout een bericht


Wout

Wout

Locatie: Hardenberg
|
Actief sinds: 03-05-2016
|
Uurtarief: € 50
|
Profiel bekeken: 214 keer
|
Het online landschap ontwikkelt zich razendsnel en het is voor ondernemers belangrijk om hier op in te spelen. Ik bedenk voor deze ondernemers internet marketing strategieën op maat, zodat zij ook mee kunnen komen met deze veranderingen. Ik vind het belangrijk dat het niet alleen bij een plan blijft en daarom voer ik strategieën ook zelf uit. Uiteraard is communicatie met de klant hierbij erg belangrijk. De klant weet namelijk als geen ander hoe de markt waarbinnen hij opereert in elkaar steekt. Deze kennis koppel ik aan mijn kennis van het online landschap. Op deze manier komen we samen tot de beste strategie. Persoonlijk contact is dus voor mij erg belangrijk.

Wat ik tot slot ook erg belangrijk vind, is het terugkoppelen van resultaten. Het liefst gecombineerd met persoonlijk contact. De klant dient inzicht te hebben in de resultaten die mijn werkzaamheden opleveren, zodat hij exact kan zien of de investering het gewenste resultaat oplevert.

Vraag Wout direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Ilona Inge Anahi Wolter Dirk Niek Martijn Robert Gert-Jan Alice Lorraine John Ineke Teresa Max